Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
37
Favori
259.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vharmanci

2016 12. ayda TTNET e 24 ay taahhüt vererek abone oldum. Taahhüt cezası yemeyi göze alarak TURKNET e geçmek istedim.
    27.03.2017 de gönderdiğim evrakları 28.03.2017 de teslim almalarına rağmen hala sisteme giriş yapmamışlar. Hala geçiş yapamadım. Sanırım ben de yarın evraklarımı iptal etmelerini isteyeceğim. Başvuruda bu kadar ilgisiz davranılıyorsa abone olduktan sonra neler yaşayacağımız belli değil.

Ucuz etin yahnisi kötü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mühendisomer M kullanıcısına yanıt
    Merhaba mühendisomer,

Konuyu araştırdık şuanda TürkNet kaynaklı herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Sorun twitter kaynaklı olabilir.
  • Lookmania kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lookmania,

Düşük değerlerde hattınızda sürekli kopmalar olacaktır. Bu durumda hızınızı düşürmek daha sağlıklı olacaktır.
  • Merhaba transformers_78,

Vdsl'e geçiş sırasında port değişikliği sağlandığı için internet kesintisi yaşamış olabilirsiniz bu normal bir durumdur. Aramalar ise ekipler tarafından sinyal kontrolü için hat denenmesi sağlanmış olabilir.
  • Lookmania kullanıcısına yanıt
    Merhaba Lookmania,

Altyapınızın desteklediği kadar hız vermekteyiz. Kontrol etmemizi isterseniz özel mesaj yoluyla adresinizi detaylı bir şekilde iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • enjoyquality E kullanıcısına yanıt
    Merhaba enjoyquality,

Özel mesaj yoluyla bana iletişim numaranızı iletirseniz geri dönüş yapmak isteriz.
  • Supernova1071 kullanıcısına yanıt
    Şuanki yoğunluğu kaldiramama ihtimalleri çok yüksek ben bu olaylardan önce geçtim 5 gün sürdü internetimin açılması basvuru vs süreçleri

• vharmanci kullanıcısına yanıt
    Merhaba vharmanci,

Özel mesaj yoluyla sabit hat numaranızı veya abone numaranızı iletirseniz kontrol etmek isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba Backspace7,

Abone numaranızı veya sabit hat numaranızı özel mesaj yoluyla iletirseniz santral bilgisi verebiliriz.

size özel mesaj ile bilgileri gönderdim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Su 20nisani erkene cekemezmisiniz :((

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende akksiz internet vermeyi taahhüt etseler bende Türknete geçmek isterdim. şuan 60tl ödeyip 10 gün hızlı geri kalan günler 3mbit kullanıyorum.
  • allah belanı versi türknet bana hala akk kalkmadığı gibi 3 mg bit internet vermiyor...
    hiçbir marka, hiçbir servis sağlayıcısından çekmedim senden çektiğim kadarıyla.bir ara hızımı 1 mg bit e bile düşürdülerNEFRET EDİYORUM TÜRKNETTENTURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]

• Bizim yakının hattı açıldı. Yapa santralinde olan hatta hız sabit 10 Mbps civarında ve kota yok. Ping değerleri 20 ms'nin altına düşmüyor.
  • Bugun 8. gunu basvurunun hala daha bekliyoruz bakalim.Hattimiz aktivasyon icin bekliyormus.3-4 gunde acilan kisiler baya sansli.Muhtemelen yarinda aktif olmayacak ve Ttnet bana bi 25 lira daha taahhut cezasi yazicak.

• Pazartesi hat acilmasin iptal edicem artik

• Aynı şekil bende sorun yaşıyorum.Eğer yarın veya en en geç cumartesi geçiş sağlayamazlarsa direk arayıp geçirmeyin diyecem.

Zaten superonlineda çok iyi kampanya yapıyor.Fiberde akk kaldırma falan.

İşe bak oldu olacak müşterileri olmak için yalvarayım...

• eak101 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende pazartesi gönderdim.Bugün forumdaki görevliye ısrar ettim gelmiş olması lazım belgenin diye.Sonunda geldiğini belirtti işlemlere başlayacaz dedi.Ama daha OIM bile güncellenmemiş.Ttnet taahüt bedelimi yükseltecek ve yeni ay faturasını ödemek zorunda kalacam bu gidişle.

Tekrar söylüyorum.TürkNetin temsilcisi görsün bunu.Cumartesine kadar geçiş sağlanmazsa iptal ediyorum

• Merhaba, 1 haftalık internetim saat başı gidiyor, eğer modemi resetlemezsem internet gelmiyor bir çözümü Yok mu bunun ?

@turknetdestek

• Akk yı bende kaldıramadılar ama 1mayısdan sonra 24mbit vereceklerini belirttiler 50mbit üstüne

• Modemde sinyal alamama ve telefonun kesik olma sebebi belli oldu. Benim daireme gelen mevcut telefon kablomu kesmis kutudan tt'deki santral elemani. Simdi masraf edip yeniden kablo cektiricem elektrikciye. Insan bir isaret koyar resmen kasitli yapiyolar bunu i... olsun diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eak101 -- 30 Mart 2017; 23:49:16 >
  • 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.