Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (571. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2-8 olayını uygulamaya yansıttılar nihayet. kota hataları düzeldi gibi. umarım bozulmaz 100gb heba oldu, yazılım çıkana kadar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa arkadaslar,benim önümüzdeki ayın 15inde so sözleşmem bitiyorda,türknet düşünüyordum anasayfadaki full olumsuz olan oylanmış yorumlar beni biraz korkuttu ? ne dersiniz durum o kadar vahim mi türknette,cevap lütfen.
  • 150 aknmi 250 yapmışlar helal olsun turknet aşırı derecede memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: massacrer


    quote:

    Orijinalden alıntı: karasimsek06

    Arkadaşlar hattımın 50 mbit alabildiğini söylüyor turknet o yüzdende vdsl geçirme işlemi başlatıyorlar fakat bir türlü telekom geçirmiyor. Geçen arıza için gelen telekom yetkilisine söyledim senin hattın 8 mbit zor alır dedi gitti. Değerler aşağıda sizce neden telekom yalan söylüyor şu anda 16mbit alıyorum.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ


    Hocam çok benzer hat değerlerimiz var hem hat kapasitesi hem de dB değerleri olarak. Sizin de gündüz hız düşmesi ve sabah/gece hız yükselmesi oluyor mu?

    Hocam benim hat 10 gün filan yoktu sonra telekomdan ekipler geldi kutudan işlemler yapıp gittiler. Ondan sonra dalgalanma çok olmadı. Ama bu arızadan önce acayip bir hız dalgalanması vardı.




  • Şu an hiç bir şekilde reklam yapmıyorum . Kendi şahsi düşüncem katılır ya da katılmazsınız size kalmış ben sadece geçmeyi düşünen arkadaşlar için yazacağım.



    Ttnet kullanıyordum önceden gelen çok iyi yorumlar sonucu Türknete geçtik. Ve geçiş o geçiş geçmez olaydık . İnternet adam akıllı yok. Gün içinde rahat 100 defa kesiliyor modem Işıkları sönüyor iki ışık yanıyor sadece falan. Oyun oynarken Ping en aşağı 90 oluyor ki bu hiç beğenmediğim ttnet de 60 dan yukarı çıkmazdı. Telefon da aynı şekil ilk bir hafta telefon yoktu . Başımıza boş yere borç çıkardılar şimdi 120 liralık. Ödemek zorunlu biz ödemeyiz falan dediler. Telefon çalışmıyor kimseyi arayamıyoruz kimse de bizi arayamıyor. Telefonu mu kapattınız diye sorular soruyorlar artık. Açıkçası ttnet daha iyiydi kendi fikrim .



    Artısı olarak şunu yazabilirim download ve upload hızları yüksek gösteriyor Speed test de ama daha hiçbir şey upload ya da download yapmadık. Ki yapamayız da dediğim gibi bir anda internet kesiliyor.



    Bunlar benim kendi yorumlarım altyapı yok bizde olmadığından normalde 100 ise 150 ( sayıları unuttum 150 ise 200 falan da olabilir ) yapacağız aynı fiyata gibisinden bir şeyler dendi ama bildiğiniz dandik bir internet. Taahhüt olmaması tek sevindirici tarafı şimdi başka internet arıyouz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonbaharda kısmetse yeni eve taşınıyorum. Kentsel dönüşümden dolayı yenilendi ev, İstanbul'da Erenköy/Kadıköy merkezi bir yer yani. Müteaahit apartmana fiber hat çektiriyormuş fakat benim merak ettiğim Turk.net buraya kendi altyapısını kurar mı? Toplamda 76 daire oluyor dükkanlarla beraber 80haneyi buluyor apartman.
  • karasimsek06 kullanıcısına yanıt
    Hocam kutuda ne işlemi yaptılar ve o işlem için nasıl gelmelerine ikna ettiniz?
    Şu an yine dalgalanma başladı. 8Mbit ile 16Mbit arasında oynuyor
  • Ttnet daha iyi diyenler Turknet size neyi veriyor kendi altyapısı dışında zaten telekomun altyapısını kullandırıyor. Çekilen cilenin çoğunluğu telekomun yaptığı çirkeflik başka birşey değil. Elbette müşteri olarak bizi Turknet alakadar eder ama gerçeği de gözardı etmemek lazım. Dileyen dilediğini kullanır. 15 senedir internet kullanan biri olarak sol fiberin dışında ilk kez 10mb ile download yaptığımı görüyorum. Bir çok kişide bu şekilde sorunsuz kullanıyor. Binlerce abone içinde burada 20-30 olumsuz yorum çıkması normal. Bu problemler telekomda da oluyor. 10 gün sebepsiz yere internetsiz kaldığımı iyi bilirim. Onun için hep diyoruz burada soran arkadaşlara taahhüt yok denemek bedava bir deneyin kafanıza yatmazsa giden 5-10 gününüz olur. Ama bide olurda iyi giderse herşey 2 yılınızı kurtarırsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadir gectim. 15 dakka da bir internet kesiliyor. Modeme reset atmaktan yoruldum. Musteri hizmetlerine de ne hikmetse ulasilamiyor. Ayni sorunu yasayan var mi? Yardimci olabilecek biri varsa sevinirim.



    Tt net yavasti ama en azindan inteenet 15 dakikasa bir kopmuyordu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 aydır türknet yapa 16mbit kullanıcıyım ilk 1 hafta çok başarılıydı. Sonra ufak çaplı kopmalar oldu gittikçe çığ gibi büyüdü bazen 1 1.5 gün gelmediği oldu. 8. Aramamın sonunda zar zor ikna ettim servis gelsin baksına not düştüler sözde. Bugün mesaj geldi altyapınız sorunlu değil sizin kablolar bozuktur diye kafayı yedim. Bütün apartmanda kutudaki splitterı yeni aldım splitterdan evime gelen etherneti değiştirdim modemi değiştirdim daha ne değiştireyim. Bu nasıl bir hizmettir arkadaş ! Türknete geçerken böyle sorunlae yaşayacağımı asla düşünmüyordum. Forumda türknet yetkilisi varsa bu mesajı görmesi için mentionlarsanız sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ttnetmi bilerek yapıyor. yoksa türknetmi son sıra çok abone kazandı bu kadar aboneyi kaldıramıyor. bazen internet ışıgı sönüyor dsl ışıgı sabit ama onda sorun yok. ve hız dalgalanmasıda bu sıra çok. ramazan oruçluk millet yemeği beklerken hepbirdenmi giriyor şu netede anlamadık ki. yemekten sonrada dalgalanma oluyor. bu seferde milletin karnı tok keyif yapıyodur hep birden filimmi iziliyolar ne diye düşünüyom. iyice paranoyak oldum
  • kopmalar bendede geceleri oluyor ışık yanıyor ama internet yok.kotayıda 250 yapmışlar ama kotayı 250 yapmaları yerine kopmalara bi çare bulsunlar.
  • Arkadaşlar öncelikle benim hattım ADSL hattı. Ne vodafone ne superonline ne de TT den sorgulattığımda ADSL den başka gördüğüm yok.2 senedir vodafone kullanıyorum 16 mbite kadar.Turk.net'e sorgulattığımda 35 mbit AKN'siz YAPA alt yapısı denildi.Ben 3 gün önce başvurdum evrakları gönderdim. Başvurmadan önce konuştuğumda türk telekom ekipleri gelecek ve yeni hat tanımlayacaklar siz de onu evinizdeki hatla birleştireceksiniz demişlerdi. Şu an evrakları almışlar onay aldılar 48 saat içinde açılacak ve eski hattınızı modeme bağlayacaksınız çalışacak. 100Mbit'e kadar VDSL hız sağlayan internetiniz dendi.Hat açmayacaklar mı fiziksel bir yenilik olmayacak mı dedim hayır portların uç kısmı uzaktan değişecek siz sadece modeminize daha önce var olan hattı bağlayacaksınız dendi(VDSL modemde satın almıştım).Benim sorum bugüne kadar ADSL dışında destek vermediği hat üzerinden hiç bir fiziksel farklılık olmadan bana bunu sağlayabilirler mi? Bilen var mıdır , açıklayabilir misiniz bana mümkün olup olmadığını?




  • Cruzer26 C kullanıcısına yanıt
    GPON mu oluyor, yani dairenize kadar fiber girecekse büyük ihtimalle Türk Telekom olur.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anoktacan A kullanıcısına yanıt
    Destekliyorsa VDSL verirler. Mesafeniz DSLAM a çok uzak değilse (35 Mbit için 500-700 metre arasında olabilir) VDSL kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anoktacan A kullanıcısına yanıt
    Aynisini benimde başıma geldi normal kullandığım bakır kablo 100mbit e kadar destekliyormus. Vdsl modem olmadığı için 16mbit e kadar kullanıyordum sonunda vdsl modem aldimda rahatlığa vardim 11mbit adsl hattim suan 80mbit vdsl oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lookmania kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • ThesadisT kullanıcısına yanıt
    Downstream output power (dBmV) 18
    Upstream output power (dBmV) -8.1


    output power modemin ve dslam arasındaki bağlantı için ne kadar güç kullanıldığını gösteriyor, santrale ne kadar yakın olursan sinyalin sana ulaşması için o kadar az kuvvet gerekir uzaklık arttıkça power artar.


    Down ve up değerlerinle snr değerin daha önemli



    Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltsin
  • 06/06/2017de evrakları kargoladım, 07/06 da teslim aldılar 08/06 yani bugün 12:14'te hizmetimi başlatıp kullanıcı adım ve parolamı verdiler. 75mbite kadar destekliyormuş hattım. An itibriyla hız testi resimdeki gibidir :


    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cyber tech

    SNR değerin güzel benimki 8'lerde geziyor hızım 75 mbps snr 6'lara inerse kopmalar yaşarsın senin bu hat değerlerine göre değil 75, 100'ü bile alman gerek, hızındaki sorun da sanırım ara sıra ben de dahil birçok turknet abonesinin yaşadığı hız dalgalanması sorunu bunun için de arıza kaydı oluşturman müşteri hizmetlerine durumu iletmen olacak, başka bir modem temin etme imkanın varsa onu da deneyebilirsin.

    Hızımın 60mbit e sabitlenmesini talep etmiştim. Bu sabahtan beridir modem arayüzümdeki hızları aşağı ekledim. Sabahtan beridir bağlantım stabil bir şekilde hizmet alabiliyor görünüyorum. Hız testlerinde değer yüksek çıkyıor. Bir çok sunucuda denesem de dosya indirirken 2.5 mb/s civarlarını çok nadir bir şekilde anlık olarak geçiyor. Bir de modem arayüzünde takip ettiğimde, DSL hızı sık sık değişmeli ve genelde azalma eğilimindeydi, modemi kapatıp açtığımda DSL hızı yine en yükseğe geçiyordu. Sanki modem kendi kendine hızı düşürüyormuş gibi. O yüzden şuan hattımın sabitlendiğinden emin olmadığım için modemi kapatıp açmıyorum ki değerler yeniden değişmesin diye

    DSL Hızı(Kb/s): 58750 4095
    Ulaşılabilir Hız(Kb/s): 73871 12458
    SNR Sınırı (dB): 12.3 24.7
    Hat Zayıflaması(dB): 19.2 0.0
    Güç (dB): 14.0 5.2

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgabes64 -- 8 Haziran 2017; 17:3:2 >




  • 
Sayfa: önceki 569570571572573
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.