-
-
Sıkıntısız kopma mopma olmadan senelerdir kullanıyorum, şu saatten sonra TT kaynaklı bana sorun çıkmasın daaa 20 olmasın 12 14 olsun yeter..
_____________________________ . . . . >>> . . . Ne Mutlu TÜRK'ÜM Diyene . . . <<< . . . .
-
Evet hocam taahhütlüyüm arayüzde 20 ayarlamışlar ama bana 8 geliyor arasam muhtemelen düzeltirler gibi.Çünkü evimde 2 internet var ikiside TTNET altyapısıyla geliyor ve portlar aynı fiber kabinden geliyor yani yan yana 2 port ama biri 8 veriyor diğeri 20 bu garip.
_____________________________ -
Benim de hız testinde 23 mbps den başlıyor 8 mbps e düşüyor upload. Fiber altyapı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Degerli Müşterilerimiz
Daha önce de sizlere duyurusunu yaptığımız gibi yine bu gece ekteki görselde belirtilen paketlerin upload oranları yülselmektedir.
kısa süreli kesinti yaşanması öngörülebilmektedir anlayışınız için teşekkür ederiz.
35-200-500-1000
Yüksek hız deneyimi yaşamak isteyen tüm internet kullanıcılarını aramızda görmekten mutluluk duyarız.
GiGaspeed e bekleriz
Halen upload hızım 8mbps
Twitter üzerinden TTNET yazdım.
Arıza kaydı açtılar sonra kendileri kaydı kapattılar.
Değişen birşey olmadı.
Upload hızımın artması için ne yapabilirim?
100 MBite geç
_____________________________ İstanbul'un orta yerinde nezih bir semtte 16 yıldır DSL kullanan Forum üyesi.
Fiber gelsin diye yıllarca uğraştı, yapmadığı şey kalmadı ama başaramadı.
Taşındım ve artık GigaFiber kullanıyorum Keenetic Hopper AX3000
ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ -
Hat değerleri kaldırmıyor hocam.
Atanabilir hız 63 Mbps gösteriyor.
bendede 50mb var 8mb upload ulaşabilirlik 22mb gösteriyor değişim yok
100 mbps ftth fiber kullanıcısıyım, upload hala 8 mbps. 20 mbps den başlayıp 8 e düşüyor hız testinde. 20 tanımlanmış ama sabitlenmemiş gibi bişey.
35mbps VDSL kullanıcılarında da upload'un 6'dan 12'ye çıkması planlanıyor mu ?
1 gbit 50 mbit upload veriyorsunuz rakiplerinizi niye geçemiyorsunuz.
Türktelekomun 1000 mbit upload hızları artırması yalan oldu sanırım. Kimsede tık yok galiba.
Telekom altyapısından hizmet veren iss ler de 1000 de 50 üstü veren yok biliyorum. Gigafiber ve Gigapon hariç onlar da kendi altyapılarından.
İmzaladığınız sözleşmeyi bilmem hatırlıyor musunuz? 20 idi orada yazan. Arttırıp 50 yaptılar işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
200-500-1000 mbps kullananların upload hızlarında değişiklik oldu mu bu geceden itibaren?
Ben 100 mbps ftth kullanıyorum 8 mbps upload alıyorum hala
Evet 35mbps vdsl paketlerde 12mbps ye yükselecek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Merhaba
Telekom altyapısı üzerinden verdiğimiz hızlar olduğu için paket hızları telekom tarafından belirlenmektedir.
Sistemin sunduğu en yüksek hızları verebiliyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
O zaman türktelekomla görüşün hızlarınız yükseltin. 1000 100 verenler var 1000 1000 verenler bir çok arkadaşımla karşılaşmaya başladım. 10.000 10.000 Metronetler konuşuluyor. 1 arkadaşım kullanıyor.