Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (936. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.980
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    :) 50-60 lira araliginda 24mbit 35-50aknli yani aslinda 8mbit interneti yalvar yakar veriyor tt o da 2 yil taahhutle.

    fiber vs. cok dikkate almiyorum genel icin bir anlam ifade etmiyor cunku sinirli yerde var.



    bu zammi degerlendirirken tt nin toptan satis fiyatlarina da bakmak lazim, o cephede artis oldu mu acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Bu muhtemelen gecikmeli gelen zam oldu. Yani şahsen diğerleriyle eş zamanlı olarak fiyat artışı olduğunu düşünmüyorum. Sokaktaki vatandaş ağzıyla konuşuyor gibi olacağım ama dolar çılgın arttı, bu adamlar da tahminim dolarla iş yapan adamlar kiralama vs. Müşteri gondikleme amacı olsa 5 TL ile kalacağını sanmam. İş yerinde 50Mbit 200GB kotalı (AKN değil) internete (Superonline) yalan konuşmayayım 100-110 lira veriyoruz. Öncesinde 80 civarıydı diye hatırlıyorum. Kısacası bekliyordum ancak yeni yıl zammı olarak değil dolardan ötürü bir artış olur diye bekliyordum. Ha 5TL ile kurtarıyor mudur bu artış vs. olayından sonra. Sanmam fakat 5 TL diyip geçme kim bilir kaç yüz bin abonesi var. 2014'te 140 bin, 2016'da YAPA için 30bin. Zaten 2017 yılında ivme yakaladı. 250bin desek milyon liralara ulaşır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 6 Nisan 2018; 12:58:43 >
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    dolar benimde aklima geldi ama millet bahane der diye yazmamistim. cihaz alimi vs. de yapiyodurlar altyapi icin. hepsinib fiyati dolarla malum...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkneti yeni kullanmak isteyen arkadaslara ön bir bilgi olsun diye sizinle başımdan geçen olayları paylaşmak istiyorum.



    2 hafta önce mesaj geldi. Yapılıcak yenileme çalışmaları nedeniyle 26.03.2018de internetiniz kesintiye uğrayıcaktır die. İyi dedim ne güzel önceden haber veriyorlar. Ertesi gün birdaha mesaj attılar. Yenileme çalışmaları tamamlanmıştır ama baktım internet yok. Müsteri hizmetlerine ulaşmaya çalıştım tabi ulaşmak neredeyse imkansız öyle arıyarak felan ulaşamıyorsunuz zaten. Herneyse destek kaydı olusturdum 2 gün içinde geri dönüş yapıcaz dediler tabi ki 2 gün sonra geri dönüş olmadı. Bende 4 5 gün sonra interneti kapatma kaydı oluşturdum 2 gün içinde arıycaz ondan sonra kapatabilirsiniz dediler. Bu sefer gerçekten 2 gün sonra aradılar. Ve rkiplerimiz ilgileniyor, yok söyle yapıyolar yok hemen çözücez, ben sizi her gün arıycam kapttırmayın .... felan derken öyle de bir 3 gün geçti. Sonuc 3 gün sonrada siteye girdim baktım sorun iç tesisattaymıs. Bunun üzerine ilk olarak modem bozuktur diye arkadasa gidip denedim arkadasta çalışıyor sonra tesisatcı çağırıp tesisatada baktırdım bir sorun olmadığını söylediler ama türknete göre sorun iç tesisatta nerden anladıysa artık. Ee diyorum sorun iç tesisattaysa gel bak o zaman tam olarak nerde çöz bana hala buna cevap olarak sorun iç tesisatta diyor. Gelip baktın mı ki iç tesisatta diyorsun. Bir sorun yasayana kadar gayet iyi firma ama bir sorun yasadıktan sonra çözme becerileri yok. Açıkcası ben aylık 50 gb net kullanıyorum kullanmıyorum akn çok umrumda değil o yüzden sadece taahüt için kullanıyordum ama netspeed diye bir şey buldum oda taahüt istemiyor onu deniycem. Bugün turkneti kapattırıyorum ve kimseye de tavsiye etmiyorum. Bir gün gelir tam lazım olduğunuzda netiniz gider boşuna uğrasırsınız ayrıca yukarda anlattığı. Gibi de bir çözüme uluşmıyıcağkna emin olabilirsiniz. Ben kimseye tavsiye etmiyorum ve uzak durmanızı öneriyorum!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2017 şubat ayından beri turknet kullanıyorum sorunlarım oldu ama öyle günlerce çözümsüz hiç kalmadım bende hemen ilgilendiler hatta sorun çözüldü dememe rağmen turk telekomdan ekip beni arayıp durdu sorun bitti mi diye 2 gün üstt üstte açıkçası bana özel mi anlamadım ama ben çok ama çok memnunum turknetten çok teşekkürler...
  • Merhaba 16mbit netimi 35mbit.e yükseltim türknetten gün içinde mesaj da geldi. fakat geçiş yapıldıktan sonra internet gitti adsl ışığı yanıp sönüyor bu sorunla karşılaşan oldu mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatay defnede kullanan var mı arkadaşlar?
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla adsl de en fazla 16 mbps hız kullanılıyor. Siz 35 mbps yaptıysanız ya vdsl ya da fiber e geçirdiniz aldığınız hizmeti. Bu noktada da modeminiz uygun olmalı. Kontrol etminizi tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipad'den ve laptop'dan netflix ve bein connect'e bağlanabiliyorum, android cihazlardan ve chromecast'den bağlanmıyor.
    ne yaptıysam düzelmedi, turk.net müşteri hizmetlerine de tabiki ulaşamıyorum.
  • worms W kullanıcısına yanıt
    böyle bir sorunun iss ile alakali olacagini sanmiyorum, vpn ile deneyin iss yi aradan cikartmis olun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar zam maili geldi 64 tl mi ne olacakmış diye. Yalnız mevcut müşteriler temmmuzda bu zamma geç geçedekmiş.



    Adamlar o kadar güzel mail döşemişler ki gerçekten hizmet kalitesi çok daha iyi olsaydı o zamma değerdi ama alt yapı kurmadan hizmet kalitesi vermek ve müşteri hizmetleri alt yapısını oluşturmadan abone almak bu zammı kötülüyor.



    İlk başlarda çok daha iyiydi ama Türknetin kendine çeki düzen vermesi gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah belasını versin böyle internetin dakka başı internet kopuyor kim kardeşim bunu sorumlusu turktelekommu söyleyin bizde biz gidelim şikayet edelim mahkemeye sizden kaynaklı olduğunu bilsem direk kapatıcam aboneliği. tt den kaynaklı ise gidip mahkemeye vericem yolunuza taş koyuyolarsa bilerek yapıolarsa söyleyin tüketiciler olarak toplu şikayet etçez savcılığa. dakka başı netmi kopar çıldırcaz artık iş çığrından çıktı
  • 2 gündür upload sorunu yaşıyorum modemde 4mbit görünüyor ama test ettiğimde 0,01 upload oluyor. 2 gün öncesine kadar sorunsuz kullanıyordum, yaklaşık 55 mbit indirme alıyorum ancak upload yok buda bana sorun yaşatıyor. Destek birimine kayıt bıraktım genel sorun olduğunu söylüyorlar benden başka bu sorunu yaşayan varmı?
  • Bende de aynı sorun var.

    Upload 0 çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @avşar11 @worms bendede tam aksine 2gündür 4,5-----5 megabit çıkıyor upload
  • Merhabalar arkadaşlar, Turknetin eski abonesiydim ilk zamanlar hizmetlerinden sıkıntım yoktu, ne zaman ki evimi değiştirdim sorunlarım başladı. İkamet ettiğim yerde VDSL hizmeti olmadığından ADSL kullanmak zorunda kaldım. VDSL hizmeti geldiğinde öncelikli olarak yararlanabileceğimden bahsetmişlerdi. Aylarca ADSL kullanmak zorunda bırakıldım. Yaklaşık 4 ay önce ne hız alırım diye sorgulama yaptığımda hattımın VDSL olarak 80 Mbps hız alabileceğim gözüküyordu. Bunun üzerine Turknete durumu bildirdim. Bu 4 ay boyunca VDSL e geçmeye ve hızımın artırılmasına çalıştım. Olmayan müşteri hizmetleriyle devamlı arıza kaydı oluşturmakla ve yazışmakla zamanımı boşu boşuna harcadım. Gerçekten bu geçen 4 ayıma yazık oldu. Birde olmayan hıza 60 TL ücret ödedik. Bana hattımın 80 Mbps hızı desteklemediğini belirttiler. Bunun üzerine en sonunda aboneliğimi sonlandırıp başka ISS ye geçtim. Teşekkürler Turknet!





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 10 Nisan 2018; 10:2:1 >




  • 60 mbps destekleyen hattım için türk.net e başvurmuştum. İlk 20 25 gün adsl kullandım. Dün vdsl için başvuru yaptım. 1 2 saat içinde vdsl e geçişimi sağlamışlar hiç kopma vs. olmadı. Hattım 60 mbps desteklemesine rağmen ne hikmetse modemdeki ulaşılabilir hız 30 mbps.

    Fotoğraflardan da görüldüğü gibi Turknet CGNat ip sistemini kullanıyor. Bilginiz olsun.

    Anladığım kadarıyla turknetin kiraladığı portlar çok sağlıklı portlar değil bu yüzden 35 e 35 veremiyor. Ve CGNat kullanıyor. Bunun sebebi sanırım AKK olmamasının çıkardığı maliyeti bir taraftan dengelemek.





    Sonuç olarak 35 mbps dedikleri hızdan 29 mbps alıyorum. Fast.com hız testiyle speedtest uyuşmuyor. Altyapınız iyiyse, port sorunu falan yoksa turknet o kadarda kötü değil. 1 ay bedava kullanımla falan uyguna geliyor baya.












    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luck runs out -- 11 Nisan 2018; 10:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Otomatik ödeme için talimat verirken kullanacağımız abone numarasını nerden bulabiliriz? Henüz fatura da çıkmadı.
  • Arkadaşlar ne kadar uğraştıysam ADSL olan internetimi VDSL ye geçirmediler. BTK'ya şikayet ettim gene yok . Adamlar ısrarla senin altyapın VDSL değil diyorlar.

    Üst katımdaki biradere Türknet bağlattırdım ona VDSL verdiler. Test ettiğimde 27-30 mbit arası hız alıyordu .

    Ben şu an ADSL kullanıyorum ve hızım 7 mbit. 2 aydır uğraşıyorum adamlar VDSL ye geçirmiyor . Biraderin hesabına girdiğimde VDSL ve ADSL arası geçiş yapabiliy ama biraderde VDSL modem olmadığı için ADSL kullanıyor. Benim hesaba girdiğimda sadece 16mbit 2 seçenek var. Önceden 35 mbit seçenekte mevcuttu .

    Nasıl bir yol izlemeliyim. Kapattırıp yenidenmi abone olsam . Bu arada engelli tarifesindeyim aceba bu yüzdenmi yapıyorlar böyle.
  • ARTHUR. kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:34:7 >
  • 
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.