Şimdi Ara

Turk.net, Türk Telekom, internet alt yapısı ve personel tutumları hakkında yaşanmış gerçek olay özet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Kısa özet geçeceğim, kimseyi yormak maksadım değil.

    Çok uğraştım, çok yoruldum, çok kayıt açtım, çok arandım. Sorun ya iç hattımdaydı, ya modemimde, ya apartman içinde ya da altyapı sağlayıcıdaydı (Türk Telekom) söylediklerine göre. Daha fazla dayanamadım ve sonunda Türk Telekom Müdürlüğü'nden kendi elimle bir personeli hemde kendi bölgesi olmayan bir yerde gerekli müdahaleyi yapabilmesi için güç bela ikna edebildim.

    Hattım VDSL ve YAPA dahilindeyim. Şimdiye kadar aldığım ve alabileceğimi söyledikleri hız (websitesi haricinde 24mbps) 8mbps/4mbps civarlarında dolandı durdu. Asıl problemim asla download ve upload değerleri değil, modemime gelen sinyalin kalitesizliği, gürültülü olması ve sürekli kopmasıydı.

    Sonuç olarak arkadaş geldi, profesyonelce gerekli kontrolleri yaptı ve sorunun altyapı kaynaklı olduğunu ispat etmiş oldu. Saha dolabım malesef bakır altyapı ve devreler artık çürümüş. Düzgün bir devreye kablolarımı taşıdı ve sorunum tamamen çözüldü. Bir de bütün bunların yanında maksimum alabileceğimi söyledikleri hız da meğerse yaklaşık 40mbps/9mbps'miş bunu da öğrenmiş olduk.

    Şimdi bu durumda en büyük temennim Allahım'dan bu gibi arkadaşların her şeyinin gönüllerine göre olması ve tuttuklarının altın olması. Ülkenin ve hatta dünyanın böyle arkadaşlara çok ihtiyacı var. Bunun yanında şimdiye kadar bu problemi çözemeyen insancıkların da Allahım'dan hakettiklerini sonuna kadar bulmaları yönünde temennim olacaktır.

    Daha fazla uzatmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.

    Gerekli maddi/manevi regülasyonların yapılmaması ve aksiyonların alınmaması durumunda ise şimdi asıl yapmam gereken ise konunun adli kurumlara taşınması olacak. Zira şimdiye kadar sundukları hizmet kusurlu ve ayıplıydı.

    Saygılarımla,
    U.S.

    DN: 19036767

    @TurkNetDestek







  • Saha dolaplarının onaylanması için bir test prosedürü var mı merak ediyorum açıkçası biges falan sağlıyor genelde ama, nem-dolu-yağmur-kar-toz-deprem vesaire ülkemiz zaman zaman çöl kumu bile alıyor malum.

    Bir de TT bakır için alternatif ISPlerden bakım parası alıyor fakat ne derece bakım yaptığını görüyoruz. 20 sene ellenmeyen ankastre olmaz bölge eskiyse yeni bina yapılmıyorsa bakım denen bir olay yok oraya bir daha uğranmıyor ama senden ve ISPlerden bakım parası almasını bilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.