Şimdi Ara

Türk serverındaki düşünce

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkdaşlar birşey sormak istiyorum hep kafama takılıyor gerçekten şu türk serverına geçtigim güne lanet olsun ya.Şimd soruna geçelim.

1.)1 Maçta illaki bir sup ve bir jungle olmak zorundamı abi gerçekten şu düşünceyi anlamıyorum illa bir tane sup illa bir tane jungle olcak ama genellikle jungle ve sup olmadan daha fazla oyun kazanıyorum.

2.)Konu gelmişken diyeyim bazı sitelerde Türk serveri 1 Milyonu geçti diyor.Abi karakter seçme ekranında çıkıyor birisi sonra tekrar oyna'ya basınca tekrar aynı adamlar geliyor bu nasıl oluyor ? hemde 1 tanesine bazen 2 bazen 3 tane bile geldigi oluyor bu 1000000/3 ihtimal demek nasıl oluyor aynı adamlar tekrar gelebiliyor ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Normal game den mi bahseyiorsun yoksa dereceli mi?
  • Supp olmasa adc ni nasıl kastiracaksin? Harita kontrolünü nasıl sağlayacaksın? Jungle yaparak baskı altindaki laneleri rahatlatirsin, ayrica topta 2 kisi kasarsan farm yapamazsin vs vs...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.yazdığın şey "70 milyon bizi izliyor" demekle aynı
  • 1.jungle başın sıkıştığında gelen ormandan çıkmayıp sadece farm yapsa bile varlığı ile ürküten tek rol üstüne smite ile dragon baron kontrolü ayrı bir olay.Sup ise ap ayrı ustalık gerektiren bir şey en az itemle en üstün başarı demek bilerek killeri hep supa bırakırım adc top mid her zaman farm yapabilir ama jungle ile sup'un para kazanması demek sana daha fazla harita kontrolü sağlamak demektir. Örnek olarak bir kaç Gambit Gaming maçı izle supportları Ed_ward'ın LCS'deki kda oranı diğer tüm oyunculardan daha iyi adam sayesinde her yere baskı uygulayabiliyorlar.
    2. 1 milyon hesap olabilir ama türkiyedeki 700.000 lol oyuncusundan sence ne kadarı aktif tr oyuncusu? iş okul aile derken kaç saat online?

Bence senin karşına hep 2-1-2 şeklinde geldikleri için kızgınsın 2 kişiye karşı 1 kişi lane tutamaktan dolayı böyle düşünüyorsun aslında basit bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDNZCLK -- 6 Mart 2013; 1:01:49 >
  • junglesız suppsız win, rastgele win.net
  • jungle ve supportsuz oyun şuan ki metaya ve mobanın mantığına aykırı geliyor bence. tr'deki kendi tabirinle salakça olan olay normal oyuna girdiğimde karşıma 2 top gelmesi ve solo iken 2v1 yapmanın saçmalığı. Bir meta var isteyen uyar istemeyen uymaz ,metaya uymayan giremez diye bir tabela yok ama yanlış düşünüyorsun bana kalırsa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aktif Türk Guildi Açılımı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sanırım level düşük daha. Düşük levelde supp jung kavramı olmuyor. Israrla jung supp yapacaksın diyenlerin çoğuda smurf oluyor. Supp olabilirde Jung düşük level'de ve rune'süz yapılması çok çok zor.
  • 2. soruyu düşünürken televizyon acıktı ve "70 milyon bizi izliyor" klişesini duydun yoksa başka açıklaması yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JollyJok3r -- 6 Mart 2013; 1:21:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fields of Justice

Sanırım level düşük daha. Düşük levelde supp jung kavramı olmuyor. Israrla jung supp yapacaksın diyenlerin çoğuda smurf oluyor. Supp olabilirde Jung düşük level'de ve rune'süz yapılması çok çok zor.

hayır level 30 ve derecelide illa sup olması ve jungle olması cok sacma tm sup olabilir de illa jungle olcak diye bir saçmalık var.Eskide Normal gamede ne sup ne jungle vardı arada sırada oluyordu. [VE DAHA FAZLA WİN ALIYODUM] şimdi 10 oyundan 3-4 ünü anca kazanıyorum tr serverindaki bu sacmalıktan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ha20ktan

quote:

Sanırım level düşük daha. Düşük levelde supp jung kavramı olmuyor. Israrla jung supp yapacaksın diyenlerin çoğuda smurf oluyor. Supp olabilirde Jung düşük level'de ve rune'süz yapılması çok çok zor.

hayır level 30 ve derecelide illa sup olması ve jungle olması cok sacma tm sup olabilir de illa jungle olcak diye bir saçmalık var.Eskide Normal gamede ne sup ne jungle vardı arada sırada oluyordu. [VE DAHA FAZLA WİN ALIYODUM] şimdi 10 oyundan 3-4 ünü anca kazanıyorum tr serverindaki bu sacmalıktan dolayı.

Jungle rolündeki oyuncu iyi oynuyorsa güzel gank atıyor ve wardlama gibi işlemler yapıyorsa takımına yüksek katkı sağlar ve Solo Top oynayan karakterin exp ve gold'una yüksek katkı sağlar. Ama bu jungle oyuncusu çok kötüyse ve bufflara ölüyorsa yapacak bir şey yok bas report'u.

• quote:

quote:

quote:

Jungle rolündeki oyuncu iyi oynuyorsa güzel gank atıyor ve wardlama gibi işlemler yapıyorsa takımına yüksek katkı sağlar ve Solo Top oynayan karakterin exp ve gold'una yüksek katkı sağlar. Ama bu jungle oyuncusu çok kötüyse ve bufflara ölüyorsa yapacak bir şey yok bas report'u.

o yüzden diyorum ya jungle ve sup olmasın diye

• quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Supp olmasa adc ni nasıl kastiracaksin? Harita kontrolünü nasıl sağlayacaksın? Jungle yaparak baskı altindaki laneleri rahatlatirsin, ayrica topta 2 kisi kasarsan farm yapamazsin vs vs...

adc yok ki. 4 offtank oynanır genelde tr de map kontrolü diye bir şey de yok. doğan adam midden yardırır bu yüzden sıkıntı olmuyor support.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

o yüzden diyorum ya jungle ve sup olmasın diye

Mesela karakter seçme ekranında adam Jungle gideceğim derse ona "Jungle da iyi misin? Daha önce yaptın mı ?"
    tarzında bir şeyler sor öğren eğer ilk seferi ise " Botlarda dene bizim oyunumuz bozulmasın " gibisinden bir şeyler de. Eğer terslerse illaha jungle gidecem derse çıkarsın, sonuçta adam olan konuşmasından anlaşılır.

• Sup, jungle olur olması da oynayan adamlar bok gibi oynayınca yenilmek sürpriz olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Sup, jungle olur olması da oynayan adamlar bok gibi oynayınca yenilmek sürpriz olmuyor.

+1
  • Sen oyunu bırak bence moba mantığını çözememişsin

2 soru;

1- support olmadan adc nasıl kasıcak, harita kontrolunu nasıl sağlayacaksın( büyük ihtimal ward turnuva itemi qnqxD diyenlerdensin), tf de adcyi kim koruyacak kim duruma göre kendini feda edip adcyi kurtaracak?
    2- Jungler olmazsa top solo farmı 2 ye bölünür. O farmı kim alıcak? takım kendi arasında minyon kavgası mı yapacak? Sen çok kastın biraz da bana bırak mı dicek adamlar

Tüm moba oyunlarında dünyanın en büyük clanları supportlarını başka takıma kaptırınca belini bir daha doğrultamıyor.

Son olarak TR serverındaysan nick verebilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 6 Mart 2013; 2:42:36 >

• Dostum tabi ki zorunlu değil ama en ideal ve mantıklı olan yöntem bu, şimdi oyunda 3 lane 5 hero var;

BOT: Supp olmadan iki kişi olursa ikiside farm ve kill almaya çalışıcak böylelikle hero başı altın ve farm ikiye bölünecek.
    MİD: Zaten maximum farmı yapmaya çalışarak laneyi koruyacak ki Midden early gamede kill beklemek hata olur.
    TOP: Jungle olmadan iki kişi olursa yine botta ki mantık gerçekleşir.

SUPP+ADC-APC BOT: Supportun amacı seni korumak ve beslemek olduğu için ward almak görevi olucak olası ganglarda boş yere ölmeyeceksin, Supportun özelliğine göre heal+mana vb katkıları alarak lanede daha uzun süre durabilirsin. Supp farmına engel olmayacağı için bütün farm sende olacak ve Supportun olmadığı halden iki kat fazla besleniceksin, üstüne adamları almanda skill+spelleri çok yardımcı olucak.

Solo Top+Jungle: Karşıda bir Jungle varsa herzaman tetikte olmanız gerekicek özellikle Mid ve Soloda ki rakibin canı az kaldığın da adam seni bilerek kendine çeker ve Jungları ganga gelerek canı az olan rakibin seni almış olabilir, Soloda ki adamınız tek olduğundan bütün farmı alır ve oyuna büyük yönde etki eder.

Aslında olay şu oyunda 3 lane var birde Jungle mobları var, mantık herkesin olabilicek en üst farma ulaşması buda para + item ve level demek yani herşey. Bu durumda Support hariç herkes tek kasılmış gibi olucak, bu sefer de 4 vs 5 gibi olacak dersen, Support ve Jungle oyunun kaderini değiştirir ve 4v5 yerine 6v5 duruma getirir sizi çünkü hem herkes tek başına kasılmış olucak hemde tf lerde ayakta kalıcaksınız.

Biraz uzattım ama anlatmaya çalıştım dostum, senin oyunların da ki Supp yada Jungle lar ya oynamayı bilmiyodur yada sadece isimlerini duydukları için alıyorlardır :)

• quote:

Arkdaşlar birşey sormak istiyorum hep kafama takılıyor gerçekten şu türk serverına geçtigim güne lanet olsun ya.Şimd soruna geçelim.

1.)1 Maçta illaki bir sup ve bir jungle olmak zorundamı abi gerçekten şu düşünceyi anlamıyorum illa bir tane sup illa bir tane jungle olcak ama genellikle jungle ve sup olmadan daha fazla oyun kazanıyorum.

2.)Konu gelmişken diyeyim bazı sitelerde Türk serveri 1 Milyonu geçti diyor.Abi karakter seçme ekranında çıkıyor birisi sonra tekrar oyna'ya basınca tekrar aynı adamlar geliyor bu nasıl oluyor ? hemde 1 tanesine bazen 2 bazen 3 tane bile geldigi oluyor bu 1000000/3 ihtimal demek nasıl oluyor aynı adamlar tekrar gelebiliyor ?

1-) oyunu öğrenmen lazım daha. yolun var yani. biz de böyle saçmasapan konuşuyorduk bi zamanlar.
    2-) west'te bile oluyor o dediğin. w/l ratio ile alakalı. aynı w/l deki adamlar geliyor. ama tr'de w/l la alakasız şekilde aynı adamlar geliyor olabilir. 1 milyon kişinin hepsi aynı level, w/l seviyesinde ve online değil. çoğu kullanılmayan hesaplar zaten.

•  Türk serverındaki düşünce
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.