Şimdi Ara

Türk kızları neden bu kadar havalı?Ne yapmalı?Nasıl Olunmalı? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
1
Favori
5.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler lise1 lise3 kızla aynı sınıftaydım ...50 kilo zayıf kısa saç kestiyordum, sivilcelerim çoktu...kızın merhabası yoktu..
    lise 3den sonra yazdan itibaren 25 kilo aldım..vucüd yaptım protein olarak omuzlarım genişledi 9cm uzadım...SAÇLARI UZATTIM.
    lise4de bu vaziyetteydim, aynı kız arka sırasındayım, test çözüyordum bir önüme baktım kızın elinde telefon, resim çekmiş işte çok yakışıklı çıktın felan diyor yanındaki kızda öle diyor, İÇİMDEN DEDİMKİ ZAYIFKEN, SAÇLAR KISAYKEN SLM BİLE VERMİYODUN KAHPE :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zmax -- 26 Kasım 2011; 11:54:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zmax

beyler lise1 lise3 kızla aynı sınıftaydım ...50 kilo zayıf kısa saç kestiyordum, sivilcelerim çoktu...kızın merhabası yoktu..
    lise 3den sonra yazdan itibaren 25 kilo aldım..vucüd yaptım protein olarak omuzlarım genişledi 9cm uzadım...SAÇLARI UZATTIM.
    lise4de bu vaziyetteydim, aynı kız arka sırasındayım, test çözüyordum bir önüme baktım kızın elinde telefon, resim çekmiş işte çok yakışıklı çıktın felan diyor yanındaki kızda öle diyor, İÇİMDEN DEDİMKİ ZAYIFKEN, SAÇLAR KISAYKEN SLM BİLE VERMİYODUN KAHPE :)

ibret aldım kardeşim
  • arkadaşlar yanlış coğrafyada yaşıyoruz avrupada olacaktık ki herşeye doymuş olurduk be kafa başka yerde ondan sonra bu ülkenin gençlerinden verim bekliyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phytgriph

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

250 grm ne arkadaslar?Konuyu anlamadimda?

kuku

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Türkiyedeki tüm asosyallerin ortak noktası,

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.
    Beceriksizliğinize kılıf uyduruyonuz.

Ya hadi maval okuma...
    Geçen mağazaya geldi 1 grup ukraynalı. Gerçi ırk olarak karmaydı, bulgaristan dan falan da olanlar vardı. Mağaza dedğim Mersin Marina da darty mağazasında çalışmaktayım. Bunlar mağazayı gezerken merakımdan bir tanesini çevirip sordum. Siz necisiniz ne işiniz var falan diye. Dansçıyız falan, detaylara girmiyorum. Oturdum baya baya ingilizcem elverdikçe sohbet ettim. Sonuç olarak benim sorduğum bu soruları bir Türk kızına sorsam muhtemelen 2. sorudan sonra ittir git gibi bir cevap alırdım, veya daha kibar olarak terslerdi.

Neyse bunlar çıktılar sonra ses sistemini dışarı taşıdık ve danslarını sergilediler. Ben de 1-2 foto çektim.
    Şimdi düşünüyorum da bu kızlar Türk olsaydı Ağaoğlu tarzındaki insanlardan aşağısıyla takılmazdı.Bir iki iyisi var lakin %1 bile değil. Dışarıdan ne kadar iyi olsa da içinden ne dediğini bilemezsin.
     Türk kızları neden bu kadar havalı?Ne yapmalı?Nasıl Olunmalı?
  • quote:

Ya hadi maval okuma...
    Geçen mağazaya geldi 1 grup ukraynalı. Gerçi ırk olarak karmaydı, bulgaristan dan falan da olanlar vardı. Mağaza dedğim Mersin Marina da darty mağazasında çalışmaktayım. Bunlar mağazayı gezerken merakımdan bir tanesini çevirip sordum. Siz necisiniz ne işiniz var falan diye. Dansçıyız falan, detaylara girmiyorum. Oturdum baya baya ingilizcem elverdikçe sohbet ettim. Sonuç olarak benim sorduğum bu soruları bir Türk kızına sorsam muhtemelen 2. sorudan sonra ittir git gibi bir cevap alırdım, veya daha kibar olarak terslerdi.

Neyse bunlar çıktılar sonra ses sistemini dışarı taşıdık ve danslarını sergilediler. Ben de 1-2 foto çektim.
    Şimdi düşünüyorum da bu kızlar Türk olsaydı Ağaoğlu tarzındaki insanlardan aşağısıyla takılmazdı.Bir iki iyisi var lakin %1 bile değil. Dışarıdan ne kadar iyi olsa da içinden ne dediğini bilemezsin.

La he o zaman sen git Ukraynalıyla evlen. Napayım yani, ben diyeceğimi dedim arkadaş, o dediğin tarzda kız sayısı benim dediğim kız sayısından az dı. Yani benim karşılaştıklarım böyleydi. Artık nerelerde takılıyonuz bilmiyom.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rusty

quote:

Türk kızına çamur atmak. Suçlu hep Türk kızı kendileri hiç suçlu değiller arkadaş.
    Tamam Türk kızı güzel falan değil, genelde 150 boy çirkin ve saçma tavırlı insan çok ama, öyle havalı mavalı dediğiniz saçma tiki camiyasının dışında bir tane yok. Yani ben hiç rastlamadım hayatımda 1-2 tane dışında. Banamı hiç denk gelmiyor anlamıyorum. Gayet güzel, kafa ve süper kızlar var.

Ya hadi maval okuma...

Kız senle 'takıldı' mı ki? İki çift laf etmiş sadece.
  • takılmadı, lafı bi tarafından anlama
  • quote:

takılmadı, lafı bi tarafından anlama

Lafı bi tarafınla anlatma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLL YeaH

quote:

quote:

Ya hadi maval okuma...

Kız senle 'takıldı' mı ki? İki çift laf etmiş sadece.

konuyu atlamışsın dostum. Adam orda demek istiyor ki;
    O tip bir muhabbeti Türk kızı ile yapamazdım diyor. Belki de haklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

ağzına sağlık
    eklemek gerekirse hiç tanımadığın bir Türk kızı ile
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

ağzına sağlık
    eklemek gerekirse hiç tanımadığın bir Türk kızı ile

O zaman quasimodo detected.
  • bütün bu kalkma olaylarını yaşayıp gördükten sonra ve sizin burada anlattıklarından yola cıkarak artık türk kızlarına pek bakmıyorum yaşım 17 bakire olan adam gibiyim bir nevi şu ana kadar hiçbir kızla çıkmadım yapamadığımdan çok yapmak istemediğimden(zaten yaş daha 17 bu zamana olan ilişkiler çok büyük bir ihtimal ayrılık ile sonuçlanacak , sanki o kızla evleneceğim mi mantığı vardı bende).Birde ben dil sınıfı okuyorum daha çok yabancıya yönelirim diye düşünüyorum ama acelesinin de olmadığı kanısındayım.İlk defamıda eşime saklarım diye düşünüyorum(İnşallah öyle olur)Nasıl düşünüyorum acaba yanlış gidebilecek yerler var mı?Şimdiden fikirlerimi değiştirirsem son anda değiştirmekten daha iyi olur
  • İşin gerçeği bizim Türk erkekleri işi bilmiyor. Ağzından sürekli salya akıtarak ilgi gösterip iltifat edip yalakalık yapıyor.

Geçenlerde istiklalde 3 arkadaş yürürken karşıdan gelen 2 kızdan biri omuzuma tosladı ahh falan gibisinden surat ekşitip bana baktı bende arkasından insan bi pardon der sen çarptın ben görmedim derken kızla 2 3 metre mesafeden laf kavgası yapıyoruz. Yanımdaki arkadaş olucak dallama araya girdi ben arkadaşım adına özür diliyorum bu arada çok güzelsiniz harikasınız vs. gibisinden laflar etti kıza Benim beynimden aşşa kaynar sula döküldü ben orda kızla haklı yada haksız tartışıyorum arkadaş çıkmış kıza yalakalık yapıyor.

Kız bile şaşırdı bir kaç saniye bir şey söylüyemedi bizim arkadaş direk muhabbete girmeye çalıştı iltifatlar falan kız arkasına bakmadan gitti. Ulan niye kıza yalakalık yapıyosun ağzını payını verdirmedin dedim ne derse beğenirsiniz. İşte kanka kız güzel değildi ama kavga çıkmasın tatsızlık olmasın diye zırvalamaya başladı.

Yine eski bir zamanda pazar akşamı otobüsün sakin olduğu vakit sarışın orta yaşlı mini etekli bir bayanın teki akbili bitmiş akbili olan var mı demesiyle ön koltuğumdaki adamın biri buyrun bende var dedi jet hızıyla uzattı akbili. Kadın elini çantasına sokup cüzdanını çıkardı adam yoo lütfen rica ederim hiç gerek yok dedi ve kadının ısrarına rağmen parayı almadı.
    Tamam yardım etmek güzel bonkörlük güzel buna itirazım yok, anasını satim benim akbil bitse ordan biri çıkıpta akbil uzatmaz. Parasını vermeyi bırakın 2 katını vercem desem kimse çıkmaz ama mini etekli sarışın bir kadının akbili bitince işler değişiyor bu ülkede.

Yine gözlemciliğim olduğu için bazen karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışıkta yaya olarak her zaman bir bayanın yanında beklerim çünkü sapın biri çıkar ve o bayana yol verir bende bundan yararlanırım o kadın kız sayesinde

Demek istediğim kuku zihniyetine bu kadar önem veren bir toplum olduğumuz sürece onların bizi beğenmemesi normaldir. Ben olsam bende havalanırım.

Olayı anlamak için çok detaya gerek yok girin bir chat sitesine (face olmasa daha iyi) çirkin bir kadın profili açın bakın nasılda ilgi iltifat yalaka yağıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

İşin gerçeği bizim Türk erkekleri işi bilmiyor. Ağzından sürekli salya akıtarak ilgi gösterip iltifat edip yalakalık yapıyor.

Geçenlerde istiklalde 3 arkadaş yürürken karşıdan gelen 2 kızdan biri omuzuma tosladı ahh falan gibisinden surat ekşitip bana baktı bende arkasından insan bi pardon der sen çarptın ben görmedim derken kızla 2 3 metre mesafeden laf kavgası yapıyoruz. Yanımdaki arkadaş olucak dallama araya girdi ben arkadaşım adına özür diliyorum bu arada çok güzelsiniz harikasınız vs. gibisinden laflar etti kıza Benim beynimden aşşa kaynar sula döküldü ben orda kızla haklı yada haksız tartışıyorum arkadaş çıkmış kıza yalakalık yapıyor.

Kız bile şaşırdı bir kaç saniye bir şey söylüyemedi bizim arkadaş direk muhabbete girmeye çalıştı iltifatlar falan kız arkasına bakmadan gitti. Ulan niye kıza yalakalık yapıyosun ağzını payını verdirmedin dedim ne derse beğenirsiniz. İşte kanka kız güzel değildi ama kavga çıkmasın tatsızlık olmasın diye zırvalamaya başladı.

Yine eski bir zamanda pazar akşamı otobüsün sakin olduğu vakit sarışın orta yaşlı mini etekli bir bayanın teki akbili bitmiş akbili olan var mı demesiyle ön koltuğumdaki adamın biri buyrun bende var dedi jet hızıyla uzattı akbili. Kadın elini çantasına sokup cüzdanını çıkardı adam yoo lütfen rica ederim hiç gerek yok dedi ve kadının ısrarına rağmen parayı almadı.
    Tamam yardım etmek güzel bonkörlük güzel buna itirazım yok, anasını satim benim akbil bitse ordan biri çıkıpta akbil uzatmaz. Parasını vermeyi bırakın 2 katını vercem desem kimse çıkmaz ama mini etekli sarışın bir kadının akbili bitince işler değişiyor bu ülkede.

Yine gözlemciliğim olduğu için bazen karşıdan karşıya geçerken kırmızı ışıkta yaya olarak her zaman bir bayanın yanında beklerim çünkü sapın biri çıkar ve o bayana yol verir bende bundan yararlanırım o kadın kız sayesinde

Demek istediğim kuku zihniyetine bu kadar önem veren bir toplum olduğumuz sürece onların bizi beğenmemesi normaldir. Ben olsam bende havalanırım.

Olayı anlamak için çok detaya gerek yok girin bir chat sitesine (face olmasa daha iyi) çirkin bir kadın profili açın bakın nasılda ilgi iltifat yalaka yağıyor

• Izlicem sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: changemart

İşin gerçeği bizim Türk erkekleri işi bilmiyor. Ağzından sürekli salya akıtarak ilgi gösterip iltifat edip yalakalık yapıyor.

olayın önermesi bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atheet

bütün bu kalkma olaylarını yaşayıp gördükten sonra ve sizin burada anlattıklarından yola cıkarak artık türk kızlarına pek bakmıyorum yaşım 17 bakire olan adam gibiyim bir nevi şu ana kadar hiçbir kızla çıkmadım yapamadığımdan çok yapmak istemediğimden(zaten yaş daha 17 bu zamana olan ilişkiler çok büyük bir ihtimal ayrılık ile sonuçlanacak , sanki o kızla evleneceğim mi mantığı vardı bende).Birde ben dil sınıfı okuyorum daha çok yabancıya yönelirim diye düşünüyorum ama acelesinin de olmadığı kanısındayım.İlk defamıda eşime saklarım diye düşünüyorum(İnşallah öyle olur)Nasıl düşünüyorum acaba yanlış gidebilecek yerler var mı?Şimdiden fikirlerimi değiştirirsem son anda değiştirmekten daha iyi olur

dostum yabancı insanlarda bizim sahip olduğumuz manada eş kavramı pek yok.
    Sen gider bir Almanla evlenirsin, ama o gider yazın tatile erkek arkadaşıyla çıkmak ister.
    Bunun canlı örneklerini burada görüyorum.
    Karı-koca, tatile kendi arkadaşları ile gidiyorlar eşleri ile gidecekleri yerde...
    Onun için yabancı eşlerde sadakat duygusu yok. Bilmek gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 27 Kasım 2011; 14:10:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan28130

Ey Kızlar!

Siz Lisedeyken, üniversitedeyken efendi, çalışkan, efendi çocuklara bakmayıp gidip serserilerle, apaçilerle takıldınız, gönül eğlendirdiniz.O piçler okullarını bitiremediler, bir baltaya da sap olamadılar, iyi bir iş sahibi olamadılar. Ama o yüz vermediğiniz dürüs, düzgün, terbiyeli ve çalışkan çocuklar okullarını bitirdiler, iş hayatında iyi yerlere geldiler. Evlilik çağına geldiğindeyse kariyerli geçmişi temiz bir erkekle evlenmek istediniz. Ama onlar geçmişinizden dolayı sizi istemedi. sonra da "erkekler çok gerikafalı, namusu bacak arasında arıyor" diyorsunuz. siz senelerce piç heriflerle takılacaksınız, kendiniz istediğinizi yapacaksınız da iş evliliğe gelince düzgün bir adamla evleneceksiniz ha? yok öyle şey! Öyle bir dünya yok!!!

Kızların bi yerlerinin kalkmasının temel sebebi erkeklerin abaza olmasıdır (çoğunluk)

kafayı bozmayın millet adam gibi bi işinizi elinize alın bakın kim kimin peşinden koşuyor :) ama çabuk evlenmeyin yoksa dizginleri kaptırırsınız.

Yaşım:18 (belirteyim dedim)

budur
  • Ayakkabısının bağcığını bağlamadığım için kavga eden bir sevgilim vardı. "dı"
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.