Şimdi Ara

Turk.Net Hız ve Ping'de büyük dalgalanmalar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta da yazdığım gibi Türk.Net kullanıyorum. Pazartesi geçiş işlemlerim tamamlandı ve Superonline'dan Türk.Net'e geçtim.
    İlk başta bağlantı türüm ADLS2+ olarak gözüküyordu. Daha sonra gün içerisinde Türk.Net'ten telefonuma mesaj geldi ve VDSL geçiş tamamlanmış oldu. Modemden de kontrolünü sağladık ADSL2+ yazan kısım VDSL2 oldu.
    Ancak günlerdir 3 gündür internet hızım bir şekilde sabit değil. Speedtest üzerinden yaptığım ölçümler de aynı şekilde.
    Oyunlarda da her 15-20 saniyede bir ping artışı oluyor. Daha önce Superonline'dayken bu kadar büyük dalgalanmalar yaşamıyordum.
    Turk.net'le geçiş yapmadan önce yaptığım konuşmada hattımın 75 mbps'ye kadar desteklediğini ancak en kötü 50 mbps'ye kadar hız alabileceğimi söylemişlerdi. Bağlandığı günden bu yana bu hızı görememem bir yana çok büyük farklar var yaptığım hız testlerinde. Modem verilerine göre oldukça yüksek hızlar almam gerekiyor ama maalesef ne speedtest ile ne de somut download yaptığımda bu hızları göremiyorum. Aşağıda ekran görüntülerini koyacağım. Sizce bu durumda ne yapmam gerekiyor hızımın sabitlenmesi ve ping sorununun çözümü için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dewardeg8 -- 8 Haziran 2017; 18:58:1 >

• Şimdi canlı destek hatlarıyla görüştüm internet üzerinden. Verilen cevaplar şu şekilde:

Daha sonra mesajlaşma kısmına hiç bir şey yazamadım. Ne internet gitti, ne modem yenilendi. Birazdan telefonla da deneyeceğim şansımı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.