Şimdi Ara

Türk Malı Koridor İçin Barfiks Demiri [İNCELEME][SON DURUM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
39.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Barfiks demiri hala çok sağlam ilk taktığım gibi duruyor. Hiç sorun çıkarmadı. :)

Merhaba arkdaşlar ürün bugün geldi pek saglam olmaz zannedıyordum . Ama taktım sımdı zıplayarak aslıyorum eseneme bıle yok 60 kiloyum. Şimdi ürünümüzü inceleyelim . Ürünün resmi.

Biraz daha yakından resim. Takdığımda duvarda siyah izler bıraktı başlıgı. Ama ıslak bez veya mendille silince çıktı hemen. Hizalamada biraz sorun yasadım. Ama güzel oldu.

Bir tarafında barfiks çekerken kaymasını onleyen somun var. Somunu sıkıstıyorsunuz ve barfiks çekerken dönüp gevşemesini önlüyorsunuz. Düşme riskini ortadan kaldıran bi özellik. Siyah kauçuk yerlerde çatlama kırılma meydana gelmedi baya sıktım .

Tutma yerleri kaygan değil. Ve yumuşak elimi acıtmadı. Ayrıca asılınca tutma yerınde herhangi bir oynama söz konusu degıl.

Gördüğünüz gibi diğer tarafta somun yok.

Bir tane daha uzaktan resmi.

Teknik özellikler.

-Ürün en kısa hali 108 santimetre.
    -En uzun hali ise sağ ve sol taraflardan 10 santimetre uzayarak 128 santimetreyi buluyor.
    -Fiyatı 33.90

Ürün bana kaliteli geldi kısa versiyonlarıda bulnumaktadır. Ve ek olarak bir kaç sorum olucak siz değerli okuyucularıma. Daha önceden normal bir demirde 4 tane barfiks çekiyordum ama şimdi ikinciyi çok zor çekiyorum. Nasıl geliştirebilirim kendimi ? Nasıl barfiks çekiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absyrtos -- 17 Nisan 2012; 16:23:27 >

• benim anlamadığım o duvara nasıl yapışıyor öyle 60 kilo çekince kaymıyor çok ilginç barfiks 2 türlü çekiliyor bununla bir ilgisi olduğunu sanmam demirlede ilgisi yoktur kolların yeterince ısınmamış olabilir biraz ısındırırsan daha iyi çekersin
  • Ne kadara aldin
  • birşey sorucam dostum tam olarak ölçün 128 cm buluyor dimi ? bende alamayı düşünüyorum nerden aldın ? birde kayma falan olmuyo inşallah sonra kıç üstü düşmeyelim
  • hayırlı olsun .

fiyat nedir , nerden aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar SaNAN

hayırlı olsun .

fiyat nedir , nerden aldın?

.
  • Ürünü gittigidiyordan aldım. 33.90 TL'ye. Kayma olmuyor başta cok korktum asılırken zıplayarak fılan asıldım bırsey olmadı . Nasıl kaymadıgnı bende bılmıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/KORIDOR-BARFIKSI-108-10-10cm-128cm-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ45152070
    http://urun.gittigidiyor.com/KORIDOR-BARFIKSI-94-10-10-cm-114cm-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ45152085
    http://urun.gittigidiyor.com/KAPI-BARFIKSI-DAHA-SAGLAMI-KARGO-BEDAVA_W0QQidZZ4515206

3 farklı türü bulunmakta. Ayrıca dışarıdada bulabılırsınız. Bir ara görmüştüm ama tam olarak nerde oldugunu hatırlamıyorum. Tam olarak 128 cm uzuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben V**t kullanıyorum gayet şık ve sağlam. Reklam olmasın diye eksik yazdım.
  • Bende baya aradım hepsiburada.com da baya bekledım ama uzun yoktu bızım kaplar kısa oldugu ıcın uzun lazımdı. Delta var ama oda pahalı bıde tutma yerı yok o yuzden bunu aldım ama çok memnun kaldım.
  • sen onun altlarindan destek çivile kas yapcam derken eldekinden olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat.ksd

sen onun altlarindan destek çivile kas yapcam derken eldekinden olma

Şuan çok sağlam nasıl kayabılır ki ?_
  • Umarım işine yarar...
  • Karşim bunu nerden temin ederiz acaba sanırım satışını yapıyorsunuz? ayrıca sonumuz bu videodaki gibi olmaz inş.

• zamanla gelişirsin 1 tane bile çekemiyorken avuç içleri içeri bakacak şekilde 20-25 arası avuç içleri dışa bakıcak şekilde 8-12 çekebiliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGh0st

Çok iyi bende almayı düşünüyorum, barfix iyidir Ancak onu duvara nasıl monteliyorsun acaba? Çivi, vida falan mı? Birde duvarın kırılma ihtimali var mıdır

Bunu sıkıstırma takıyorsun. Cevırıyorsun her ıkı tarafıda sıkıştıkca cevırıyorsun. Duvara zarar vermıyor. Kırılcagını zannetmıyorum gucu ne kı bunun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absyrtos -- 29 Eylül 2011; 23:56:18 >
  • Onlara hayatta güvenmem bir çıksa, kaysa patladık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackson Teller -- 29 Eylül 2011; 23:56:53 >
  • Güvenmeyin onlara bende aldım 2 farklı markadan zamanında 2side belli bir süre sonra yerinden çıktı.İlk düşüşte sırtımın üstüne hatta biraz daha ense üstü bi iniş yaptım 2 gün yataktan kalkamadım.

2. düşüşümdede belimin üstüne indim resmen felç oldum sandım yerden kalkamadım 3 saat bağıra bağıra birisini çağırdım da zar zor kalktım sonra 2 hafta bel ağrısı çektim düzgün yatamadım.

o yüzden aslaa ama asla çıkmam bi daha böyle barfikslere
  • bende almayı düşünüyordum ama güvenemiyorum açıkçası bide annem evde pek izin verceğini zannetmiyorum 75 kgyim 2 asılsam iner gibi geliyo
  • Alıcaktım da adamın düştüğü videoyu izleyince bir an vazgeçtim
  • Altına vida takarak garantiye alabılıyorsunuz kendınızı ve 150 kg tasıma kapasitesi varmış denemedim ama öyle yazıyor. Satıcı ben degılım sadece ınceledım ımkanınız varsa vıdalarak ıle demırcıye ya da monte edılerek yapılanlardan alın. Bizim evde delme ıslemı uygulayamadıgımdan bun uyaptırdım :)

quote:

Orijinalden alıntı: LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI)

Umarım işine yarar...

Çok işime yarıyıcak çok sağol.

quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

bende almayı düşünüyordum ama güvenemiyorum açıkçası bide annem evde pek izin verceğini zannetmiyorum 75 kgyim 2 asılsam iner gibi geliyo

Başta bende oyle dedım ama bıraz yuksege astım zıplayarak cıkabılıyorum suanda bırsey olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absyrtos -- 30 Eylül 2011; 0:11:12 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.