Şimdi Ara

Türk kızları bir 'Merhaba' 'yı sapıklık olarak algılayabilirler. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
172
Cevap
7
Favori
5.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynen öyle, açık ara türk kızında en nefret ettiğim durumdur bu, yabancılara sıcakkanlı yaklaşma denen bir olay yok. tamam her insan sıcakkanlı olacak diye bir şey yok ama öldürmeye kalkmışız gibi davranmalarına da gerek yok. vermezsen üstelemeyiz şansımızı başka kızlarda deneriz, ne lan bu afra tafralar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pes Etmek YOK!

Hafif sarımsı saçın,norml bi vücudun varsa ve cebindende 100lüklerin cu çıkmışsa bunların hiç birini yaşamazdın.

Öyle olsak ukraynaya gider sevgili yaparız
  • İzmirde böyle pek yok. Gerisi dediğin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: msnnsm

Ya deli oluyorum bunlara geçen dolmuşta en arkada oturuyorum 4 lü koltukta boyum da uzun 1.85 falan var. Önümde koltuk yok. Araba hızlandı birden ayaktaki kız geriledi hafif dizlerim değdi. Ulan bacağım uzun mal ne yapayım pis pis baktı. Birgün sinirden 50gr a*ın var o da kıymete bindi diye atarlanacam birine. Hayır işin acınası yanı taciz edilecek bir güzellik çekicilik olsa da konuşsa. Egolarını tatmin ediyorlar belki de

Seneler seneler önce yine bir otobüsteyim. Sol bacağım ağrıyor ve ben bir desteğe koyuyorum. Ne yazık ki orta yaş sendromuna girmiş ve belki de menopoz dönemindeki bir kadının bacağına bacağımı çarpıyorum. Kadın bana "Ne yapıyorsun sen?" dedi ama öyle bir dedi ki, resmen sapık ilan edildim. İşte her şeyi yanlış anlayan, her erkekte sapık potansiyeli gören Türk kadınları. Onlara da hak veriyorum ama. Tecavüz olayları falan bu ülkede tavan. Tacizden bahsetmiyorum bile. Neyse, orada linç edilmediğime dua ettim. Sırf o anımdan dolayı toplu taşıma araçlarında elime ayağıma hep dikkat ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim çevremde böyle tipler yok en azından bana rast gelmedi. Hatta geçen gün bi kız bilek güreşi yapalım mı bile dedi
  • yahu ben bu tiplerle hiç karşılaşmıyorum ne şanslıyım
    çoğu kızla bilek güreşi yaptım hiç biri öyle demedi yada sırtına dokununca felende bişey demedi. neden bana olmuyo anlamıyorum
  • 3 4 kızla bilek güreşi yapmışlığım var

• quote:

Ya deli oluyorum bunlara geçen dolmuşta en arkada oturuyorum 4 lü koltukta boyum da uzun 1.85 falan var. Önümde koltuk yok. Araba hızlandı birden ayaktaki kız geriledi hafif dizlerim değdi. Ulan bacağım uzun mal ne yapayım pis pis baktı. Birgün sinirden 50gr a*ın var o da kıymete bindi diye atarlanacam birine. Hayır işin acınası yanı taciz edilecek bir güzellik çekicilik olsa da konuşsa. Egolarını tatmin ediyorlar belki de

peki çekici , güzel olduklarında ne yapıyorsun dolmuşta

• Insan gibi davranmayacaksin ki degerin olsun

• Dostum sende bence psikolojik sorun var millete dokunmak için bahane arıyorsun
  • İzmir'de hiç denk gelmedim valla
  • herkes türk kızı şöyle böyle diyorda arkadaşlar kezbanlık olayı bulunduğunuz çevreyle alakalı iyi bir okulda okuyorsanız ve büyükşehirdeyseniz bu tipleri hiç görmezsiniz bende kolejde filan okumadım ama hiç karşıma çıkmadı bu tür davranışlarda bulunan kızlar yani şikayet ediyorsanız çevrenizi değiştirmeye bakın.
  • amerika,rusya,almanya
  • Ben bi kere sokakta kaldırımda dururken birden dönüp yoluma devam edecekken elim kazayla yanımdan geçen kızın poposuna deydi, tabii ben bi kızardım hemen kız hafiften bi baktı ( muhtemelen yanlışlıkla olduğunu anladı ) yoluna devam etti,
    dengesiz kezabanlardan biri de çıkabilir ve sapık tacizci diye bağırıp beni linç ettirebilirdi
    O gün bugündür elime ayağıma daha çok dikkat ediyorum.

• Yok yeminlen dokunmak gibi bir niyetim yok.

Yalnız çevreyle alakalı olduğu doğrudur. Yıldız Teknik Üniversitesinde okuyorum ve İç Anadolu'da bulunan bir Fen Lisesinde okudum. Durum bundan dolayı böyle olabilir.

• homo kezbanus birader yol ver gitsin

• Lise 5-10 sene once iyidi. Abiler anlatirdi. Hatta o zamanlar Vga kamerwyla cektikleri videolar halen daha duruyorlar. Ucan essek,sallatmaca felan bilen bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: jizzy quatily

quote:

peki çekici , güzel olduklarında ne yapıyorsun dolmuşta

Düşünüyüm bi

Yok hocam yapmam ben öyle şey zaten niyetim olsa linç edilme korkusundan yapmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Davutpaşa mı?

Evet. Aynen öyle.

Hangi bölüm?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uçan Tekme Atan Sıpa

quote:

Orijinalden alıntı: Engineering Student

quote:

Orijinalden alıntı: ~natre

Davutpaşa mı?

Evet. Aynen öyle.

Hangi bölüm?

Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği. Keşke gururla söyleyebilseydim. Bölüm gurur duyulacak bir bölüm, ondan değil bu söylemim, yaptıklarımdan dolayı. Yine de toparlamaya çalışıyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.