Şimdi Ara

Türk kızları VS Yabancı kızlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkes kendi deneyimlerine göre karşılaştırmasını yazsın ister sanal âlemden tecrübeler isterse gerçek hayattan tecrübeler.

Ben son birkaç gündür bir sosyal deney yaptım. Toplu halde 100 türk kızına ve 100 yabancı kıza mesajlar attım.

Türk kızlarında da güzel cevap veren insan gibi konuşan çıkıyor az da olsa, ama bir de şu tür kaba cümleler de çok " git başımdan, git ananla konuş, bilmem ne çocuğu vs vs."

Yazık türk kezbanlarımızın baya bir siniri bozulmuş. Sağlıklı düşünemiyorlar.

Ama bir ABD'li Avrupalı hatta Pakistanlı veya Arap kızları ile bile türk kızlarından konuştuğumdan daha iyi konuşuyorum. Biz her açıdan çok şanssız bir ülkede mi dünyaya geldik. Nasıl yetişiyor bu hale geliyor insanlarımız bilmiyorum. Onlardan bir tanesi bile "anan" ile başlayan bir cümle kurmadı hem de attığım ilk mesaj ne olursa olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bana bakan herhangi bir kız alır
  • Sen hangi şarkıyı söylüyorsun ha
  • Ortadoğu kızları egoist tipsiz vücut şekli bozuk bakımsız kültürsüz çok konuşan laftan anlamaz kocasının arkasından her fırsatta atan namus ayağına yatıp fırsat buldumu diğer ülkelerin kızlarına rahmet okutan iki yüzlü haset çekemez yalancı riyakar karılardır.

Gerek akıl gerek maddi zarara uğramamak için uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-72F89107A

Ortadoğu kızları egoist tipsiz vücut şekli bozuk bakımsız kültürsüz çok konuşan laftan anlamaz kocasının arkasından her fırsatta atan namus ayağına yatıp fırsat buldumu diğer ülkelerin kızlarına rahmet okutan iki yüzlü haset çekemez yalancı riyakar karılardır.

Gerek akıl gerek maddi zarara uğramamak için uzak durun.
    Çok güzel özetlemişsin. Bide kendilerini fasulyeden nimet saymaları yok mu.

• Up

• O değilde ciddi bir IQ düşüklüğü var bizimkilerde galiba, ettikleri muhabbetler, tavır ve hareketleri çok belli ediyor bu durumu. Geçen internet kafeye gittim, 6 lira tuttu, 20 kira verdim bir türlü 20 den 6yı çıkaramadı kız, belki de cazibeme dayanamadı ama pek sanmıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

O değilde ciddi bir IQ düşüklüğü var bizimkilerde galiba, ettikleri muhabbetler, tavır ve hareketleri çok belli ediyor bu durumu. Geçen internet kafeye gittim, 6 lira tuttu, 20 kira verdim bir türlü 20 den 6yı çıkaramadı kız, belki de cazibeme dayanamadı ama pek sanmıyorum.
    çoğunun beyni çalışmıyor.markette kasa nekadar para üstünü vereceğini söylüyor onda bile gec kavrıyor

• dünya tarihini araştırın zaten bir tane bile bilim teknoloji ağır sanayi yada başka bir durumda bir tane buldukları birşey yoktur kadınların.
  • Dt1907
    marie curieyi duymadın sanırım hiç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • No SS no güven
  • Hll knk

• malum uygulamada gecen yabancı biriyle görüntülü konustum az ing biliyordum dillerimiz yok ama sadece 3 4 dk bakıştık az da olsa konustuk. sonra gezerken bi tane türk kızı geldi galiba 22 23 yaşındadı bana verdiği cevap su nabıyonnnnn lannnnn tırrrreeekkkkk diyip hade eyvallahhhhhhhhh diyip geçti. Bunun gerçek hayatta nabtığını çok merak etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F2A2E20D5

malum uygulamada gecen yabancı biriyle görüntülü konustum az ing biliyordum dillerimiz yok ama sadece 3 4 dk bakıştık az da olsa konustuk. sonra gezerken bi tane türk kızı geldi galiba 22 23 yaşındadı bana verdiği cevap su nabıyonnnnn lannnnn tırrrreeekkkkk diyip hade eyvallahhhhhhhhh diyip geçti. Bunun gerçek hayatta nabtığını çok merak etmiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: leftercan1907

çoğunun beyni çalışmıyor.markette kasa nekadar para üstünü vereceğini söylüyor onda bile gec kavrıyor

Alıntıları Göster

• İnsanca iletişim kurmayı bilmeyen moron amlılar

Doğru madene
  • HIGHER kullanıcısına yanıt
    Tek bildiğim o

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.