Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.018
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • doominsert kullanıcısına yanıt
    bende normalde superonline var sınırsız alırken sadece modemi yolladılar kapıya kadar aldım o kadar para ve tahahüt yoktu engelli tarifesi,ilk faturamda ay bitimine ne kadar kaldıysa o kadar ödedim 20tl gibi birşeydi,ödemelerde de peşin bankalara yada kredi kartı ile ayın 10'una kadar istediğin kartla ödeniyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kayseri204

    quote:

    Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

    quote:

    Orijinalden alıntı: niceworkisc


    quote:

    Orijinalden alıntı: Rand_Al_Thor

    Ben hayatımda bunlar kadar yalancı bir internet hizmet sağlayıcı daha görmedim.
    Yıllardır superonline kullanırken 8mb bağlantı ile 6-7 mb rahat alıyordum, şimdi 16 mb bağlantı ile ve aynı altyapı ile 4 mb zor alıyorum.
    Müşteri hizmetlerini arayıp bağırıp çağırınca diyorlar hattını 5 mb destekliyor.
    Sonra bir bakıyorum sinyal 7 mb olmuş, tekrar arayıp aynı adamla görüşüyorum, dalga geçer gibi bu sefer diyor ki hattınız max 7 mb destekliyor.
    Aman uzak durun, sinir sahibi olmak istemiyorsanız.


    Kardes modem arayuzunde modeminuz yeni bi modemse anaysafada vs max destekleyen hiz yazar. Turknet 1y mbitse size suan 8 mbit yolluyodur kopma olmasin diye arayacaksın hizimi 16 mbit yapin diceksen oda kopma olur dicek sen olsun olursa ararim dicen 16 mbit yapacak sonra hizin duzelir kopma olursa 12 mbite dusurt


    Bu dediğini defalarca yaptım dostum. Dün gece beni deli ettiler.
    Hattıınız max 5mb destekliyor dediler, bağırdım çağırdım bu sefer max 7 mb destekliyor oldu, ağzıma geleni söyledim bu sefer durum aşağıda gördüğünüz gibi, küfür seviyorlar demekki



    Aynı şeyleri yaşıyorum.
    geçen hafta ilk bağlandığında 2mb destekliyor dendi sonra 3 mb oldu az önce aradım 4mb destekliyor dendi bende sinirlendim artık arıza kaydı oluşturuldu sonuç ne olur bilmiyorum.

    Benim arkadaşım merkezde oda 4mb hız alıyormuş o da sinirli .

    Galiba herkese ortak yalan alt yapınız desteklemiyor ttnet'ten kötüleri de varmış arkadaş.


    Ben de 1 ay sorunsuz kullandım(sabit telefonda bir sorun var, o düzeltilemiyor zaten) 1 ayım doldu, dakikada bir kopuyor bağlantım. Aradım, 4 mbite düşürdüler. Halen devam ediyor, teknik ekip geldi, sorun modemden dedi. Yeni modem aldım, sorun kalktı. Arıyorum tekrar 16 ya çıkarın diyorum, altyapınız 4 destekliyor diyor, baya bir dert anlattım, yapacak birşeyim yok, sistem izin vermiyor diyor. 1 hafta önce ben 14 mbit hızı kendi gözümle gördüm diyorum, 1 haftada alt yapım geriye mi gitti diyorum, burda 4 desteklediği gözüküyor diyor hala. Neyse 1-2 gün sonra başkasına bağlandım, 12 yaptı, daha sonra başkasına bağlandım, 16 yaptım dedi ama modem arayüzünde 14 gözüküyor, hattın kaldırdığı da 15 gözüküyor zaten. 16 iken de 14 ü geçtiğini görmemiştim. Kısaca tavsiyem modem ara yüzünden bir bakın, hattınız ne destekliyor? Bana da en son 4 mbit destekliyor demeleri hiç hoş değildi. Daha 1 hafta öncesine kadar 16 kullanan birisine nasıl diyebiliyorlar hiç anlamıyorum. Telefon sorunum var birde benim, o da çözülmese de,(Türknetin yapabileceği birşey yok, altyapı kaynaklı) farklı şekilde yardımcı oldular, o konuda teşekkür ederim firmaya. Ayrıca doominsert nickli arkadaş çok yardımcı oldu. Burdan kendisine selamlar.




  • Arkadaslar belgelerim bugun 18 de ellerine gecmis gorunuyor kargo takipte. Ancak arayan soran olmadi, baglatacagim eve ne zaman gelirler acaba? Yada gelmeden once haber veriyorlar mi? Su an evde kimse yokta ona gore annemleri yollayacagim eve.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kargo ellerine ulaştıktan sonra 3 gün içinde ekip gelir demişlerdi ben aradığımda müşteri hizmetlerini.
  • Zeze1 kullanıcısına yanıt
    3mb hızına düşüyor hızın.
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    evrakları hesabın ile eşleştirildiğinde SMS gelecek. 1-2 gün içerisinde işlem oluyor max.
  • Cuma günü verdiğim kargo dün akşam 18 de ellerine ulaşmış.20 de mail atmışlar evraklar tam işleme başlıyoruz diye.Haftaya kaldı sanırım bizim iş.Umarım yanılırım.
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    O smsm geidi ise başvuruda bulunmuşlardır. YAni 48 saatlik SL süreleri var. Cuma bağlansa en geç cumartesi kullanılması olası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    O smsm geidi ise başvuruda bulunmuşlardır. YAni 48 saatlik SL süreleri var. Cuma bağlansa en geç cumartesi kullanılması olası.

    Sms gelmedi.Sadece mail.
  • Bu paketi almayı düşünenlere yardımcı olması için ben de deneyimimi paylaşayım.
    Öncelikle, bir aydır kullanıyorum. Oturduğunuz yerde fiber altyapısı yoksa ve taahhütsüz interneti önemsiyorsanız güzel fırsat.

    - Bağlantıyı sadece binaya kadar yapıyorlar. Dairenize kurulum yapılmıyor. Binada bulunan kutuda daireye giden bir kablo bağlantısı yapılması gerekliydi (30 saniyelik iş) Onu bile yapmadılar.
    - İnternet hızı tamamen şebekenizle ve bina tesisatınızla ilgili bir durum. 16 mb'e kadar hız olduğu söyleniyor ama bu garanti değil tabii ki. Tek bilgisayarda 10 mb'e kadar hizmet alıyorum ancak evde 3 kişi aynı anda kullandığında hız 4 mb'e kadar düşüyor. Tesisatı/Şebekesi daha iyi ya da daha kötü olanlarda bu durum artı/eksi yönde değişecektir.
    - Telefonda ilgililer, hızlı bir şekilde müşteri hizmetlerine bağlanabiliyorsunuz

    Kısacası, ortalama 8-10 mb internet bana yetiyor. Taahhüt olayını sevmediğim için tercih ettim.
    2 yıl taahhüt veririm, sorun değil derseniz TTnet ya da Superonline daha iyi bir tercih olabilir. Ancak bu şirketlerden de 16 mb'lik paket alırsanız farkı olmayacaktır.




  • Bana aksam mail atmislardi sabahta telefona mesaj atmislar "kontrol sonrasi eksiklik yoksa hizmetiniz en kisa surede baslayacaktir" seklinde. Bakalim ne kadar surede acacaklar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    İzinli pazarlaman kapalı demek ki
  • quote:

    Orijinalden alıntı: doominsert

    İzinli pazarlaman kapalı demek ki

    Az evvel aradım.Evrak eksiği yok bugün numara başvurusu yapıyoruz dediler.Görüşme ertesi smste geldi.
  • Halen türknet abonesiyim. MH aradım. telepte bulundum. Bu ayın başında 150 akk lık tarifeye geçeceğimi söylediler. Hayırlısı artık.
  • evim 2500 metre uzaktaymış santrale. ankara göknet kullanıyorum 3,5 MB yi görüyordum.

    şimdi 1,7 anca geliyor. türknet alsam 3,5 mb/s yi görür müyüm acaba arkadaşlar ?

    ne yapmak lazım bi fikir verin .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sucra

    Cevap gelmeyince bidaha editleyim dedim
    Merhabalar, sanırım turknet görevlisisiniz. Bu yüzden kafama bir türlü yatmayan bir sorum var cevap almak istiyorum vede turknet sitesinden madde veya ispatın sayfasını atarsanız sevinirim.

    Taahhütsüz özgür iletişim kampanyasında adsl olduğu için adsl bağlantısnı yaptığımı varsayalım. bir maddede okudğm kadarıyla ilk 15 günde cayma hakkı varmış ama hangi paket için bilemedim. Ben bu interneti ve telefonu 2 ay kullandım ve bahsedilen fatuaryı ödedim(59.90 tl idi sanırım 1 kuruş fazlası olmaması lazım). 2 aysonra 3. aya geçtim 10. günde iptal talebinde bulundum 15. günde iptal edildi diyelim. Taahhüt yok ortada ama indirim var sanırım 59.90 tl fiyat normal değil kampanya fiyatı. Bunun için ekstra ücret öder miyim yani bana "beyfendi gerçek fiyat 100 tl idi ay başı 30.10 tl den 2 ay boyunca 60.20 tl para ödemeniz lazım" derler mi yoksa direk kalan günleri hesaplayıp gerekli iadeyi kredi kartıma yapıp anında bağlantım biter mi türknet ile?
    bakın bilmiyorum mesajlarınızı okumadım sizi de tanımıyorum ama benim en açık net sorum çok çok çok çok çok az dahi olsa alicengiz oyunu var mı?
    saygılarımı iletiyorum bu arada epey emek vermişssiniz konuya

    Soru neden sürekli araya kaynıyor ?




  • Yeni tanımladığım kredi kartindan 101.27 TL çekilmiş biz çekmedik diyorlar kafayı yememek elde değil doominsert hocam ile umarım halledecegim :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-Slim -- 17 Mayıs 2016; 16:56:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucra kullanıcısına yanıt
    Abonelik sözleşmesini inceleyin, tatmin olmazsanız müşteri hizmetlerini arayın. Soru özü itibariyle defalarca cevaplandı önceki sayfalarda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • X-Slim kullanıcısına yanıt
    Telafi ederler bunu kisa sürede

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erha-n kullanıcısına yanıt
    Sen tecrübe etmeden bunu kimse bilemez sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.