Şimdi Ara

Turk.net den internet başvurusu yapma gibi bir hata yaptım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün telefon üzerinden fiber internet için iletişime geçip ön kayıt yaptırdım. Telefonda ürününüzü satarken hizmet kalitesinden bahsediyorsunuz. Sizin kaliteniz ürünü satana kadar. Herhangi bir belge göndermedim size , sadece basit bir önbaşvuru yaptım. Telefonla arıyorum iptalini istiyorum , biri aktarıyor bi yere 15dk açan yok , biri sesli yanıt sistemine aktarıyor , sesli yanıt sistemi arızalı dönüşü alıyorum. Elimde 3 tane telefondan hizmet iptali yapmaya çalışıyorum , ben konuşurken telefonu suratıma bile kapattınız. Online işlemlerden bize ulaşın kısmından da yazdım, @TurkNetDestek e DM attım . Hiçbiryerden geri dönüş alamamaktayım. Telefonda kaliteden hizmetten bahsettiniz , şu yaşattıklarınıza bir bakın...


    Abone no 1938728




  • Belge göndermediyseniz gerek yok bir iptale. Siz unutun, onların satış ekibi çöker üstünüze hani evraklarım da evraklarım diye. Siz de o zaman eğlenirsiniz biraz.

  • Merhaba, aboneliğinizin başında yaşadığınız olumsuz deneyim nedeniyle üzgünüm. Talebiniz üzerine hizmetiniz iptal edilmiştir. İyi günler dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.