Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (471. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.021
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Faturalar sistemde gözükmeye başlamış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oppia O kullanıcısına yanıt
    Telefonu halletiler bu sabah ama internetiniz 4 mbps e düştü. Korktuğum başıma geldi uğraş durumumuz artık.

    Edit : Hız için arıza kaydı oluşturdum. İnternet tamamen gitti. Telefon sürekli çalıp duruyor , açıncada çevirmeli ağ bağlantı sesi geliyor. Şimdi işe gitmek için çıktım .Akşam tekrar bakıcam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metrekare -- 8 Nisan 2017; 12:35:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu konuya 5 aydır kullandığım türknet ile ilgili görüşlerimi yazayım da buluşacak olan varsa bulaşmadan kurtulsun bana hayır dua etsin.

    Aralık ayının sonunda başvuru yaptım turknet'e. 5-6 günde evrak falan derken bağlandı başka iss den geçtiğim için internet hemen aktif oldu. Ama telefon için bir hafta falan daha bekledik anca tahsis edildi ki telefon gelmeden internet nasıl gelir anlamadık falan dedi müşteri hizmetleri arayıp sorduğumuzda o kadar ilgililer yani siz düşünün. Sonra ilk ay ücretsiz şekilde kullandık mutlu mesut sıkıntı çıkmadı 50 mbit hız tanımlandı hattıma zaten durduk yere %20 kestiklerinden 35 mbit civarı alıyordum. Upload zaten 1,5-2 mbit. Dışarda okuduğum için Ocak ayında çıktım okuduğum ile gittinm.Ertesi hafta internette sıkıntılar başladı. İnternet olduğu gibi gitti 4-5 gün gelmedi. Çağrı merkezini ben arıyorm yok Evdekiler arıyorlar yok çözülecek diyip duruyorlar bi çözüm yok. Modem kurulumu yapılıyor internet gelmiyor turknet sonra modeme suçu atıyor modem De 3 ay kullanılmış vdsl 2 destekli tp-link bir modem turk Telekom dan alınmış fiber desteği dahi var yani modemde sıkıntı olacağını zannetmiyordum. Turknet I arıyoruz modem teknik desteğine yönlendiriyorlar o da güncelleme falan gönderiyor boş boş uğraştırıyorlar. En sonunda interneti 1 hafta sonra açabildiler iptale kadar gidiyordum o gün internet geri geldi vazgeçtik. Bu sefer kesilmeler başladı internet gidiyordu modemi falan resetliyorlardı falan. Yine aramalar falan başladı mh yi interneti zorla düzelttik demek ki modemde değildi sorun yani bu şekilde düzeldiğine göre. Bu şekilde kullanmaya devam ettiler. Sonra vize tatilim bitti eve geldim bugün bi baktım 50 mbit diye tanımlanan hız 2 mbit çıkıyor hız testlerinde. Modem ayarlarını baştan yaptım kurulum falan yaptım baştan yok. Arıyorum destek kaydı oluşuyorlar anca büyük ihtimalle baya zamandır da hız bu şekilde çünkü evde hıza bakmıyor kimse mobil olarak falan kullanıyorlar zaten çok bir veri kullanımları yok. O parayı verip bu hızı alıyoruz resmen rezillik. Müşteri hizmetlerini arıyorsun anca destek kaydı oluşuyor ona da bakıp etmiyorlar. Gerçekten tam işgüzar bir firma faturaları bir gün geç ödeyemezsin internetleri ya eksik ya hiç vermiyorlar. Şimdi eminim ki bu arıza da en az 1-2 hafta ordan oraya sallama ile geçecek turk Telekomun da destekleriyle el birliğiyle halletmeyecekler ben de iptal dilekçemi yazdım yolladım.

    Yani uzun lafı kısası arkadaşlar turknet neyden kaynaklı olursa olsun tercih edilecek bir firma değil. Memnun olan arkadaşlar illa vardır bu konuda da var okudum ama çok fazla sayıda da mağduru var. Ve mağduru da tam mağdur ediyor. Düzgün hizmet vermedikten sonra akn yi kaldırmak falan bana göre bir şey ifade etmez önce verdikleri hizmeti düzeltsinler. İnternet bi gitti mi 1 hafta minimum gelmiyor. Müşteri hizmetlerini aramaktan telefon kulağınıza yapışıyor ama bir sonuç alamıyorsunuz otomotiğe bağlanmış gibi hat diyorlar santral diyorlar altyapı sağlayıcı firma diyorlar bana ne kardeşim sen 50 mbit hız vadedip 2 mbit hız ver sonra akn yi kaldırdık falan diye reklam yap. Başta aşağı dolandırmaya yönelik bir firma başka bir şey değiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • "Yeni akk düzenlemesi için BTK en geç 1 Mayısa kadar geçin dedi. Madem kullanıcı dostusunuz niye en son tarihi bekliyorsunuz??? yeni akk uygulamasına niçin geçmiyorsunuz"
  • quote:

    Orijinalden alıntı: genclik17

    Bu ay faturası çıkan var mı benim daha çıkmadı da herkesin aynı mı??

    Evet benim bugün çekim yaptılar karttan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • darkaltair kullanıcısına yanıt
    Gerçek fiberse yani modeminizde telefon hattından internet gelmiyorsa sadece fiber olan operatör hizmet verebilir. Mesela ttnet ise ttnet dışında bir operatörden hizmet alamazsınız. Ortak altyapı kullanımı telefon hattı yani ADSL/VDSL abonelikler için geçerli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fozcan


    quote:

    Orijinalden alıntı: genclik17

    Bu ay faturası çıkan var mı benim daha çıkmadı da herkesin aynı mı??

    Evet benim bugün çekim yaptılar karttan.

    Son ödeme tarihinden önce çekme olayı yüzünden sanal kartın limitini sıfırlamak zorunda kalıyorum....
    22 sinde son ödeme tarihi neden 10 gün önce çekerlerki.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar keisinlikle bulaşmayın. Tam bir paragöz şirket. 24 martta aboneliğim başladı ve 1 mbpsden fazla hız alamadım. Düzeltirler diye 2 hafta bekledim. En sonunda bulunduğunuz mahalledeki santralde sorun var, sorununuzu halledemiyoruz isterseniz aboneliğinizi ücretsiz iptal ettirebilirsiniz dediler. Zaten bunu demeseler bile ilk ay ücretsiz olduğundan dolayı herhangi bir ücret almamaları gerekir. 2 gün önce aboneliğim iptal edildi. Dün de kredi kartımdan 60.45 lira para çekilmiş. Ben bu kadar adilik göremedim. Bir de bunla uğraşıyorum şimdi. Gelip interneti bile bağlamıyorlar. Elektirikçi çağırdım ona 30 lira para verdim. Kargoya 10 lira para verdim. Gel gör ki vermedikleri hizmetten dolayı parayı çekmesini de çok iyi biliyortlar. Ben de son 5 yıldır kullandığım Doping Adsl'e geri döndüm ve şu anda 45-46 mbps hız alıyorum. Diyeceğim o ki Turknet'ten uzak durun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deneme1


    quote:

    Orijinalden alıntı: fozcan


    quote:

    Orijinalden alıntı: genclik17

    Bu ay faturası çıkan var mı benim daha çıkmadı da herkesin aynı mı??

    Evet benim bugün çekim yaptılar karttan.

    Son ödeme tarihinden önce çekme olayı yüzünden sanal kartın limitini sıfırlamak zorunda kalıyorum....
    22 sinde son ödeme tarihi neden 10 gün önce çekerlerki.....

    Onu bırakın. Ben ilk faturamı manuel ödedim. Adamlar tekrar çekmiş benden. Bir dahaki faturada düşülecekmiş.




  • Bende sıkıntı yok her ay 44.99 TL ödüyorum kart bilgilerimi vermeden kendim Denizbank ile otomatiğe bagladim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Arslan Yabgu

    Arkadaşlar keisinlikle bulaşmayın. Tam bir paragöz şirket. 24 martta aboneliğim başladı ve 1 mbpsden fazla hız alamadım. Düzeltirler diye 2 hafta bekledim. En sonunda bulunduğunuz mahalledeki santralde sorun var, sorununuzu halledemiyoruz isterseniz aboneliğinizi ücretsiz iptal ettirebilirsiniz dediler. Zaten bunu demeseler bile ilk ay ücretsiz olduğundan dolayı herhangi bir ücret almamaları gerekir. 2 gün önce aboneliğim iptal edildi. Dün de kredi kartımdan 60.45 lira para çekilmiş. Ben bu kadar adilik göremedim. Bir de bunla uğraşıyorum şimdi. Gelip interneti bile bağlamıyorlar. Elektirikçi çağırdım ona 30 lira para verdim. Kargoya 10 lira para verdim. Gel gör ki vermedikleri hizmetten dolayı parayı çekmesini de çok iyi biliyortlar. Ben de son 5 yıldır kullandığım Doping Adsl'e geri döndüm ve şu anda 45-46 mbps hız alıyorum. Diyeceğim o ki Turknet'ten uzak durun.

    Sizinki de bahtsız bedevi şansıymış. Altyapısı iyi olan hiç düşünmeden başvursun, niye TT nin düşük AKK lerine takılalım?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam ttnetten tabiki de uzak durun ama bunlardan da uzak durun. Durduk yere kartımdan para çekmişler. Hem de abonelik iptal edildikten 1 gün sonra. Para iade edilecek mi edilmeyecek mi bunun stresini yaşamak zorunda değilim ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mayıs'tan sonra burada ki bir çok kişi iptal edecektir çünkü Türk.net düz mantık bir firma şu an nasıl 3 mbps akk uygulanırken eksik hız veriyorsa (2.1,2.2 mbps civarı hız veriliyor)

    Atıyorum 16 mbps 5'e düştüğünde alacağı hızda bu orantıya göre 3.9-4.1 mbps civarı olacaktır.

    Vodafone,Superonline,Ttnet hiç birinde böyle bir olay yok net hızınız 3mbps oluyor hız testlerinde yani 384 kbs net veriliyor olması gerektiği gibi.

    Kısaca Türk.net pişmanlıktır mayısa kadar belki idarelik kullanılır ondan sonrası için gereksiz 150 gb akk
  • Mayısta büyük curcuna kopacak, en iyi hizmeti veren uzun vadede kazanacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modem arayüzünde 51 mbps hız tanımlı ama türk telekom santralindeki görevliyle konuştum santralden gönderilen hızın 40 mbps olduğunu söyledi.

    Forumdaki Türknet görevlilerinin bu konu hakkında bilgisi yok ya da gerçeği söylemiyorlar. Türknet internet paketlerinde %20 hız kesintisi yapıyor.
  • arkadaşlar benim abonelik şubat 2017de başladı. şuan 2 ay oldu ama halen fatura gelmedi neden acaba??
    online işlemden bakıyorum ödenmemiş borcunuz yoktur diyor..
  • hayata gülümse kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom kullanıyorum modem arayüzü 16.300 mbp diyor ama testlerde 10mbit bile görmüyorum. Mevzu Turknetlik olmayabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kizilsultan kullanıcısına yanıt
    Santralde tanımlı olan hızı söylüyorum. Yoksa hız testlerinde 40 mbps'den bile daha düşük sonuçlar çıkıyor.
  • beyler sizce superonline fiber altyapısı varsa ttnet adsl'den geçmek mantıklı mı? kağıt üzerinde 16mbit yazan ama gerçekte 5-6 mbit hız gelen 50 gb aknli adsl'e 39 lira ödüyorum. farka değer mi?
  • Bu acemi firmaya nerden bulaştık arkadaş. Evrak gönderdim,modem parası ödedim,başvurunuz yok diyor. Telefon edince beni müşteri olarak tanıyor sistem. İnşallah fatura çıkmaz diycemde kesin çıkarırlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 469470471472473
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.