Şimdi Ara

Türk Net Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunu yazacağım hiç aklımdam geçmezdi, çünkü çok mutluydum turk.net ile. 16mbit paketimden 15 mbit hız alıyordum, 1.7mbps download hızım vardı. Kota bitince de 4.50mbit oluyordu hızım. Ancak son 5 haftadır hızım 5mbit'i geçmiyor. 4mbit civarlarında dolaşıyor, hatta bazen 2-3lere bile düşüyor. Ben 4mbit internet için 60 lira para vermek istemiyorum. Günde 5 kere arıyorum müşteri hizmetlerini, interneti yeniden başlatıp yolluyolar. Tabii ki hiçbir değişiklik olmuyor. Bunu dile getirdiğim zaman ise modemimin kötüliğinden bahsediyorlar, downstreamim fazlaymış. E ben nasıl alıyordum ilk abone olduğum zamanlar 15mbps? Ayrıca modemim ADSL2+ ve 9.8 dS var. yani 23.5mbit'e kadar destekliyor. Her aradığımda ayrı bir bahane sunuyorlar sıkıldım artık. Bölgemde yaşayan bütün türknet kullanıcılarında aynı problem var son haftalardır. Birisi arayıp iptal ettirmek istedi aboneliğini, aylık fiyatını 30 liraya düşürüp hızını 10mbite çıkarttılar. Yani modemden veya altyapıdan kaynaklı değilmiş, tehdit etmek gerekiyormuş. Ayrıca belirteyim, sitesinden yaptığım testte bulunduğum yer 50mbit'e kadar destekliyormuş. :D







  • Adresiniz destekliyorsa vdsl geçiş talebi yapın bahsettiğiniz 50 mbps değer verilebiliyorsa sorgu da alırsınız türk yapa da hızlar da oynama olabiliyor (herkes için geçerli olmuyabilir) bizzat kendim test etmiş bulundum.
  • Merhaba, yaşamış olduğunuz hız sorununuza istinaden hizmetinizi kontrol edebilmemiz ve size yardımcı olabilmemiz için GSM numaranızı PM üzerinden rica edebilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.