Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (932. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar başvuruyu ben yaptım, hattın yasal sahibi ise annem.
    İlk sayfada abone bilgilerinde benim adım soyadım yazıyor ama annemin tcsi mevcut, diğer sayfalarda hiç bir sıkıntı yok annemin bilgileri mevcut. Bu sıkıntı çıkarır mı? Çünkü bir sayfada abone bilgileri ad soyad ve yasal sahibi ad soyadı istiyor.
  • 16 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz - Arkadaşını Getir - 59,99 TL/Ay (VAE)(KK)(Liste Fiyatı:59.99 TL)
    16 Mb e Kadar Limitsiz - Her Yöne 1000 Dakika - Taahhütsüz - Arkadaşını Getir - 59,99 TL/Ay (VAE)(Liste Fiyatı:59.99 TL)

    Burdaki fark ne oluyor tam olarak? KK nedir?
  • luck runs out kullanıcısına yanıt
    bu mesaj silindi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 21:23:58 >
  • Arkadaşlar ben de 1,5 yıl önce geçtim ttnet taahhütü bitince. Ondan sonra da bir daha başlığa girme ihtiyacı hissetmedim. Ben 1,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. 105 mb hat değerim vardı 75 verelim stabil olsun dediler. 71-72 mb hıza oturdu. Upload 4 mb. Kota yok. Teknik detay bilmiyorum fazla ama online oyun oynayanlar için sanırım biraz sıkıntılı, yurtdışı çıkışları geç oluyormuş sanırım. Ben fifa vs oynarım psten online, oyun içinde bir kopma görmedim fakat karşı tarafa bağlanırken bekleme süreleri uzadı ttnete göre. Bağlandığı günden beri bazı dönemlerde ağırlaştıysa da reset atınca kendine geldi. Playstation'da oyun veya torrentten dosya falan indirirken ortalama 5 mb transfer hızı var. Aylık 1000 dk görüşme falan var.

    Benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor ben memnunum. Hani çok fazla sorun olduğunu okuyup da karar vermeyin diye dedim. Problemi olmayanlar buraya gelip "şöyle güzel, böyle güzel of şahane" falan yazmıyorlar muhtemelen. Çözüm aramak için geliniyor foruma genelde.

    Nasıl transfer olduğumu da yazayım yardımcı olur belki görenlere. Gerçi yüzlerce kez yazıldı ama olsun.
    Benim ttnet taahhütüm bittinten sonra yeni tekliflerini kabul etmedim ve indirimsiz fiyat üstünden kullanmaya devam ettim 10 gün civarı. 80-90 lira civarı 16 mb taahhütsüz ttnet aboneliği varken türknete belgeleri doldurup yolladım. Cumartesi kargoya verdim pazartesi ellerine ulaştı. Salı günü işleme aldılar ve perşembe günü telefonuma mesaj geldi "geçiş işlemleriniz tamamlanmıştır şifreniz kullanıcı adınız şudur budur vs" diye. Elimde de ttnetin kendi modemi var zxyel. Gelen kullanıcı adı ve şifreyi modem arayüzünden girip kaydedince 5-10 dakikalık bir beklemenin ardından modemin internet ışığı yanmaya başladı.

    Yani demem o ki varsa hazır bir bağlantınız direk geçiş yapın. İptal ettirip yeni abonelik yapmayın. Çünkü türknette telekom altyapısını kullanıyor. Telekom türknetten gelen talepleri ağırdan alıyor veya port yok diyerek kendisine çevirmeye çalışıyor. Ttnet Teknik servis kendisi söyledi bunu "3. ve 4. sıradaki boş portlardan veriliyor türknete, 1 ve 2 direk ttnete ayrılmış durumda internet ilk olarak 1. Ve 2. Portlara dağıtılıyor" diye. Teknik bilgisi olan arkadaşlar daha fazla aydınlatır sizi.

    Umarım yardımcı olur birilerine. İyi akşamlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9B3478974 -- 24 Mart 2018; 1:31:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bugünlerde 1 megabitin altına bile iniyor hızım normalde 13-14 civarı geziniyordu. 2-3 haftadır memnun değilim ve arayış içindeyim arkadaşlar.




  • Yeni internet bağlatacaklar bunu okuyun!!!

    TurkNet internet hem müşteri hizmetleri hem de sitesi üzerinden alabileceğiniz bağlantı hızı için pembe bir tablo sunuyor, 35 mbit'lik internet bağlanabileceği söyleniyor, ancak bağlanan internetim eski hali hazırda kullandığım internetten çok daha yavaş olunca kandırıldığını anlıyorsun, üstelik müşteri temsilcisine bağlanıp derdimi anlatamıyorum, bant kayıtları ile sonsuz döngüde oyalıyorlar. Dalga geçer gibi her işinizi bant kaydı ile halledebilirsiniz diye tekrarlayıp duruyor. interneti bağladıktan sonra karşınızda herhangi bir insan bulmanız imkansız. yeni müşteri gibi arayınca ulaşabildiğiniz müşteri temsilcisi zaten müşteri olduğunuzu anlayınca direk yüzünüze kapatıveriyor telefonu.

    Eski bağlantım 24 Mbit hızındaydı kotam dolunca 8 Mbit hız alıyordum. Şimdi ise aldığım hız 8 - 10 Mbit, vaad edilen 35 Mbit hızın çok altında. Taciz edercesine yeni müşteri arayan türknet temsilcileri interneti bağladıktan sonra yok oluyor. Üstelik kapatmak istediğinizde sizinle ilgilenen yok, görmezden geliyorlar ve süreci olabildiğince uzatmak istiyorlar.




  • Oluşturmuş olduğum arıza kaydı için teknik servisten bugün geldiler hızımın sistemde VDSL olmasına karşın 16 Mbit göründüğünü söylediler ancak kayıplar ile hızımın biraz daha düştüğünü aktardılar. (Yani hızım sabit bir paket, verilebilecek en yüksek hız diye bir şey değil). TurkNet e geçmeden önceki internet hızım açıkçası şimdikinden daha yüksekti ve teknik servis yetkilisi hattın daha yüksek hızları kaldırabileceğini aktardı. Şimdi TurkNet'ten açıklama bekliyorum "35mbit e kadar" yalan mı?
  • Aman bulaşmayın arkadaşlar ne müşteri hizmetleri var nede hizmet. Kurulum parası verdiğim galde gelip evime kablo çekmediler bi arıyorlar geleceğiz bi arıyorlar arızanız gözükmüyor sabaha kalkıyorum memnunmusuz diye arama şaka gibiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone mis 24 mbit modem dahil 52 lira :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKN ile uğraş diyosun!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknetten memnun kalan bir tek ben miyim? 2 aydır kullanıyorum. 2. ay arkadaşını getir sayesinde fatura ödemedim. 2 aydır herhangi bir aksaklık da olmadı. Ne pingde ne de hızda bir düşüş yaşadım. Pingim 10ms altında hızımda 32mbps nin üzerinde. Altyapısına güvenen geçsin derim. O kadar kötü yorum yüzünden iyi hız alabilecek kişilerde fikrinden vazgeçiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 25 Mart 2018; 23:46:42 >
  • Bir üst kattaki adama VDSL verip Bir altkattaki adama altyapınız VDSL desteklemiyor demek nedir arkadaş. Resmen 1 aydır adamlarla savaş veriyorum . Ben destek kaydı açıyorum adamlar otomatik mail atıp sana VDSL yok diyor. İşsiz bunlar ve hiç biri işten anlamıyor.

    Neyse allahtan BTK var yoksa bu Turknet bizim yüzümüze bakmaz . Durumu BTK üzerinden ilettim bakalım ne olacak .
  • Arkadaşlar eğer turk.nete başvurursak verdikleri modemi mi satın alalım yoksa önereceğiniz bir modem var mıdır?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türknet cgn ip havuzundan çıkmayı başarabilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre7107

    Arkadaşlar eğer turk.nete başvurursak verdikleri modemi mi satın alalım yoksa önereceğiniz bir modem var mıdır?

    Hocam şu anda türknet yeni abonelere piyasa değeri 250-300 lira olan asus modemi 199 tl ye veriyor modemde baya iyi asus modemleri güzel bende dsl n16 var düşük modeli biraz ama özellikleri süper snr bile ayarlanabiliyor modemden.bence türknetin verdiği modemi al kaçırma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genclik17 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürlerü

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre7107

    Teşekkürlerü

    Rica ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabit ip almak dışında cgn den çıkmak çok zor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Çok saçma ben ip'min sabitlenmesini istemiyorum. Sadece normal dinamik ip istiyorum. Çok saçma yahu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ıpv4 ler artık bitmek üzere.o yüzden isslerde bunu fırsat bilerek cgnden çıkmak için ekstra ücret istiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 930931932933934
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.