Şimdi Ara

Türk oyuncular neden her hata yapana hakaret ediyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkler CS:GO'da her hata yapana hakaret ediyor ama yabancıların böyle bir şey yaptığını görmedim en kötü oynadığım rekabetçi maçında bile bana bir şey demediler 40 da yı da 1 hata bir hata yaptım türkler hakaret edip oyundan attı.


    Aynısını yabancı bir oyuncuyada yaptılar.


    Minecraft'da da aynılar en ufak hatada veya bir yazıda küfür hakaret ediyorlar sadece defans yapalım dedim diye küfür ettiler yanlışlıka hızlı kırmaya bastım yine hakaret ettiler.


    1-2 hata yaptık diye bu kadar da hakaret edilmez.

    CS:GO müzik açıyorlar müzikten rahatsız olan bir sürü kişi var insan gibi müziği kapatın diyoruz hakaret ediyorlar.


    Hiç mi aile terbiyesi almadınız arkadaş.




  • Tahammülsüz insanlarız, fevriyiz, günü kurtarma genlerimize işlemiş anlık ihtiyacımızı karşılayan kotalar yakalayamazsak deliriyoruz.


    Yabancılarda da mesela çirkefleşen çok, ilk etapta dalga falan geçiyorlar biz mesela kafasına sıkacak gibi atarlanıyoruz bunlar seni


    tahrik ettirip banlatma üzerine ilerliyorlar daha çok.

  • yabancilar derken hangi yabancilar ? oyunlari oynayan farkli ulkelerden giren insanlarin cogu ingilizceye hakim degil bundan dolayi seninle sinirli etkilesime giriyor ve hata yaptiginda seninle diyalog kuracak ingilizcesi olmuyor. insan heryerde insan eger dili seninle ayni olsa emin ol ana avrat düz gider



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 9 Nisan 2023; 8:3:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen git kumda gülle oyna.

  • Türklerle alakası pek yok. Cs valorant gibi fps oyunlarını genelde pcsi dandik olan adamlar oynuyor yani fakirler. Fakirler de genelde sinirli oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edep, terbiye, ahlâk, karakter eksikliği bir hayli fazla da ondan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • afrika hindistan vs pc için fakir, latin amerika da bizden iyidir geriye az gelişmiş bizle ruslar var bide araplar

  • Sadece türklere özgü bir durum değil ki bu.
    Her ülkenin aklı başında ve toxic oyuncu kitlesi var.
    Bak ben özellikle yabancılarla oynarken iyi anlaşabilmek için tek kelime türkçe laf efmiyorum ingilizce info veriyorum yinede yaranamıyorum en ufak bir hatada maç boyunca üzerime geliyorlar takım arkadaşına sıkan mı dersin sürekli gevezelik edip söven mi dersin.

    Kısaca kanser kitleye denk gelmediğin sürece hangi milletten olursa olsun oyundan zevk alıyorum ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuklar genelde oynuyor ondan da kaynaklı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu bahsettiğin şeyi oyunu hayatı boyunca oynayıp hala silver-nova-mg-dmg olan ezik genelde türk,rus ve ikisinin birleşimi gibi olan polaklar yapıyor. genelde doğru fakir olurlar ya pcleri ya internetleri dandiktir çoğu zaman bunlar 2-3 hatta 4 kişi girerler. benim ana hesabım global ve sadece bu tür yaratıkları trollemek ve oyun kaybettirmek için 9 tane yan hesabım var. bu insanlığın yüz karası insanları trolleyerek eğlenmek, ana hesabımda maç girmekten 10 kat daha zevkli en az. ve hatta eğlenirken yan hesaplara 2000 liralık silah kasası falan drop atıyor bu oyun ciddi oynanacak oyun değil.

  • Harbiden sırf Türk oyuncu gelmesin diye random giriyorum. Arada takıma geliyor ben utanıyorum bunlardan olmayan ingilizceyle adamlara küfür ediyorlar falan. Düzgün oyuncularda var bizimkilerden ama çoğu kanser.

  • Sen Türkler sinirli diyorsun ama bir de İranlıları gör. Türkler cidden sakin bile sayılır onların yanında. Dota 2 deki Ruslar, İranlılar ve arapları biraz görsen Türklerin ne kadar düzgün olduğunu anlardın cidden. Adamlar sana gıcık olursa işi gücü bırakıp oyununu sabote etmeye odaklanıyo sadece.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov28 -- 19 Nisan 2023; 18:12:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.