N

Er
03 Kasım 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 92 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Çok kararsız kaldım. Bu Üniversitelerde öğrenim gören yahut okuyan arkadaşı olanlar rica etsem yada hakkında bilgisi olanlar sizce hangisi ? İleride iş imkanları olsun gerek akademik kadro bakımından siz olsanız hangisini tercih ederdiniz ? Yardımlarınızı bekliyorum.
Psikoloji düşünen dostlar, son gelişmelerden sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Aklınızda neler var ?
Psikoloji bölümünü düşünen dostlar, son gelişmelerden sonra ne yapmayı planlıyorsunuz ? Özel veya Devlet Üniversiteleri mi tercih edeceksiniz ? Bölümde olan değişikliklere nasıl bakıyorsunuz ?
Vakıf Üniversitesi Hukuk Ücretleri
En Yüksek 110.000 tl
En Düşük 35.960 tl

Neredeyse her üniversitede büyük bir fiyat artışı var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? Fakülteye girsek bile örneğin senelik 40 bin ücreti olan bir üniye girdiğimizi düşünelim ve %50 burs ile 20k lık bir ödeme yapacağımızı farz edelim. 4 sene içinde neredeyse 35 bin belki 40 binlik bir seviyeyi görecek gibi. Dolar,Euro sürekli bir artış halinde maalesef ki.
Vakıf Üniversitesi Hukuk Ücretleri
En Yüksek 110.000 tl
En Düşük 35.960 tl

Neredeyse her üniversitede büyük bir fiyat artışı var. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında ? Fakülteye girsek bile örneğin senelik 40 bin ücreti olan bir üniye girdiğimizi düşünelim ve %50 burs ile 20k lık bir ödeme yapacağımızı farz edelim. 4 sene içinde neredeyse 35 bin belki 40 binlik bir seviyeyi görecek gibi. Dolar,Euro sürekli bir artış halinde maalesef ki.
Yıllardır çürümüş olan YouTube platformunda çeşitli videolar aracılığı ile çoğuna hak verdiğim görüşlerini yansıtan nadide insanlardan birisi kendisi. Yaptığı mantıksal açıklamalar ile dikkat çekebilecek potansiyeli olan bir insan. İş işten geçti demek yerine etkileşim sağlanarak en azından bir ümit olarak geri adım atılabilir.

LİNK:https://www.youtube.com/watch?v=MMl5Edqq1_Q

HERKESİN ZAMAN AYIRIP İZLEMESİNİ TAVSİYE EDERİM.Haluk Tatar'dan Öğrencilere Tam Destek !
SONDAKİKA SINAV HAZİRAN AYINA ALINDI.MEB PERSONEL VE SUPERHABER HAKLIYMIŞ. HERKESE GEÇMİŞ OLSUN.
Arkadaşlar,sevgili troller, ortalık şu derece karışıkken ortalığı velveleye verip sizin trol olduğunuzu bilmeyen arkadaşların eli ayağı birbirine giriyor.Bana kalırsa yapacağımızı en düzgün şey hiçbir şey yokmuş gibi oturup devam etmekten ibaret. Bu süreçte çalışamıyorum,ağır geliyor,korkuyorum muhabbetlerine giren kaybetmekten başka bir şeye sahip olmayacağı açık ve net. Daha önceden herkesin merakla açtığı sayfadan ''Bir Yüksek Öğretim Programına Yerleştirilemediniz'' yazısını görmek istemiyorsanız basın gaza derim.Bunlar sadece kendi düşüncelerim.

APOTEMİ:

Bu kadar güzel soru yazacak kadar zeki fakat şu a..k kitabının çözümlerini insan gibi anlattırmayacak kadar geri zekalı olmanızı gerçekten anlamlandıramıyorum. Ne yapılmasını istiyorsunuz çözümleri yüklemek için gökten 4 büyük melek mi insin ? ne peşindesiniz ? Senelerdir yüklemeyerek ne amaçlıyorsunuz ?
Arkadaşlar aranızda giren var mıdır ? Giren arkadaşlar nasıldı sizce ?
Sevgili DH geçen seneden kalma bir mezun olarak Trigonometri ve Türev gibi baba konulara girme zamanım geldi. Geçen seneden elbette ki bazı hatırladığım şeyler var lakin özellikle Trigonometri'de çok iyi bir kıvama gelememiştim. Bunun sebebi ise geometri de kötü olmuş olmamdı. Bu sene çelik gibi Trigo ve Türevim olsun istiyorum. Önerileriniz nelerdir ?

''TRİGONOMETRİYE BAŞLAMADAN ÖNCE HANGİ GEO KONULARINI HALLETMEM GEREKİR ? ''
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 327
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 17.121 (Bu ay: 355)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 314 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.