Şimdi Ara

Turk.Net 12 Aylık Peşin Ödeme Kandırmacası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turk.Net kampanyalar sayfasında 12 Ay peşin ödeme yapılması halinde indirim yapılacağını iddia etmektedir. Fakat kampanya sayfası dikkatlice incelendiğinde klasik şark kurnazlığı ali cengiz oyunu oynandığı görülecektir. Zira ilgili kampanya sayfasında aşağıdaki ibare geçmekteid.


    • ''Tüketici fırsattan yararlandıktan sonra satın aldığı hizmetler için 12 ay boyunca hiçbir ücret değişikliğinden etkilenmez. Ancak TurkNet, aşağıda sayılı hallerde kampanya kapsamında ve/veya bedelinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar:
    • – Yetkili makamların işlemleri veya yürürlükteki mevzuat uyarınca: (i) vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülüklerin tutarında/oranında değişiklik yapılması, (ii) yeni bir vergi, resim, harç ve veya benzeri mali yükümlülük ihdas edilmesi, -Başta enflasyon olmak üzere makroekonomik göstergelerde olağan sayılamayacak bir oranda değişiklik yaşanması



    -Başta enflasyon olmak üzere makroekonomik göstergelerde olağan sayılamayacak bir oranda değişiklik yaşanması ibaresi ilerde tek taraflı enflasyonu bahane ederek fiyatı artırabilirim sana ek fatura çıkarabilirim demektir. Hadi vergi harç olayını anlarım onu ilave et ama bu ibare olduktan sonra yıllık peşin ödemenin ne manası kaldı.


    Turk.NET faturalama ve bu gibi indirim gibi işlerde sözüne sadık olmadığını daha önceki forumda yaşanılan hadiselerden bilirsiniz.


    Sözün kısası sakın ola yıllık peşin ödeme yapmak gibi bir hataya düşmeyin. Ülkenin durumu malum. Yarın enflasyon yükselir o olur şu olur derken fiyatı artırırlar ve ayrılmak isteseniz kırk kuyudan su getirtirler.


    Resmen müşteriyi gel kumar oyna demişler.


    Kampanya linki aşağıdadır.


    turknet
    İnternette Peşin Ödeme Fırsatı — TurkNet
    https://turk.net/internette-sabit-fiyat-firsati







  • Merhaba, haklısınız bazen sözleşme ve diğer maddeler kullanıcılarda bu endişe yaratabiliyor. Hukuki olarak sözleşmenin çerçevesini belirlerken tüm şirketlerde olduğu gibi bizde de ortak bir dil kullanılıyor. Geçmiş dönemde de bazı ekstra vergi yükümlülükleri geliyor olmasına rağmen müşterilerimize yansıtmadık ve bunda kararlı ilerledik. Her zaman olduğu gibi mevcut müşterilerimiz ilk önceliğimiz olmaya devam edecek.
  • Abi sabit fiyat olarak adlandırmayın o zaman.


    Böyle kalın puntolarla şu şu şu ama altta en ince yere sürprizzzz der gibi.


    Bak ben de 12 ay sabitlemiştim ama bu konuyu yeni gördüm.Hoş mu şimdi bu

  • şaşırdık mı?!

  • Neduun N kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda sizi çok iyi anlıyoruz. Ancak daha öncesinde de yapılan sabit fiyat kampanyalarımızda bu bilginin yer almasına rağmen herhangi bir fiyat değişikliği yapılmamıştır. 12 ay sabit fiyat kampanyamızdan yararlanan kullanıcılarımıza 12 ay boyunca sabit fiyat sözünü vererek hizmet vermeye devam edeceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

    Hocam şirket kendini güvene almak için aşağıya böyle ibare yerleştirdiyse,bu geçmişte yapmadı diye ileride de yapmayacağı anlamına gelmiyor.


    Kafamız 12 ay bari rahat olsun , fiyat artışlarıyla uğraşmayalım,toplu para ödeyelim ödenen parayı da şirket işletirse eğer kar etsinler karşılıklı win-win olsun diyoruz


    Böyle tereddütler çıkıyor karşımıza.12 ay sabit diyip direkt müşteri güvenini böyle imkan dahilinde gerçekleşebilmesi muhtemel olaylarla zedelemeyi doğru bulmuyorum.

  • Evet bu maddeler benim de dikkatimi çekmişti. Özellikle enflasyon konusundaki madde tam bir saçmalık. Zaten parano peşin ve önden alıyorsun. Paranın değeri düşmemişken bunu dövize veya yatırıma çevirmek senin işin. Bunu enflasyony bahane ederek müşteriye yansıtamazsın çünkü müşterinin sana borcu yok, müşteri alacağı hizmetin bedelini daha almadan peşin peşin ödemiş. Nerede var böyle bir saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vergi konusu da kabul edilemez. Para alınırken peşin ödenmiş, olmuş bitmiş. O zamanki ödenen vergi belli. Bu mantıkla o zaman her aldığımız mal ve hizmet için ödediğimiz paradan sonra da ekstra vergi verelim. Oldu başka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öne çıkaralım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene yıllık ödemiştim, bu sene de yıllık ödedim taksite böldüm. Eğer ödediğim ücretten hariç astronomik bir fatura çıkarırlarsa aboneligi iptal ederiz en kötü. Ücreti iade ediyorlar , bu ibare de yer alıyor.


    Bunda kötü ne var ki ?


    ekleme: 12 ay sabitlenen fiyatta diğer servis sağlayıcılar 50-100 hız anca veriyorken 1000mbps kullanıyorum rakipsiz şuan için.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 23 Mart 2024; 7:28:58 >
  • Neduun N kullanıcısına yanıt
    Bu konuda sizi çok iyi anlıyoruz. Her zaman müşterilerimize verdiğimiz sözün arkasındayız. 12 ay sabit fiyat kampanyamızdan yararlanan kullanıcılarımızda 12 ay faturalarında herhangi bir değişiklik olmayacaktır.
  • Sevgili kullanıcılar,

    Bu tip işletmelere prim vermeyin rica ederim.

    Hala yetkili, sözümüzün arkasındayız yazıyor buraya. Yahu buraya yazacağınıza samimi iseniz sözleşmenize yazın.

    Bu şu demektir; her halükarda kesinlikle size zam yapmayacak olmamızla birlikte öngöremediğimiz birşey olur da karımız azalırsa fiyat farkı alırız. Ama meraklanmayın bugüne hep sözümüzün arkasında durduk çünkü hep karlıydık.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neticeten nacizane bir tavsiye,

    Herhangi bir firmanın sözü ile sözleşmesi birbirini tutmuyorsa güvenmemelisiniz.

    Hadi güvendiniz, bu durumda sözlü beyanları değil sözleşme içeriğini baştan kabul etmiş olursunuz. Sonrası firmanın insiyatifinde artık.

    Bilginize.....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.