Şimdi Ara

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU] (106. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.785
Cevap
38
Favori
259.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkNet geçiş yapılmasına engel olmasın diye başvuru yapmadan önce YAPA yani AKN'siz pakete geçiş yapılıp yapılmayacağını söylemiyor.

Başvurmadan önce ne yaptıysam olmadı. Bulunduğum ilçede YAPA olup olmadığını bir türlü belirtmediler ve başvurum onaylandıktan sonra ancak öğrenebildim.

Bu yüzden biz kendimiz bu veritabanını oluşturabiliriz. Bu sayede taahüt bozup ceza ödeyip geçiş yapıp AKN'siz internetten faydalanamayan arkadaşların mağdur olmalarını engellemiş oluruz.

İSTANBUL / AVCILAR ilçesinde Türknet'in Altyapısı şuan için yoktur. Yani AKN'sizden faydalanamıyorsunuz.
  • Tamamen mi kalktı yoksa mayısta hızına göre kotaya dönülecek mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt
    Bende elektrikciye sormuştum ben bakmıyorum demisti bilgisayar satan kişilere sor dedi bende normal bir küçük dükkanı gittim anlattım durumumu oda beni ev telefonu ile ugraşan bir kişiye yönlendirdi yani kaldığınız yerdeki bie elektrikciye gidin eger yaparsa yapar yapmassa sizi gideceğiniz kişiye yönlendirir

Not binanız eskimi ve ic tesisatta kullanılan kablo cat 5 mi
    Eger kablo cat 5 ise bu ıss lerin istediği kablo kullanılmış demektir bunu gelen bu işten anlayan kişi size diyeçektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Mart 2017; 9:51:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smoch kullanıcısına yanıt
    sitelerinden kontrol ederseniz 20 nisandan sonra bölge kontrolü yapılabileceğini söylüyorlar 20 nisana kadar bekleyin ondan sonra bakarsınız sizin bölgenizde yapa sistemi geçerlimi ona göre karar verisiniz herşey bu link de anlatılmış https://turk.net/aknsiz-internet/
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayakbiyik

Selam.

Ben ve oğlum daha çok online oyunlar oynuyoruz.

Ne gibi sorunlar yaşarız.

siz ve oğlunuz online oyun çok oynuyorsunuz, asosyallik başta olmak üzere çocuklar odadan çıkmaya, hatta su, tuvalet gibi ihtiyaçlarını bile karşılamaya gerek duymuyor. Yarattığı sanal dünya içinde kendine yer edinmeye çalışıyor. Yüz yüze iletişim yerine sanal dünyayı tercih ediyor. Çekingen ve sosyal ortamdan uzak duran bu çocuklar, sosyal anksiyete rahatsızlığına sahip olmaktadır.

size daha ne kadar zararı olabilir ki artık yaşınız geçmiş
  • acbold kullanıcısına yanıt
    benim yazdığım konu ile senin attığın mesajın bağlantısı ne? Apayrı bir teknik problem yaşıyorsun. onu mu çözmemi bekliyorsun burada yoksa kimse sizin teknik sorununuzu çözmez mi diyorsun.

Bizim BF clanında tüm arkadaşlarımız Turknet e geçirmeye çalışıtım. izmir'den Almanya'ya 45 ping attılanlar olduğu gibi ben kendi evimde 400 ping ile uğraştım durdum.

Hiçbir muhabbet ve hukuğun olmadığı birine nasıl boş konusuyorsun bırak bu işleri gibi kişisel hakaretsel mesajlar yazıyorsun? amaç ne?

Ben yapıcı olmaya çalışıyorum. Kötü niyetli bakış hiçbirimize fayda sağlamayacak.

Teknik konularda ve gerçekleşen olayları çözüme kavusturmak TurkNet'in görevi. olmuyorsa yüksek sesle söylemek de en önemlisi. TurkNetdestek user'ı ile istersen bilgilerini paylaş. Tüm işlemler incelensin bencede. çünkü,

Santrallin hızı 3 Mbps ye sabitlenmez. Bu bilgi hatalı.(siz yada size söyleyen kişi what ever)

Ocak ayındaki şikyat şimdi ekranıma düştü diye aranmaz(açıklaması da bu olmamalı.)

Arkadaşı çaya çağrımamım nedeni çok farklı.Onun yaşadığı ve kötü deneyim çözümsüzlük noktasında (detayını bilmiyorum ancak ona inanarak yazıyorum) 2 ay hizmet alınmaya çalışılıp günün sonunda veremiyoruz diyen temsilci epey zorlanmıştır diye düşünüyorum. Ondan da rica ettim nasıl bir çözüm olabilirdi?

Şuan forum sitelerinde ilk defa bir ISP destek sağlıyor. Müşteri hizmetleri desteği. İleride 10-15 de olur işallah. bende aynı fikirdeyim.

Kısıtlama yok. up yada down farketmez. Yani müşterinin kullanım trafiğine bakıp hızını kısıtlayan sistemden çıkarılıyor bu müşteriler. Hali ile upload da dahil olmuyor.

• Seni bulacağım türk-net
  • Nihayet olması gerektiği gibi AKK sız internet hizmeti verilmeye başlandı.

TURK-NET KOTA (AKN) KALKTI ! [RESMİ KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaTSaS-

Seni bulacağım türk-net

Bende arıyorum onları, Bulunduğum yerde sadece malum şirketin Fiberi var, taahhütten nefret ediyorum ama kurtulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: doominsert

benim yazdığım konu ile senin attığın mesajın bağlantısı ne? Apayrı bir teknik problem yaşıyorsun. onu mu çözmemi bekliyorsun burada yoksa kimse sizin teknik sorununuzu çözmez mi diyorsun.

Bizim BF clanında tüm arkadaşlarımız Turknet e geçirmeye çalışıtım. izmir'den Almanya'ya 45 ping attılanlar olduğu gibi ben kendi evimde 400 ping ile uğraştım durdum.

Hiçbir muhabbet ve hukuğun olmadığı birine nasıl boş konusuyorsun bırak bu işleri gibi kişisel hakaretsel mesajlar yazıyorsun? amaç ne?

Ben yapıcı olmaya çalışıyorum. Kötü niyetli bakış hiçbirimize fayda sağlamayacak.

Teknik konularda ve gerçekleşen olayları çözüme kavusturmak TurkNet'in görevi. olmuyorsa yüksek sesle söylemek de en önemlisi. TurkNetdestek user'ı ile istersen bilgilerini paylaş. Tüm işlemler incelensin bencede. çünkü,

Santrallin hızı 3 Mbps ye sabitlenmez. Bu bilgi hatalı.(siz yada size söyleyen kişi what ever)

Ocak ayındaki şikyat şimdi ekranıma düştü diye aranmaz(açıklaması da bu olmamalı.)

Arkadaşı çaya çağrımamım nedeni çok farklı.Onun yaşadığı ve kötü deneyim çözümsüzlük noktasında (detayını bilmiyorum ancak ona inanarak yazıyorum) 2 ay hizmet alınmaya çalışılıp günün sonunda veremiyoruz diyen temsilci epey zorlanmıştır diye düşünüyorum. Ondan da rica ettim nasıl bir çözüm olabilirdi?

Şuan forum sitelerinde ilk defa bir ISP destek sağlıyor. Müşteri hizmetleri desteği. İleride 10-15 de olur işallah. bende aynı fikirdeyim.

Kısıtlama yok. up yada down farketmez. Yani müşterinin kullanım trafiğine bakıp hızını kısıtlayan sistemden çıkarılıyor bu müşteriler. Hali ile upload da dahil olmuyor.

Hocam yalniz ben YAPA ya gectikten sonra bu ping bende de sorun olmaya basladi eskiden yurt ici 8-9 ping alirken suan 24-27 arasi yurt ici ping basliyor buda online oyunlari oynanmaz hale getiriyor . Csgo oynayamiyorum artik maalesef umarim bu zamanla cozulur ve uzun surmez , 1 haftada daha cozume ulasmaz ise teknik destege solicem ama cozum bulacaklarinida sanmiyorum santralde ki cihazlardan oldugu icin problemin :(

• Jrsmurfs J kullanıcısına yanıt
    Bence hiç bekleme yüksek ping alıyorum. diye ilet istersen. 5 ping ile 25 ping çok farkediyor mu o yahu. 2 değerde çok iyi aslında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kron0S

Arayıp öğrenebilirsiniz, düşük olur. Paket içeriği ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz?

Arayacam birazdan bende düşük olur diye tahmin ediyorum, 120 TLye kadar Türknet ödüyor o kadar tutacağını sanmam zaten.

Yalın internet kullanıyorum; 100gb kotalı 16mbit'e net var ben maks 11mbit alabiliyorum. :)
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    Valla hocam oyun FPS oyunu olunca çok fark ediyor , csgo da yurt dışında maksimum 60 ping alırken şuan minimum 80 ping , çok fark ettiriyor maalesef .
  • Teşekkürler Turknet

Bölge: Sakarya/Hendek ilçesi

• Benim yakın zamanda tt ye tahahutum bitti 20 sinde islemler başlatıldi benim bildiğim bugün 3 . İş günü ama hayla internet gelmedi arkadaşta başvurdu turknete onun ki 1 gunde internet halledildi sadece ev telefonu baglantısı kaldı benim ki neden bu kadar uzamıştır yardımcı olurmusunuz ? Birde arkadaş ile uzaklığımız 250 metre o kadar uzaktada değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harce74 -- 23 Mart 2017; 10:33:12 >
  • Blindfire kullanıcısına yanıt
    btk nın öneri-şikayet kısmına bunu yazabilirsin

quote:

bulunduğum bölgede turk telekom fiber alt yapısı var

başka bir sağlayıcı seçemediğim gibi bana zorla taahhüt imzalatıyorlar 600-1000 lira arasında bir bedele imza atmak zorunda kalıyorum. TAahhüt imzalamazsam otomatik olarak aldığım 60-70 liralık hizmet 120-130 liralara çıkıyor.

taahhütün amacı başka bir sağlayıcıya geçmemek için uzun vadeli abonelik sözü verip indirim almak ise ve benim başka sağlayıcı seçme şansım yoksa neden bu yüksek değerlere imza atmak zorunda kalıyorum.

yeni düzenleme getirip ya taahhütü kaldırın fiber aboneleri için ya da başka sağlayıcılara geçecek düzenlemeleri yapın
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir, yazdığınızı biraz daha düzenleyip Btk ya göndereceğimden emin olabilirsiniz.
  • harce74 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Bizim destek ekibini ekledim. Onlar'a özelden at bilgileri istersen. Evraklar turknet'e ulaştığını teyit ettiniz mi?
  • Az kaldı türknetliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zero fear -- 23 Mart 2017; 10:45:41 >
  • Turkcell Superonline Fiber den geçiş yapmak istiyorum Türk.net 120₺ kim cayma bedelini karşılıyor mu? Daha önce müşteri hizmetleri ile görüştüğümde Superonline konusunda bilgilerinin olmadığınız söylediler. Superonline den geçiş yapan oldu mu hiç?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.