Şimdi Ara

Türk.net Türk Telekomun modemini aldı, geri vermiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Bir kaç ay önce türk.net abonelik denemem olmuştu. siteye gigafiber gelmişti, ben de hemen başvurdum. ancak ekip 3-4 defa geldi sinyal yüksek kuramayız deyip geri gittiler ve bir türlü kuramadılar. Neyse dedim tekrar türk telekoma döndüm. 2 hafta önce sorun düzelmiştir heralde diyip tekrar türk.net e başvuru yaptım. Bu sefer gelip bağladılar. Kurulum sırasın ben evde yoktum. Kurulum ekibi kurulumu yapmış sonra benim Türk telekom modemimi alıp götürmüşler.

Aradım hemen dedim modemi götürmüşsünüz. "bizim türk telekom ile anlaşmamız var modemi biz teslim edeceğiz" dediler. peki dedim türk telekoma iptal başvurusu yaptım, hizmeti kapattım, modemi türk.net size teslim edecekmiş dedim. bizim öyle bir bilgimiz yok dediler, modemi sadece siz teslim edebilirsiniz dediler. tekrar aradım türk.net'i aradam 2 hafta geçti ne bir gelişme var, ne bir net bilgi var, ne de ortada modemim var. Aynı otomatik mesajlar, kalıp cümleler ile oyalıyorlar.

Belki türk telekomu iptal ettirmeyecektim, belki iki internet kullanacağım belki de modemi vermeyeceğim neden alıyorsunuz modemimi diyorum cevap yok.

bu kadar zor olmamalı hangi ekibiniz aldıysa söyleyin modemimi geri getirsinler diyorum yine cevap yok.

Türk telekom modemi de fatura edecek, böyle olursa ne yapacağız diyorum ona da cevap yok.

Bir de bir saçmalık daha var. Ortada çözüm veya ne yapacağımıza dair somut bir şey yok bunlar sürekli arayıp size bilgi vereceğiz diyolar. Bilgi vereceğiniz zaman arayın kardeşim, bilgi vereceğiz diye aramak nedir? böyle yapınca müşteri memnıniyeti falan yaptığınızı mı zannediyorsunuz?

Yani modemimi aldılar, çözüm de sunmuyorlar, ne yapacağımı da bilmiyorum.

@TurkNet Destek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xfamerx -- 4 Ocak 2026; 13:36:10 >

• Merhaba, müşteri numaranızı ve konu linkini DM üzerinden paylaşabilir misiniz? Sizinle iletişime geçeceğiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Türknet Fiber? Gagafiber mi?

Ona geçiş yok, yeni abonelik.

Eldeki cihazı geri iade, Tt'ye. 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    evde türk telekom fiber var çok yakında türknet 1000mbps fiber geliyor binaya kablolama işleri bitirdiler bina içi kutu kaldı türk telekom taahhüt bitince konuyu açan arkadaş gibi türknet başvuru yapacağız belki ikisini kullanacağım belki taahhüt bitince kapatacağım niye modemi alıyor modem türk telekomun ...(türk telekom modemi getirdiğinde kutuyu sakla kutu ile iade edersin demişti hiç unutmuyorum)
    arzumdan su ısıtıcı aldım aldığımdan itibaren beş kere bozuldu değiştirme yapmadılar bende tüketici hakeme verdim kazandım ama servise cihazı ve hakem heyeti kararı götürüyorum sistemiz kapalı diyor başka servise götürüyorum forum dolduruyor ama sistem kapalı arıyorsun gayet nazikler sonra müdürüm kapatmış onun onayı olmadan olmazmış tüketici hakem aradım durumu anlattım icraya ver iyide git gel avukat masrafı bu nedir yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efem-35 -- 7 Ocak 2026; 14:5:32 >
  • efem-35 kullanıcısına yanıt

İkisini birlikte Türknet'te kullanamıyorsun galiba. Tt fiberi Tt üzerinden devam edip, Türknet'ten sadece Gagafiber'i kullanabilirsin.

Su kaynatma durumları galiba, 

hocam konuyla ilgili şikayet kaydım var zaten 3 hafta olacak neredeyse, hala bir gelişme yok. dm den ileteceğim.

hocam gigafiber bağlattım. daha önce ttnet aboneliği vardı.

şöyle oluyormuş, türknet abonesi isen ama türk telekom alt yapısı ile bağlantı yapılıyorsa yani gigafiber değilse ve sonradan gigafibere geçersen türk telekom modemini alıp türk telekoma veriyorlarmış. kurulum yapan ekip galiba benim durumumu da böyle zannedip modem almışlar.

3 hafta oldu modem kayıp, her gün otomatik mesaj geliyor, geri dönüş yapacağız, ilgiliniyoruz vs. ancak hala bir somut gelişme yok

• otomatiğe bağlanmışlar, günde 3 defa ilgileniyoruz, bakıyoruz, dönüş yapacağız diye mesaj atıyorlar. en ufak bir çözüm var mı yok. forumdaki türknet destek de burda takılıyor. herhangi bir şeye destek falan olduğu da yok. ilettik dönüş yapacaklar lafından başka bir şey duymadık. en sonunda lanet olsun destek kaydınız kapatayım da mesaj falan göndermesinler bari diyip destek kaydını sonlandırdım. Türk telekoma modem parasını öder geçerim artık napim.

O zaman Tt altyapıdan abonelik iptali edenlerinkini neden teslim alıp, Tt'ye iade etmiyorlarmış?

Şikayetvar'da neden şikayetler var, modemi Türknet'e anlaşmalı kargo ile teslim ettim, yinede borç çıkarmışlar diye?

Ayrıca modemi alıp götürürken, tutanak kağıdı bırakmışlar mı, teslim aldık teslim edildi diye?

modemi aldık diye bir kağıt bırakmamışlar. yani biraz daha zorlasam biz almadık diyecekler.

Ayrıca Türknet'te abonelik iptalinde elden teslimde yok gibi; var ise bizim mi haberimiz yok?

Aralarında ki anlaşma metnini göndersinler size; sizde Tt'ye gönderin itiraz metninizde delil olark.

Kendine ait olmayan malı nasıl alıp gidiyorlar? Buna ne denir?

Türksat'ta modem adaptörü değişimi yapılmıştı; onun için bile kağıt imzalatmışlardı.

Btk'ya şikayet edin. Mesaj kayıtları varsa; onlarıda atın.

Böyle saçma şey mi olur?

• yok hocam zaten, önceden ttnet altyapısı ile türknet abonesi iseniz ve sonrasında gigafiber gelir de gigafibere geçerseniz böyle bir şey varmış, eski modemi alıp gigafiber modemini takıyorlarmış. ancak benim durumum böyle değil, ben ttnet abonesi idim türknet bağlatıp ttneti iptal ettirecektik. gelen ekip beni hali hazırda türknet abonesi zannetmişler (en azından ben öyle düşünüyorum) türk telekom modemini alıp götürmüşler.

İyi o zaman sokakta otomobil gördüm; benim otomobil zannettim deyip alıp gideyim.

Olur mu öyle şey?  

olacak o kadaryoutube
    Olacak O Kadar - Ananın Su Borcu
    https://www.youtube.com/watch?v=6KDp-__yNZA

Budak sokak

Derince caddesinde kesişen

Hadigayret mahallesi

İnen apartmanı

Trabzon

Acaba Türknet'te adres ve aboneyi mi karıştırdı?

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.