Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.987
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ADSL de kim görmüş o hızı, ayrıca tüm hizmeti Türk Telekom veriyor ve sıkıntı halınde çözüm bulamıyorsunuz. Fiber Olsa tamam denilebilir.
  • Ben 2 senedir turknet kullanıyorum. ilk baglantida bende sorun yaşamıştım. Ancak bu sorun tamamen turk telekom dan kaynaklanıyor. Bağlantı yapılamadığı 10 günün parasinida iade etmişti turknet. Tekel olan ve bu tekeli devam ettirmeye çalışan turk telekom dan almayın interneti.
    Taahhüt olmaması da tüketici için iyi birşey bence. Servis saglayicin Zam yaparsa veya hizmette sorun yasatirsa ertesi gün başka firmaya merhaba dersiniz olur biter.
    50gb akn ve 1000dk her yöne telefon kullanımı 50tl ye veren başka firma var mı suan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu akk için geçmek istiyorum ama herkes rahatsız nerdeyse. Yarin 60 lira yerine 100 lirada fatura gönderirler. Gerçi bu ay ttnet de taahhüt üstünde fatura kesmiş. Sözleşme bitiyor hangisine geçeceğimi bilmiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Risk alıp denesem mi şu Turk.net'i ? Yoksa Dsmart falan mı baksam ?

    ben dsmart internetden geçtim. şuan 60 mb hız alıyorum çok memnunum. burada yazılanlara kanmayın. bende çok okuyordum sizin gibi maşallah hiç bir sorun yaşamıyorum inanılmaz hızlı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • egeboys0 E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ADSL kullanıyorum TTNET üzerinden. O hızı almam imkansız, fiber falan değil çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yggdrasil Asgard

    Hocam ben ADSL kullanıyorum TTNET üzerinden. O hızı almam imkansız, fiber falan değil çünkü.

    bende dsmart adsl kullanıyordum. türknet ı aradım bulunduğun bölgede vdsl2 kullanabileceğımi söyledi. gittim vdsl2 modem aldım kullanıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde yeni tasindigim eve internet baglatmam lazim bayramdan sonra sadece adsl var sanirim. Daireye gelen kablo da var. Onumuzdeki yil temmuz a kadar kullanacagim icin taahhut vermek istemiyorum taahhutsuz yalin adsl alinamayacak kadar pahali. Turk.net te sifirdan abonelik nasil oluyor sorun yasama ihmalim ve internetin baglanip acilmasi ne kadar suruyor yoksa direk 1 yillik sozlesmeli turk telekomdan mi hizmet alayim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarı ile türknet türktelekomdan toplu bir kota alıyor. Ve bunu abonelerine satıyor. Turktelekomun kotalardan bir oranlama yaparsak 90TL civarına satması gereken tarifeyi 60TL ye hemde taahhütsüz olarak satıyor. Turk telekom madem bu kadar ucuza internet ve alo paketi bir firmaya satabiliyorsa kendisi niçin müşterilerine daha hesaplı satış yapmıyor?

    Acaba türknet turktelekomun alt markası ancak biraz daha az ve kötü hizmet veren turksata rakip olsun diye kurulmuş bir alt firma olabilir mi? Yani turknet aslında turktelekomun ancak bu gizli olabilir mi?


    Mesela adamlar gitmiş tanıdıklarının üstüne şirket kurmuşlar yada varolan şirketi tanıdıklarının üzerine almış olabilirler mi? Ve bu resmiyette hiçbirşekilde belli değil.


    Aklım takılan sorular,

    Turknet fiyatı ne kadar geçerli olacak? 6 ay sonra fiyatı 80tl yaptım diyebilir mi? (bunu engelleyen bir madde yoksa adamlar bir süre sonra zam yapar ancak hesap kitap yapınca turktelekomdan 10tl ucuza hala tarife verdiği için aboneler kullanmaya mecburen devam ederler)

    2. olarak turktelekomdan aldıkları kota biterse internetin zınk diye kesilip kesilmeyeceği, ayrıca hızın garantisi var mı? diyelim adamların ana kotası bitiyor herkesin hızını 1mbps ye düşürmemelerinin garantisi var mı?




  • Türknet müşteriye doydu galiba kaç gündür kayıt için arasınlar diye bekliyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brnim evde şuanda net yok kapttım ttnet i taahhüt de vermek istemiyorum seneye taşınma durumum var... Ne zor işmiş internetsizlik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gece telefon Turknet'e taşınmış ama telefondan arama yapmayı denediğimde "yazılı isteğinizle telefon hizmetiniz iptal edilmiştir, yeniden başlatmak için telekoma şahsen başvurmanız gerekli" mealinde bir şeyler diyor. İnşallah bunun altından da bir pislik çıkmaz. Taşıma esnasında aynı durumla karşılaşan var mı?

    Edit: İnternet hala Telekom'da ve aktif.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 14 Eylül 2016; 11:05:19 >
  • tr5454 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkiye çapında yüzlerce şubesi olan bir şirketin internet altyapısını taşıyacak gibi yazmışsınız. Bir ev kullanıcısı olarak bu kadar sorgulama yapmanız anlamsız.

    Yıllardan beri hizmet alanlar var. Babamları Türknet'e geçirdik, faturaları yarıya düştü ve gayet memnunlar. Dayımın telefonu da taşıdık, adam her ay 60 TL kârda. Gel gör ki, kendim almaya çalışıyorum ama 1,5 aydır hala uğraşıyorum. Çalışmaya başlarsa mükemmel çalışıyor. Olmazsa da fena süründürüyor. Ona göre karar verip geçin.
  • Turk.net aboneliği açtıracaksanız beni dinleyin.



    1- en düşük kotalı, en ucuz, en boktan ama telefon+internet olan turk telekom tarifelerinden birini seçerek TAAHHÜTSÜZ abone olun.



    2- hattın bağlandığı, adsl ve internet ışığının geldiği ilk gün turk.net e geçiş yapın.



    hem işlemleriniz uzamaz, turk telekomun diğer iss abonelerine çektirdiği çileyi çekmezsiniz. hem de internetsiz kalmazsınız.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de an itibariyle TürkNet'e geçmiş bulunmaktayım. Yaklaşık 10 gündür kullanmaktayım. 3 günde geçişim tamamlandı. Her şey normal gidiyor. Ben de bu olumsuz yorumlara rağmen ne kaybedebilirim ki diye başvurdum. Türk Telekom sömürüsünden kurtulmak için. Çok şükür her şey yolunda. Alacak arkadaşların hiçbir şüphesi olmasın. Telekom işini düzgün yaptığı sürece firma yönünden bir sıkıntı olmuyor.
  • Az önce internet den başvuruyu yapıp evrakları indirdim ama malım kargolar cuma günü çalışıyor o yüzden evrakları cuma günü yolluycam ellerine ulaşması bağlantı vs sürecinde geçen zamanın ücretini istemezler değil mi?
    Diğer bir sorum ttnet yalın internet abonesiydim kapattırdım 3 ay önce ama modem bile yerinde duruyor kablosu takılı halde benimde tekrar bağlantıy ihtiyacım var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Bağlantınız aktif olduğu an yani TürkNet'ten aktif olduğunu gösteren mesaj geldiği an ücretlendirme başlıyor. Modem bağlantısı için ayrıca işlem yapmanıza gerek yok. Sadece kullanıcı adı ve şifreyi gireceksiniz TürkNetten gelen başka da bir şey yapmanıza gerek yok.
  • Sonunda taşıma işlemi tamamlandı ancak elbette yine UFAK bir sorun var.

    51 MBit VDSL için başvurmuştum ama 16 MBit ADSL bağlamışlar.
    Bir de telefona arama geliyor ama ben arama yapamıyorum. Bu iki ufak sorun da çözülecek inşallah. :)

    Sorunları yazdığımız gibi iyi yanları da yazmak lazım. Sorunu bildirmek için MH aradım. İki farklı birimle görüştüm ve ikisinden de hiç beklemeden yanıt aldım. Konuştuğum kişilerin ilgisi ve tavrı 1 numaraydı bu kez. İnşallah hep böyle devam eder.

    Edit: Birden memnuniyet katsayım artmaya başladı. Ben bu mesajı yazarken internet kesildi. Tekrar geldiğinde 4,8 MB/s hız almaya başladım. Yarım saat geçmeden netteki sıkıntıyı çözdüler. Telefondaki sorun devam ediyor.

    @mtasova,
    Ücretlendirme interneti kullanmaya başladığınız andan itibaren başlar. Bu zamana kadar geçen sürede kaybınız olmaz. Yalnız evraka cumartesinin tarihini atın. Evrakların yazılı tarihten itibaren 1 hafta içinde işlmem görmesi gerekiyormuş.
    Diğer soru için de modemin fişini takıp ttnet kullanıcı adı ve şifrenizi girip kullanabilirsiniz. Bağlantıya dokunmanıza gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 14 Eylül 2016; 16:08:53 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtasova

    Az önce internet den başvuruyu yapıp evrakları indirdim ama malım kargolar cuma günü çalışıyor o yüzden evrakları cuma günü yolluycam ellerine ulaşması bağlantı vs sürecinde geçen zamanın ücretini istemezler değil mi?
    Diğer bir sorum ttnet yalın internet abonesiydim kapattırdım 3 ay önce ama modem bile yerinde duruyor kablosu takılı halde benimde tekrar bağlantıy ihtiyacım var mı?

    hocam direk hat taşıma yaparsanız sadece ıd ve şifre girerek kullanabilirsiniz. ama diğer hattı ayrı kapattırıp türknet e geçerseniz Türk Telekom ekipleri yeni port tahsil ettiği için aşağıdaki yeni kabloyu sizin evin hattına bağlamaniz lazım. ben öyle yaptım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda telefonla kullanılabilen internetin taahhüdü bitiyor. Bu durumda daha fazla düşünmeden başvurayım. Sağolun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 480mrt -- 14 Eylül 2016; 20:54:23 >
  • Benim telefon tahattutum bu ayin 28inde bitiyor.Kac gun oncesinde turknete evraklari gondermeliyim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.