Şimdi Ara

HİPER NET ve ADSL arasındaki fark

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelıkle selamlar , ıkı gün oncesıne kadar 8 Megabite kadar hız ve AKK sı olan paketten yararlanıyordum fakat santrale 2,5 km uzaklıkta olduğum için maxımum 3 megabıt hızdan yararlanabılıyordum neysekı ıptal ettırdım, şuan arayışlardayım anlayacağınız HİPER netı duydum araştırıyorum fakat tereddütte olduğum bır nokta var , eğer hıper net uyesı olursamda maxımum 3 megabıt hızdanmı yararlanabılırım yoksa 16-20 megabıt hızdan mı yararlanırım , Hıper net ıle adsl arasındakı fark nedır aydınlatabılen olursa sevınırım , aynı kablodanmı baglantı saglıyor bunu ogrenmek ıstıyorum saygılar.

• VDSL2 ve ADSL hizmetlerinin her ikisi de bakır kablo üzerinden verilir.Ttnet vdsl2 ye hiper diyor.
    vdsl2 100 mb da kadar destekler.adsl2 de 24 mb da kadar farkı budur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrax

VDSL2 ve ADSL hizmetlerinin her ikisi de bakır kablo üzerinden verilir.Ttnet vdsl2 ye hiper diyor.
    vdsl2 100 mb da kadar destekler.adsl2 de 24 mb da kadar farkı budur.

sence hiper nete geçersem eger yıne maxımum 3 megabıt hızmı alırım yoksa daha yuksek mı
  • adsl'e alt yapısı olmayan yerde vdsl alt yapısı hiç olmaz sanıyorum. hattım 20mbt adsl kaldırıyor lakin hipernet alt yapısı olmadığı için 20mbit hipernet tarifesine geçiş yapamadım bügun. Yine de müşteri hizmetlerinden bir sorgulatın bulunduğunuz lokasyonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamburada

adsl'e alt yapısı olmayan yerde vdsl alt yapısı hiç olmaz sanıyorum. hattım 20mbt adsl kaldırıyor lakin hipernet alt yapısı olmadığı için 20mbit hipernet tarifesine geçiş yapamadım bügun. Yine de müşteri hizmetlerinden bir sorgulatın bulunduğunuz lokasyonu.

bendekı sacmalık ıse altyapımın maxımum 3 megabıt hızı desteklıyor olmasına ragmen hipernetide desteklıyor olması ne yapacagım kafam cok karısık acıkcası
  • Size vdsl verebiliyorlarsa su an 3mbit almanızın nedeni kablolarınız olabilir. En kötü ihtimalle adsl2 de 3mbit alıyorsanız, kabaca vdsl2 ile 8-10 mbit alabilmeniz lazım. Eve gelip ölçüm yapmaları gerekiyor. Telekom'a (ttnette degil) arıza kaydı bırakın, eve gelip sinyal seviyesini ölçsünler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hat değerlerini girersen iyi olur hocam

kablolarınızdan kaynaklı hız düşüklüğü yasaybilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ADSL ve ADSL2+ FARKI?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.