Şimdi Ara

Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.993
Cevap
182
Favori
763.731
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Elimizi verdik kolumuzu kaptırdık heralde bu firmaya. Ben telefonla aradım işlem yapmanıza gerek yok belge göndermediğiniz için işleminiz askıda kalır böyle kalsın dedi. Ne yapayım şimdi
  • herkes m sikayetci bu firmadan :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skayn kullanıcısına yanıt
    Askıda kalıyor da birinin dediğine göre 1 hafta, başka 3 tanesinin dediğine göre 1 ay beklemek gerekiyormuş. 1 ay beklemenin maliyeti bana 150 lira olacak.
    Resmen ekmek yediği kaba ediyor bu personel. Müşteri gelmesin diye uğraşıyorlar. Anlamak zor bu zihniyeti.
  • C.tesi itibariyle superonlinedan turknete geçmiş bulunuyorum. Superonline'ın fiber döşeme için gerekli evrakları 2015'de vermiş olmamıza rağmen herhangi bir çalışma olmadığı gibi 80-100 arasında ping ve 16mbit 75gb lık paketine 84tl ödemeye başladığımda imdadıma turknet yetişti. Vdls 2 modemimi aldıktan sonra hız testi yaptığımda aşağıdaki benim için inanılmaz sonucu gördüm. 3 günün sonunda download 32gb olunca insan ay sonunu kara kara düşünmüyor değil? Akk'ye hayır!!!


    Turk.net İnternet 59.99 TAAHHÜTSÜZ
  • Bu konuda yardımcı olacak kimse var mı arkadaslar? Modemi de duzgun resetledigimi sanıyorum, turuncu ışık gormek imkansız gibi birsey, hala yeşil ve ADSL ve hız 7mbps'lerde. Turknet'e normal saatlerde ulasmak imkansız. Destek kaydı olusturdum online hesabımdan, onu ne zaman okurlarsa artık, bugun teknik destekten arıza cozuldu (sorun bana baglantı vermemis olmalarıydı) diye mesaj geldi ama ben hala yeşil ışıkla ADSL sinyali alıyorum ve telefonum da hala kapalı.

    "2-3 saat kadar once sizden arızanın cozuldugune dair mesaj aldım ama hayır duzelmedi, telefonum hala kapalı ve calısmıyor ve internetim de 7mbps hızında ADSL sinyali ile calısıyor, modemi resetledim VDSL'e ayarladım, sonuc aynı.. VDSL sinyali alamıyorum. Bana verilen servis VDSL ve Telekom'la sizle defalarca kontrol ettim, aldıgım sinyal hala ADSL! Lutfen, rica ediyorum acilen geri donus yapınız."
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oFfSpR!nG

    2 aydır turknet kullanıyorum fakat garip bir hız sorunu yaşıyorum.

    modemi yeniden başlatınca 60 mbit görüyorum (bağlantı hızı 76mbite kadar), 1 yada 2 gün sonra 3-4 mbite düşüyor hızım. tekrar yeniden başlatınca hız yine 60 mbite çıkıyor 1-2 gün sonra yine aynı.

    müşteri hizmetlerine bildirdim herhangi bir sorun yok dediler.

    modemle alakalı bir sorun olabilir mi? asus n17u kullanıyorum.

    Benzer sorun yaşıyoruz, benim de paket 76mbit bu hızı tanımlıyorlar bir kaç gün kullanıyorum sonra hız 54-52-49-38mbit gibi değerlere düşüyor. Sizin dediğiniz gibi modemi kapatıp açınca da aynı durum oluyor bazen ilk kapatmada bazen de iki üç defa kapatıp açınca. Ama bunu beceriksiz turknet düzeltemiyor. İki gün önce kayıt açtırmıştım bunun için sabah mesaj geldi sorun giderildi diye baktım hemen yine 54 mbit tanımlı görünüyor modeme gelen hız, acaba kimin sorununu çözdüler hangi sorunu çözdüler de bu mesajı yolluyorlar. Tebrik ediyorum turkneti çok başarılı sorun çözme kabiliyetleri var (!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahahut bedeli oduyorlar mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir mal alırken servisini düşünürdük bunda da böyle yapacağız artık geçmek istiyordum türknete ama yorumlar ürkütüyor adamı 10 kişiden 8 i sorun yaşıyor ve arayıp ulaşabilirlikte çok kısıtlı ben bunu eve bağlatsam evde ben olmadığımda sorunla uğraşcak adam kalmıyor malum anne baba alıştılar sürekli kullanıyor interneti bana gelmez bu inşallah ttnet iyi teklif verir artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmasapan hareket yapan turknet hızı 50 mbite çıkarttı isteğim doğrultusunda fakat bana vdsl 2 modem lazım demedi bende seviniyorum hızım yükselecek diye bir baktım bir gün internet yok aradım dediler sizin modelini adsl bu yüzden. Bende dedim madem extra modem gerekecek bunu başta söylesenize diyee. Te allahım yarabbim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oFfSpR!nG O kullanıcısına yanıt
    teşekkürler
  • Bende geçmek istiyorum ama yorumlardan kararsız kaldım. Birde benim 150 tl taahhüt ceza bedelim var 120sini karşılarız diyor. Siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    valla ben risk budur diyerek başvurumu yaptım belgeleri gönderdim, geçişin tamamlanmasını bekliyorum. çok memnun olduğunu söyleyen de var, sorun yaşamamış olan da lanet eden de. bi deneyip görmek lazım ki bence tarife yeterince güzel.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .Joe.

    valla ben risk budur diyerek başvurumu yaptım belgeleri gönderdim, geçişin tamamlanmasını bekliyorum. çok memnun olduğunu söyleyen de var, sorun yaşamamış olan da lanet eden de. bi deneyip görmek lazım ki bence tarife yeterince güzel.

    Orası öyle hocam ama. Şimdi ttnetide onlar iptal edecekmiş. Ttnetde taahhüt bitmek üzere olduğu için ikna kampanyalarından yararlanamam. O yüzden kararsızım şimdi türknetten memnun kalmazsam ttnet yeni abonelik almak zorunda kalacağım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    Kim söyledi 120 lira olayını? Ben 1 ay önce taahhütüm var dediğimde kimse bundan bahsetmedi.
  • KHeto kullanıcısına yanıt
    valla ben arayıp sordum geçiş yapmayı düşünüyorum dedim taahhütüm bitince. tamam iyi yapın gibisinden konuştu adam bu sefer hiç teklif falan yapmadı :D
  • Arkadaşlar şu 69,90 TL olayına dikkat edin. Sistem hatası gereği fatura 69,90 olarak kesilmiş diyorlar ama otomatik ödemede olan arkadaşlar kontrol etsinler muhakkak. İtiraz edince düzeltiyorlar zaten.
  • -Nautilus- kullanıcısına yanıt
    Müşteriye zorluk çkarmak için kullandıkları eforu işlerini yapmaya harcasalar eminmim bu firma çok iyi çalışacak. Bugün yine yarım saatimi ayırıp "ne oldu benim iptal işi" diye aradım. MH "dilekçeniz ulaşmış tekrar ilgili birime ilettim" dedi (mealen). Birkaç saat sonra biri arayıp "iptali onaylıyor musunuz" dedi. Onayladım ve adam bu kez yine dilekçe istedi. Gönderdiğimi söyledim, yok ulaşmamış dedi, yok dilekçe pdf formatında olacak dedi. Aklınca misilleme yapıyor. Tekrar pdf olarak gönderdim. Adeta maaş aldıkları şirketin işlerini yapmamak için kendilerini paralıyorlar.

    --Devam edecek.--

    Büdüt: Yarım saat önce iptal mesajı geldi.

    Edit: İptal mesajını sonradan tekrar gönderdiğim maile değil, önceden gönderdiğim, gelmediğini iddia ettikleri emaile cevap olarak yazmış.

    08/09/2016: Bugün de webden form doldururken hata aldım ama MH kısa sürede sorunu çözdü Allah'tan. Birazdan evrakları kargoya vereceğim inşallah.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Nautilus- -- 9 Eylül 2016; 1:57:13 >
  • merhaba yaklaşık 4 gündür türknet kullanıyorum. ortalama 60 mb hız alıyorum. inanılmaz memnunum. yalnız bilgili arkadaşlara hat değerlerimi atsam bir yorum yapabilirlermi? kopma falan yapamıyorum. pink 8 genelde. ama merak ediyorum işte.



    VDSL Training Status: Showtime

    Mode: VDSL2 Annex B

    VDSL Profile: Profile 17a

    Traffic Type: PTM Mode

    Link Uptime: 1 day: 22 hours: 34 minutes

    ============================================================================

    VDSL Port Details Upstream Downstream

    Line Rate: 4.112 Mbps 76.883 Mbps

    Actual Net Data Rate: 4.089 Mbps 76.772 Mbps

    Trellis Coding: ON ON

    SNR Margin: 31.8 dB 21.3 dB

    Actual Delay: 0 ms 0 ms

    Transmit Power: 8.1 dBm 14.4 dBm

    Receive Power: 4.7 dBm 9.8 dBm

    Actual INP: 0.0 symbols 0.0 symbols

    Total Attenuation: 3.3 dB 4.6 dB

    Attainable Net Data Rate: 55.579 Mbps 125.252 Mbps

    ============================================================================

    VDSL Band Status U0 U1 U2 U3 D1 D2 D3

    Line Attenuation(dB): 3.1 7.0 12.3 N/A 3.1 7.6 13.8

    Signal Attenuation(dB): N/A 14.3 0.0 N/A 3.1 7.6 13.9

    SNR Margin(dB): N/A 32.8 0.0 N/A 21.3 21.2 21.3

    Transmit Power(dBm): N/A 5.6 4.5 N/A 12.3 8.0 6.8

    ============================================================================

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten başvuru kısmında kredi kartı bilgisi istiyor vermekte sakınca varmı acaba
  • OTTOMAN_67 kullanıcısına yanıt
    hocam ben sanal kartı yazdım, bu konudaki bazı arkadaşlar da öyle yapmıştı daha önce. limit 0 olunca kabul etmiyor sırf kabul etsin diye 1tl tanımladım.
  • 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.