Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (933. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Karabük de kullanan var mı arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Vodafone net kullanırken gerçek dinamik ip veriyorlardı. Türknetin cimriliği bence. Beni kalitesiz bir porta yerleştirmiş aynı zamanda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar türknet müşteri temsilcisine bir türlü bağlanamıyorum sürekli bilgisayar konuşuyor varmı bildiğiniz bir yöntem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba türknet kullanıyorum 5 gündür internetim yok internetten arıza kaydı bıraktım şikayet kaydı bıraktım, ilgilenen yok kimse aramıyor ilgilenmiyor umurlarında değil. ben bugün itibariyle türk telekoma geçiyorum. ucuz etin yahnisi ancak bu kadar olur. sosyal medya kanallarından da iletişime geçtim umurlarında değil. Hiçbir şekilde çözüm üretmiyorlar. turknet pişmanlıktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ali6511

    Arkadaşlar türknet müşteri temsilcisine bir türlü bağlanamıyorum sürekli bilgisayar konuşuyor varmı bildiğiniz bir yöntem.

    sıkıntı yaşayan 1 milyon belki de daha fazla kişi olunca,telefonda yetkiliyle görüşme yerine sözde standartları yükseltme ayağına otomatik yanıta geçtiler :D

    çakallar ya,sanmıyorum ulaşabileceğinizi.
  • Arkadaşlar 25 mart da internet üzerinden başvuru yaptım 26 sında evrakları kargoladım. 27 sinde Telekom hat bağlantısına geldi.

    Gün geçtikte ilerlemeyi buradan yazarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiber altyapılı bölgede yeni daireye taşınacağım. Tel hattım vs yok.
    Önerirmisiniz ?
    Ne kadar masraf çıkarırlar acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mufit

    Fiber altyapılı bölgede yeni daireye taşınacağım. Tel hattım vs yok.
    Önerirmisiniz ?
    Ne kadar masraf çıkarırlar acaba?

    Öneririm, ama alt yapı hiç yoksa kimse hizmet veremez o bölgeye. Alt yapı beklemeniz gerekecek.
  • sinbux kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı durum var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TURK.NET'e sakın bulaşmayın. 6 gündür internetim kesik. Sadece otomatik mesaj. Astoria AVM'de ofisleri görünüyo internette. Gittim sadece 1 kişi var. 1 KİŞİ. Dedim kaç gündür internet yok. Onlara göre arıza telekomdan değilse mutlaka sizden kaynaklı. Ki telekom da evin içine kadar baktı. Evin içinde de sorun olmadığını söyledi. Adama da söyledim bunu. Tamam bildirdim ekiplere akşam 5'e kadar aranacaksınız dedi. Ki taktik gene başından savma taktiği. Ki o da sizin yaptığınızı yapıyo. Sisteme bi mesaj bırakıyo. Bakın teknik ekibi aramayı bırakın, onlara mesaj bile göndermiyo. Mesajı online işlemlerdeki sisteme bırakıyor. Tabi 5'e kadar gene arayan olmadı. Ben de sonra gittim dedim ki aramadılar. Dedi ki aramışlar ulaşamamışlar, mesaj bırakmışlar. Külliyen yalan adam yüzünüze baka baka yalan söylüyor. Arayan soran olmadı. Sürekli gördüğünüz şey otomatik mesajlar. Başka bişey yok. İptal dilekçesini orada verdim. Dedim artık dolandırıcılık bu. Ki ben istanbul'da yaşıyorum ve evim yakın. Diğer aboneleri düşünemiyorum artık.


    SAKIN TÜRK.NET'e bulaşmayın. Bir kez sorun yaşarsanız, allah rahmet eylesin.




  • Bende 4 aydir türkneti sorunsuz kullanıyordum. Bir hafta önce mesaj geldi hattınızda bakım yapılacak bu yüzden pazartesi günü kesinti yasayabilirsiniz diye. Ben de dedim ne güzel önceden haber veriyorlar gerçekten çok gelişme var. Keske demez olaydım. 3 gündür bekliyorum ne internet var ne baska bir şey. Türk neti aradım zaten müsteri hizmetleri diye bir şey yok. Destek kaydi bırakabiliyorsunuz sadece. Onuda umursadıkları yok 3 gün sonra mesaj gelmiş gelişmeler takip etmek için siteden bakabilirsiniz diye bir de baktkm ne görüyüm. Modem adsl ısığınız yanmadığını tespit ettik diyorlar. 3 gün boyunca ancak bu bilgiye ulabilmişler. Adsl ışığımın yanmadığına. Gerçekten ekip olarak tebrik ediyorum ama adsl ışığımın yanmadığını 3 günde kesfetceğinize beni arasaydız hemen söylerdim.

    ÇAĞRI MERKEZİ GETİRİLENE DEK KESİN VE KESİN UZAK DURUN. Hiç bir sorun yasamassanız sıkıntı yok. Ama en ufak sorununuzun çözülmeyiceğini biliniz hele de internetiniz felan giderse artık bir de firma değiştirmeden internete ulaşmayı unutun.



    Yaza zaten interneti kapatıcam diye tercih etmiştim. Baska taahhüt istemeyen oporatör bilen varsa mesaj atarsa sevinirim. Türk.netten bir an önce kurtulmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yun000

    Bende 4 aydir türkneti sorunsuz kullanıyordum. Bir hafta önce mesaj geldi hattınızda bakım yapılacak bu yüzden pazartesi günü kesinti yasayabilirsiniz diye. Ben de dedim ne güzel önceden haber veriyorlar gerçekten çok gelişme var. Keske demez olaydım. 3 gündür bekliyorum ne internet var ne baska bir şey. Türk neti aradım zaten müsteri hizmetleri diye bir şey yok. Destek kaydi bırakabiliyorsunuz sadece. Onuda umursadıkları yok 3 gün sonra mesaj gelmiş gelişmeler takip etmek için siteden bakabilirsiniz diye bir de baktkm ne görüyüm. Modem adsl ısığınız yanmadığını tespit ettik diyorlar. 3 gün boyunca ancak bu bilgiye ulabilmişler. Adsl ışığımın yanmadığına. Gerçekten ekip olarak tebrik ediyorum ama adsl ışığımın yanmadığını 3 günde kesfetceğinize beni arasaydız hemen söylerdim.

    ÇAĞRI MERKEZİ GETİRİLENE DEK KESİN VE KESİN UZAK DURUN. Hiç bir sorun yasamassanız sıkıntı yok. Ama en ufak sorununuzun çözülmeyiceğini biliniz hele de internetiniz felan giderse artık bir de firma değiştirmeden internete ulaşmayı unutun.



    Yaza zaten interneti kapatıcam diye tercih etmiştim. Baska taahhüt istemeyen oporatör bilen varsa mesaj atarsa sevinirim. Türk.netten bir an önce kurtulmak istiyorum.

    taahhüt istemeyen netspeed var bildiğim. forumda konusu var . ordan bakabilirsin




  • üsküdardayım hızım 35, Turknet kendi altyapısını nezaman kullanmaya başlayacak. 100 hızını nezaman alacagız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OtoburPirana

    Arkadaşlar 25 mart da internet üzerinden başvuru yaptım 26 sında evrakları kargoladım. 27 sinde Telekom hat bağlantısına geldi.

    Gün geçtikte ilerlemeyi buradan yazarım.

    Dün evraklar Turk net e ulaşmıştı. Bugün ise öğle vakti gibi ekraklarım onaylandı ve bir kaç saat sonra bağlantı hazır hale geldi. Cuma gününe de yani 2 gün sonrası için evde bağlantı için geleceklermiş. Ama ben akşam kendim aşağıdaki kutudan kablo çekip bağlantıyı yaptım, modem ayarlarını da yaptım.
    Saat 22:30 ve yeni internetim kullanıma hazır.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 28 Mart 2018; 22:38:28 >




  • Dün kapatma icin dilekçe gönderdim. Illa kapatmayalim 29 tl ye 3 ay indirimli kullanin diye nerdeyse yalvarıyorlar . indirim almak isteyenlere duyurulur.



    Lakin 6 ay önce kapatma içinevrak vermiştim aboneliği dondurmuslar, ortada gönderdiğim evrak filan da yok. Simdi yeni 60 tl fatura gondermisler.

    Doslar indirimi kaçırmayın .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk telekomdaki taahütümü bozup tüeknete gçetim 2 haftadır kullanıyorum ve sorunsuz çok şükür. altyapım çok iyi değil ama şuan 29 mbit downlaod ve 3 mbit uploadım var. snr 8 lerde ama hiç kopmadı.

    türktelekom da taahütünüz var ve geçemiyorsanız yapacağınız işlem.

    Türk telekomun alt yapı sorgulamasından gidip alt yapısı olmayan bir adrese hat taşıma işlemi başlatın. 2 gün sonra sizi arayıp alt yapı olmadığını isterseniz iptal ettirebileceğinizi yada altyapı gelmesini beklemenizi söyleyecekler. (ben böyle yaptım.) Ancak unutmayın ki bunu sadece Türktelekomda saha ekibi arkadaşınız varsa yapın yoksa port yok diye aylarca beklersiniz.

    2. geçme yöntemi.

    Referans sistemi ile hali hazırda ttnet aboneliğinizi iptal ettirmeden geçiş yapın bu en kolayı max 7 gün içinde internetiniz kullanıma açılır.

    3.yeni abonelik yöntemi.

    İlk kez internet alacaksanız evinize. önce gidiyoruz türktelekomdan internet başvurusu yapıyoruz en ucuz pakete kotalı bile olur. telefon hattı ile beraber alın.
    internetiniz açılınca ertesi gün türknete geçiş için başvurun. diğer türlü sıfırdan türknet abonoliğiniz port yok diye aylarca sürebilir.

    Sorusu olan varsa özelden yazabilir..




  • O_srp O kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Nerden iletişime geçersen geç kardeş, hiç bir yerden cevap alamassın. Alırsın ama iş işten geçtikten sonra . Türk polisi gibiler .


    Benim alt yapım VDSL destekliyor ama adamlar ısrarla vermek istemiyorlar 10 kez destek kaydı açtım ama 1 aydır uğraşıyorum çok basit bir firma ya bakkal gibi çalışıyorlar. Süper market olmaya çalışıyorlar ama çok yolları var . Ama şunuda biliyorlar Türk milleti bu interneti seve seve kullancak çünkü ucuz ve vaad ettikleri diğer firmalarda yok, bunun rahatlığı var adamlar .
  • Hiçbir zorunluluğumuz yok, ben muhatap bulamadığım firmadan hizmet almak zorunda değilim. türk telekoma geçtim 63 TL ye 24 mbit 35 gb akn modem ve telefon dahil hipernet kampanyasına geçtim. AKN sonrasında da hızım 8 mbit e inecek bana fazlasıyla yeter. Turknet te paramızla rezil oluyoruz. Zaten kendilerini bimer e şikayet ettim. Hizmeti de iptal ettim. Kimseye de tavsiye etmiyorum.
  • ersiny699 E kullanıcısına yanıt
    3. Yöntemi ben de düşümdüm ama geçebilecek ucuz bir tarife bulamadım. Tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam evrakları turnete gonderecekken netspeede geciş yaptım
    aktıvasyon tamamlandı dedi speed nette 16mbs gösteriyor bazen düşüyor
    torent 1.5 mb ilk defa gördüm o bile yeter

    superonlıneden gectım maalesef bana tahutu bozdun diye 480 lira bedel çıkardılar
    para için herseyi yapar bunlar
    8mbs sözde 500kbs görünce şanslı hissediyordum kendımı
    kackere aradım duzeltmedıler
    ve bedel istiyorlar ne yapabilirim dostlar
  • 
Sayfa: önceki 931932933934935
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.