Şimdi Ara

Türk 'teknoloji kanallarının' bi halttan anlamaması? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
7
Favori
14.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yalnız bazı yorumlarda dh yi fazla gömmüşler.Adam çıkmış dh den faydalı bir şey öğrenemedim diyor.Yuh yani.Mesela çok güzel telefon incelemesi yapıyorlar.Bir ara mobilite vardı o da çok iyi programdı.Mesut abi de iyi ama Erdi abiye daha çok sempati duyuyorum.İşini çok güzel yapıyor.Onun dışında eski pclabs şimdiki teknoseyir de çok iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cerade -- 12 Ağustos 2020; 19:52:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün incelerken şu 10 dakika da tutma olayını bi kavrayamadım. Anlatacağı şeyi toplasan 3 dakika etmez. Ama 3 dakikalık bilgiye 15 dakika konuşuyorlar. Yada ben mi hızlı öğrenmek istiyorum anlamadım
  • Türkiye de ne yazık ki güncel ürünleri inceleyen bir kanal yok. Teknoseyir eskiden çok inceleme yapmış ama güncel olarak avr sistemler ses sistemleri soundbarlar vb gibi biraz pahalı ürünleri incelemiyorlar. Hep telefon incelemeleriyle dolu youtube türkiye. Hele SDN diye bir kanal var aman allahım teknik bilgi 0 adamlarda ha bire sponsorlu markalara peşkeş çekiyorlar 2 gram bilgi alamıyorsunuz. Çok boş konuşuyorlar. Bende genelde yabancı kanalların çoğuna üyeyim en azından ingilizcemin yettiği kadar öğreniyorum. 1 tane LG tv incelemesi olmazmı ya koca ülkede profesyonel bir şekilde ? Veya samsung yeni çıkan QLED tv lerin ? Hadi onu geçtim kulaklık konusu da facia... Leptop incelemesi de technopat dışında hemen hemen yok. Yani teknoloji editörü diye geçinen hemen hemen hepsi 0...
  • Hocam bende nacizane video çekiyorum daha önce Donanımhaber ve birçok forumda inceleme yazıyordum. Zamanla içerikler eriyip gidiyor. Bu inceleme yapanlar yüzüne bende bir kaç kere ağır kazıklanınca incelemeleri youtube a taşımaya karar verdim. İNSANLAR kazıklanmasın diye. Ancak marka fanları cihazı eline almayanlar diğer modelleri denememiş olanlar öyle absürt yorumlar yazıyor ki yaranamıyorsun. 20 30 40 dakika inceleme çekiyorsun. Menüsüne kadar her şeyi tek tek gösteriyorsun. Adam uzun olmuş diyor. Kardeşim uzun olma sebebi satın almak isteyen her şeyini önceden görsün bilsin baksın diye uzun. markalardan para alıp eyi eyi süper süper harik harika diyip 7 dakika boş beleş durup 3 dakika cihazı anlatan kanallar çok seyrediliyor.

    Örneğin Redmi Note 8 Pro incelemişim.
    https://www.youtube.com/watch?v=3U5103NZZS8

    00:00 Özellikler
    03:18 SAR DEĞERLERİ
    06:32 başlangıç
    06:39 EKRAN
    07:30 Malzeme Kalitesi
    07:50 Tasarım Hatları
    08:28 Malzeme Kalitesi :)
    09:48 Yüz Okuma
    10:15 Parmak izi Okuma
    11:01 Ses ve Hoparlör
    12:13 Mikrofon ve Ahize
    12:26 Ses Testi
    16:26 Kamera Video ve Fotoğraf Ön Arka
    19:19 Arayüz ve Yazılım Özellikleri
    20:59 Batarya
    23:30 Performans Testleri ve Isınma durumu
    23:41 Batarya Kullanımı ve Şarj Süresi
    24:23 PCMARK TESTİ
    24:48 Bildirim Işığı
    25:18 GPS Testi ve devamında Son Yorum


    Başlıklar bunlar GPS performansı ahize performansı bunlardan kim bahsediyor?

    yetmiyor çeşitli çeşitli manzaralarda çeşitli çeşitli ortamlarda açık kapalı ortamlarda bol ışık loş ışık ta kamera testi yapıyorum.
    https://www.youtube.com/watch?v=WVRojCbF8lQ

    Gittiğim şehirlerin güzel yerlerinde Cihaz için içerik çıkarıyorum. :) Edilen şey genelde küfür oluyor. EN ÇOK ONEPLUS ı sonra da Xiaomi yi övmen lazım yoksa yaranamazsın.(Xiaominin belki 50 den fazla ürününü kullanıyorum ayakkaıbıdan termosuna prizine lambasına bilgisayarına kadar)

    Bugün iphonedo 2.5 ay önce aldığı oneplus 8 pro ya inceleme çekmeyip sorulan sorulara cevap vermezken, 2 hafta önce aldığı Xperia 1 II den öve öve bahsedip incelemesi hazırsa, TEK sebep kör bağnaz LİNÇ kültürü ve cehaletle yetişen bir topluluktan çekindiği içindir. Oneplus ın Ekranını sesini ve arka kamerasını öven telefondan net anlamıyordur veya çıkarı vardır.




  • OneTreeHill kullanıcısına yanıt
    Dunyanin ve Turkiye'nin ilk robot teknoloji programi sunucusu
    Kralsin.
  • Millet reddit pc build de tartışmalarını test ettikleri parçaların performanslarıyla, SS lerle donatıp karşılaştırmalar üzerinden yapıyo, bizim fukaralarda 2 tane rgb görünce dibi düşüyo. Zaten oldum olası türk teknoloji kanallarını takip etmedim etmem. Çoğu pc ye takıp çalıştırıp içi boş BOMM-BOŞŞ övmekten başka hiçbir şeye yaramıyor. O nedenle tanıştığım günden beri Redditten asla kopamadım
  • cok biliyosan kendin cek

    begenmediysen izleme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben birkaç yıldır izlemiyorum. Bir tane ürüne kötü demezler mi yav? Her şey mükemmel, çok kaliteli ve efsane. En son mesut cevikin rog psu inceleme videosunu izledim. Ne kadar zaman oldu hatirlamiyorum. Sisteme takip üzerindeki ekrani gösterdi, o kadar. Hay sizin yapacağınız işi dedim.

    Haber kısımları ise click bait zaten. Beklenen açıklama geldi, tarih belli oldu, o telefon tanıtıldı vs. Kardeşim burası Hürriyet değil ki, zaten buraya teknoloji pornosu için geliyor millet. Dedikodu siteleri bile bunlardan güzel içerik hazırlıyor.

    Bu iş kolay değil, en azından YouTube için İlk birkaç yıl çok zahmetli ve para kazandırmaz diye kimse yapamıyor da meydan bunlara kalıyor. Düzgün ekonomi olsa insanlar patır patır yapar öğrenir, dünün youtuberi bunları işinden eder. PC world, chip gibi firmaların dünyada esamesi okunmuyor artik. Bunlar böyle devam etsin, yarın piyasadan silinince ne oldu derler sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yurt dışı örneklere bakalım LinusTechTips sponsorlu reklam amaçlı dandik videoları olsa da bir sürü detaydan bahsediyor. Türkiye de şanslıysak technopat ve teknoseyir bazı teknik kısımlara giriyor. Donanım arşivi gibi kanallar zaten kara listede. ShiftDelete ürünler çok vasat olursa eh işte fiyatına göre diyorlar onun dışında shift+güzelleme modunda. Donanım haberin bazı incelemeleri iş görür. Zaten türk izleyicisi artık ürünü izlemeyi bıraktı %80 muhabbeti için izliyor. Ben artık sadece gündem videolarını 2si1 gibi programları oyun açıkken arkada dinliyorum. Diğer tüm videoları ürünün tipini görmek için açıyorum ama onu bile gösteremeyenler var.

    Ttüm kanalların ortak sorunu yabancı kanallarda olan alıcının aradığı teknik detayları sunma konusunda çok zayıflar. İşlemci incelemesi basitçe 2 oyunla yapılır en low cs go, en full total war. Elde soğutucu varsa stress testi yapar oda sıcaklığını yazarak stok ve eldeki soğutucular ile elde ettiğin değerleri yazarsın. En büyük rezillik soğutucu incelemelerinde şanslıysak stok soğutucu ile kıyasını görüyoruz. Bu soğutucu yükte 70 derece diyerek inceleme yaptıklarını söylüyorlar. Refernas noktası vs yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midair44 -- 13 Ağustos 2020; 2:24:34 >




  • DIA kullanıcısına yanıt
    Yorumu yaklaşık 6 kere okudum 🤣 her okuyuşta ayrı güldüm, müthiş özet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levent baba candır..
    HWP sizin yorumunuz serisi de iyi gidiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sistem toplarken doğru düzgün bizim YouTube kanallarına bakmadım hep yabancı kanallara baktım. Bir kesim var ki ufufuf.. sadece markaya göre iyi ve kötü diyenler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Bence yalnızca teknoseyir, onların da bazı yorumları oldukça katı

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle çok doğru, sadece yerli değil yabancı kanallarda var bir halttan anlamayan ama yerli olup anlayan hiç yok. Donanımhaber bile bir monitör incelemesi yaparken yalan olduğu biline biline "1ms panel gerçekten çok hızlı" gibi buram buram reklam kokan laflarla inceleme yapıyor ve hiç bir test yapmadan sadece "bana güzel geldi" mantığıyla öneri yapıyor. Halbuki hardware unboxed gibi bir kanalda monitör incelemesi izlerseniz bundan sonra donanımhaber gibi inceleme yapan kanalları izlemeye 2 dk bile tahammül edemezsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    10 dk üzeri videolar daha çok reklam alıyor o yüzden :)
  • Valla en güzelini donanım haber sitesi yaptı, okunduğunda donanımla alakalı sanarsın ama sadece “siyaset, din, gay hakları, tipim nasıl” konularıyla dolu olan bir platform olarak makina donanımından ziyada “insan donanımı” üzerinde yoğunlaşan bir yer oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnceleme yapmıyorlar, reklam yapıyorlarda ondan. Yabancılar 5 dakikada ürünü A sından Z sine tanıtırken bizimkiler 20 dk lık video yapıyor boş muhabbet. Mesela bluetooth kulaklık alıcaktım inceleme videolarını inceliyorum yabancılar herşeyini anlatıp, ses kalitesi ve mikrofon kalitesini test ediyor dolu dolu video yapıyor aynı ürünü donanımhaber kanalında inceleyen arkadaş 20 dk boş muhabbet yapıp bide telefonda dinlediği sanatçılardan bahsediyo.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kutu üzerindeki yazıları okuyarak incelemeleri bitiriyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam haklı beyler.
  • o kadar laf dedik ama levent pekcan, murat gamsız, mesut çevik ve erdi özüağ'nın hakkını verelim şimdi.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.