Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18.992
Cevap
181
Favori
764.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turktelekom'u aradım başvuru ayağına port durumunu öğrenmek için. Port var ama VDSL alt yapiniz yok maksimum 16 mbit'e kadar ADSL verebiliriz diyorlar. Vodafone, Superonline, Turknet nasıl VDSL alt yapınız var diyor yahu ? Turknet de VDSL hizmetine başvuru yapılırken hata aldik diyor ama port mu sorun alt yapı mi desteklemiyor bilgi vermiyorlar. Ulan VDSL yoksa diger sirketler nasıl var diyor yoksa da bu Turknet neden hata nedenini söylemiyor ? Kafayı yiyecegim artık. Şeffaflık sifir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan_34

    Superonline fiyatları şişirmeye başladı tam dedim farklı bir şey olsun ama sanırım Turk.net daha betermiş.Artık farklı arayışlara giricez ya da interneti telefonu tv yi kapatıp eskiye döncez.

    İşin garip yanı aralarında ki rekabeti bıraktılar. Sanki birleşip hepside müşterilere karşı hemen hemen aynı fiyat çizgilerinde yürüyorlar. A kampanyası.. B kampanyası.. C kampanyası.. Bizleri değişik şekillerde öpüyorlar. Tek farkı bu..
  • 27 gun baglayamadilar cozemediler sorunuda kapattırdik. Cozum odaklı degiller bulasmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türknet kullanıyorum 1.5 sendir bu son 3 4 aydır cok kopm avar bıorkamayı düşünüyorum aynı sorunu yasayan var mı ?
    yeni bir internet alıcam sampiyonalr lıgı dahil oan iyi bir kampnay var mdırı evde lig tv tüm yayınlar acık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jujuuu

    Bu kadar insana sikinti cikardigi icin bu firmanin allah cezasini versin bu bir . Benim bir sorunum olmasa da

    Ikincisi insallah insanlarin sorunlari en maximum olumlulukla cozulur

    Ucuncusu bana cok mesaj yazdigim soylenmis , ozel
    Mesaj kutumda tonla mesaj ve soru var , hic bir mecburiyetim olmamasina ragmen onlara da bire bir uzun uzun mesaj yaziyorum , kimse bana bosa konusuyorsun da demiyor , tesekkur ediyorlar , ekran goruntusu ister misiniz ?

    Peki derdin ne dersen , port yok port yok port yok .
    Anladik yok , olmuyorsa olmuyor .. Burasi uzuntuleri azaltmak icin yakinma yeri mi ? Bazi kisilere bakiyorum sistematik olarak serzenis mekanina cevirdiler basligi ,90 kusur sayfadir dert okuyoruz ve sonu olmayan ayni seyler

    Yok elektrikciye verilen paralar , yok evde yokken gelmeyen elemanlar .. Tamamen sahsi ic dokme yerine dondu

    Enpati mi ? Yapiyorum .. Port yoksa yoktur , benim de hiz sorunum var 77 dediler 37 verdiler , adil mi degil ama adam aradi soyledi alamazsiniz bu hizi dediler bitti

    Port yok bekleyin diyorlarsa bekleyeceksiniz bu kadar basit

    Tekrarliyorum , musterilerine , daha dogrusu insanlara bu cagda bu muameleyi reva goren bu sirketi allah nasi biliyorsa oyle yapsin , o ayri

    Anlamadım bu konuda olumsuzlukları beyan etmek günah ve yasak mı? Soru sorulunca olumsuz tecrübeleri paylaşmanın Bahse konu firma haricinde kime zararı olabilir ?

    Hatta size sorarım size bu konu ne gibi bir rahatsızlık verebilir ?
    Ben ilk başta bu kadar olumsuzlukları görsem hiç zaman kaybetmezdim yani yeni üye olacaklar bunları gormeli.

    Ayrıca burada reklamı yapılan Turknet bu kadar olumsuz geri dönüş sonucu kendine buradan musteri bulamayıp vizyon , misyon u gözden geçirip musteri memnuniyeti odaklı çalışan bir firma olur belki ?

    Şuan mevcut müşterisi taahhüt olmadığı için kaygan bir zeminde yarin x firması kampanya yapar hop eli boş kalır.Bizim gibi Turknet mağduru kişiler ise daha hizmet alamadan antipati beslemeye başladığımız için yeni yapacağı kampanyalari yarı ölü doğmaz mı?

    Turknet musteriyi nereden buluyor ? Bu tip yerlerden yani bu forumun nasıl bir potansiyel musteri olduğunun farkında ki buraya bir çalışan koymuş e madem öyle bunu biliyor burada yapılan serzeniş e kulak vermek ve önlem almak zorunda. Hemen basvurana gel buyur demek yerine anlık altyapı değerlendirmesi ile beraber mevcut port durumuna vs herşeyi hesap edip buyur demesi lazım.Buna bir çözüm bulamazsa 1 ileri 1 geri yapar. Şimdi antipati besleyen musteri seneye yapacağı kampanyaya katılır mı sizce ?

    Bizim ülkemizde herşey böyle yürüyor hesap sormak yerine boşver , bekle , dünyanın sonu mu ? Diyenler yüzünden tepkisiz bir toplum olmamızdan daha çok mağdur olur bu akn yi bile kaldıracak kadar butun tepki veremiyor insanlar bana ne , boşver böyle olmuyor.

    İş yerinde işini iyi yapmazsanız kavulursunuz bir tepki alırsınız yeni isinizde aynı hatayı yapmamaya özen gosterir veya önlem alırsınız.

    Port bosalana kadar hizmeti mobil wi-fi olarak versin ben niye mağdur olayım ? Ona göre makul bir ücret alsın ne bileyim onu ben mi dusuneyim birşey yapsın ki bu adamlar musteri odaklı çalışan bir firma denir ve beklenir bir hareket olsun yeter ki.

    Siz bize muhalefet olmaktan başka birine yardım ettiğiniz bir mesaj görmedim kusura bakmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bakın Vodafone port olup olmadığını şeffaf bir şekilde herkese paylaşıyor.T Turknet de bunu yapsın çok mu zor?
    Turknet İnternet i bağlanmayan (veya yeni başvuru yapacaklar) herkes neden oyalandigini öğrenmek için buradan port sorunu var mı kontrol edebilir.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 24 Kasım 2016; 3:30:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    ben turknet lehinde bir sey soylemedim , mesajimin hic bir yerinde firmaya bir ovgu vs yok , hatta ben de kismen magdurum ,islerim hizlica halloldu, fiyatim dustu , hizim bir miktar artti, taahhutten kurtuldum ama 77 mbit beklerken 40 almak da guzel olmadi

    simdi "bizim internetimiz bile yok sen 40 i begenmiyorsun" diyebilirsiniz ama ben de kendime gore magdurum

    ayrica mesajimin baslangicinda cemkirdim ,bitirirken yine cemkirdim , bela ceza okudum ,daha ne yapayim

    muhalefet ettigim tek sey insanlarin baskalarinin ilgisini cekmeyen yakarislarin tum sayfalari ayni kisilerce doldurmasi ,evet bu beni rahatsiz ediyor ,sicak firsatlarla alakasiz noktaya tasiniyor is

    o kisiler ben sus dedim diye susmayacaklari , ozgurce yorumlarini yapmaya devam edebilecekleri gibi ben de kendime gore bu hakki kullaniyorum cunku 100 sayfa boyunca baska bir paylasim olmadan surekli of pof muhabbeti de empati yaparsaniz hakkaten can sIKTI ..
  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    burada port sorunum yok gözüküyor bu turk.net ile de sorun yaşamayacağım anlamına mı geliyor? farklı olabilir durum.. vodafone un kendine ayrılan portu olabilir belki bu bilgi kesin mi?

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • sence senin su yapici ve duzgun kelimelerle yazin ile benim tepki gosterdigim kisinin mesaji ayni miydi ?

    benzer sorunlari yasiyor olmaniza ragmen neden senden alinti yapip bir tartismanin tarafi olmadim da o kisiyle bir mesaj trafigi olusma durumu oldu

    demek ki uslup ve kelimeler bazen icerikten onemli .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lestet

    burada port sorunum yok gözüküyor bu turk.net ile de sorun yaşamayacağım anlamına mı geliyor? farklı olabilir durum.. vodafone un kendine ayrılan portu olabilir belki bu bilgi kesin mi?

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Turknet yalın internet veremediği için telefon numarası tahsisi şart aşağıdaki süreçler olması gerekiyor.

    1.Telefon veya internet üzerinden abonelik başvurusu yapıyorsunuz.Onlara kargo ile göndermenin gereken evrakları size mail atıyorlar çıktı alıp imzaliyorsunuz KARGO ÜCRETİ SİZDEN OLACAK şekilde gonderiyorsunuz.
    2.Evraklar onlara ulaşıyor inceleyip onayliyorlar.
    3.Telefon için sizin adınıza başvuru yapılıyor sorun yoksa telefon bağlantısı onaylaniyor gelip telefon bağlanıyor.(3 iş günü suresi var sanırım)
    4. Telefon numarası belli olunca (bağlanınca ) Adsl başvurusu yapılıyor (2 iş günü cevap suresi var galiba) o sırada o baktığınız port boş ise adsl başvurusu onaylaniyor değilse buraya gelip bu kervana katiliyorsunuz saç baş yolmak serbest.

    Yalın internet veren firmalarda durum şöyle o an başvuru esnasında boş port varsa telefon üzerinden internet verilmediği için hemen o portu size veriyor internet kullanıyorsunuz.

    Vodafone sitesini teyit için Türktelekom u arayın sanki internet başvuru yapıyor gibi öncesinde port var mı diye öğrenmek istediğinizi sorun sağlama yapmış olursunuz. Boş port kontrolü için tek bir veri tabanı kullanıyorlar Türktelekom alt yapısı kullanan firmalar.
    Dediğim gibi boş port varsa bile Turknet sisteminde adsl başvurusu yapılana kadar geçen sürede başka firma o portu alabiliyor ve siz var sanıyorsunuz ama artık olmuyor. Şekil A ben.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 24 Kasım 2016; 3:29:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rLzApex

    Bakın Vodafone port olup olmadığını şeffaf bir şekilde herkese paylaşıyor.T Turknet de bunu yapsın çok mu zor?
    Turknet İnternet i bağlanmayan (veya yeni başvuru yapacaklar) herkes neden oyalandigini öğrenmek için buradan port sorunu var mı kontrol edebilir.
    http://www.vodafone.com.tr/Internet/fiber-sorgulama.php

    Baktim port yok guzuluyor. Keske turknetinde boyle sistemi olsa. 1ay haybeye oyaladilar. Hem param hem zamanim bosa gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ben turk.net e yeni geçtim fakat nodemim eski. sorgulama yaptığımda fiber vdsl 81 mbps çıkıyor. bu hıza çıkar mı gerçekten bir de uygun fiyatlı hangi vdsl modem önerirsiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim sanırım port var ama VDSL yok. Doominsert de Turknet çağrı merkezi de yardımcı olmuyor.
  • rLzApex kullanıcısına yanıt
    Dun gece turk telekomu aradim basvuru icin. Port var dediler ama VDSL yok diyorlar. Ttnetin verdigi bilgi bu. Doominsert bana pmden Vdsl basvuru sirasinda bir hata olustu dedi. Aradim az once turkneti port mu yok vdsl mi yok soyleyin artik neyi bekliyorum ben dedim. Aciliyetini bildirdim vs vs ayagi yapti görevli yine. Vdsl veremiyorlarsa versinler adsl kullanayim. Aldigim modemi de satayim bir an önce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yggdrasil Asgard kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata adsl ben almazdim :) Bir de adsl den Vdsl e geçiş için çaba harca ohh Miss. 2016 yılında sebebi ne olursa olsun bir eve internet veremiyoruz denir mi ? Kimse bunun sorumlusu istifa etsin.

    Düzeltme1:
    Şuan port açık gorunuyor bende de dün yoktu. Şimdi arıyorum musteri hizmetlerini bakalım ne diyecek.

    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ

    Düzeltme 2: Aradım baktı etti port yok dedi. Vodafone dan bahsettim var dedim sonra sessizlik biraz bekledi , dedim ki ne yapıyorsunuz not mu alıyorsunuz? Evet dedi "off yaa" diye bir ses geldi , biraz daha bekledik. Az sonra "biraz" dedi ardından müzik girdi geri döndü ben sizi direkt teknik bölüme aktarsam olur mu dedi? Kabul ettim. Teknik bölümde port yok dedi durumu anlattım kayıt oluşturdu boş port varsa size dönülecektir dedi kapattım.
    Call Center çalışanlarının bazıları mahalle bakkalı edasında nefes sesi olduğu gibi duyuluyor , o an niye beni bekletiyor söylemiyor , beceremeyip başka birime aktarıyor komedi yani.

    Resmen Turknet in kontrol etmesi gerekeni biz yapıyoruz kendimizi zorla musteri yapmaya çalışıyoruz.
    Kurumsal firma olmak gerçekten önemli Turknet patronu buraları okusa personeli lav eder herhalde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rLzApex -- 24 Kasım 2016; 12:38:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Maille iptal dikekçesi yollayan var mı? Sıkıntı oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelimeyle rezillik.

    Anlatacaklarimi iyi okuyun...



    2 gun kadar oldu turknet evraklari gondereli.2 kere aradim,birinde telefon basvurunuz kabul olmus dediler.Digerinde 2si de olmamais bekliyoruz dediler.once telefon sonra da adsl aboneligi.5-6 gun daha bekleyecegiz sonrasinda iptal ederiz mecbur.



    Diger tarifeleri gozden geciriyim dedim,sirasiyla ttnet vodafone ve superonline i aradim.



    Ttnet;



    Bulundugunuz bolge fiber destekliyor ve 24 mbps e kadar hiz+50 gb kota,74 TURK LİRASİna satmaya calisti.24 ay taahhut ile beraber.Ayrica sıkı durun,hiz 24den 16ya dusuyormus akk yi asinca.





    Vodafone u aradim bolgenizde bos port olmadigi icin hicbiaey yapamiyoruz sistem kitleniyor dedi.



    Superonline ise 12 ay taahhutlu 75 gb akkli 16 mbps hizi 69,99 TLye satmaya calisti.

    Kisacasi bu ulkeden bi yol olmaz.

    (tabi yerseniz)







    Kadina vodafone ile sorguladim 81 mbps vdsl uzerinden verebiliyorlar dedim.Biz daha ulke genelinde o hizlara ulasamadik ki dedi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 aydır kullanıyorum ben turk net i. Bi ben memlunum galiba.
    70 mbps dediler ama 25 mbps filan alıyorum. Esisinin 16 mbps olduğunu düşününce ben gayet memlunum.
    Bağlantıda hiç bi sıkıntı çekmedim hatta İnternetsiz kalmadım bile.
    Eski sağlayıcı dsmart tı. Ondan da gayet memlundum ama taahhüt bitince sadece internete 55 lira istediler. Şimdi hem internet hemde tTelekom a verdiğim sabit tel parası birleşti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frobisher kullanıcısına yanıt
    adres bilgisi ve iletişim numarasını isteyip , online olmasına rağmen bir daha cevap atmadı bende bu yüzden başlık altına böyle bi yorum yazdım. Umarım basvuru olumlu ve sorunsuz bi şekilde sonuçlanır da bende burdaki şüpheciliğimden pişman olurum.
    Teşekkürler ekstra bilgi için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serin_su842

    Hocam aşağıdaki linke tıkla orada genç aile kısmında 24 mbit 100 gb 69 tl göreceksin bunun 35 gb ve 50 gb lık olanlarını da görmek istiyorsan sayfanın aşağısında bulunan "sss" kısmına tıkla tüm tarifeler görünüyor.
    http://www.vodafone.com.tr/Net/supernet-ev-interneti.php

    Bunların içinde modem ücreti olan 3 tl dahil. Modem alındığında aktivasyon ve evin içi kurulum dahil herşey fiyata dahil.

    Eğer mevcutta telefon hattın da vodafone ise sana artı 2 seçenek sunuyor ya ilk ay bedava ya da 1 yıl hangi tarifeyi seçersen seç her ay 7 tl ekstra indirim

    Eğer abone olacak kişi 26 yaş altı ise en iyi tarife de gene 24 bit 100 gb kk 69 tl olan öğrenci tarifesidir 7 tl indirim ile 62 tl ye modem vesayre herşey dahil iyi paket bence

    Hocam bakalım inşaallah sıkıntı yasamam da dusunmeme gerek kalmaz.



    Mh nin bana ilk ay ücretsiz diyerek abone etmesine rağmen ilk ay ücreti kitlemezlerse iyi olacak.En sinir olduğum olay.Mh konusunda çok şikayet var, bende katılıyorum buna.



    Hayırlısı olsun bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.