Şimdi Ara

Turk Kızı Streaming

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna yeni başlamış henüz öğrenme aşamasında izlemek isteyenler altaki linkden izleyebilir.

http://tr.twitch.tv/michiielenda

edit: şuan online.

server tr serveri

oyuncu ismi Elenda friend olarak ekleyebilirsiniz oynamak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Ekim 2012; 19:11:51 >

• sesine elim ayağım boşaldı kardeşim +rep
  • abi levelleriniz 2-3 falan heralde asklfgalsglasga takıma gel full ap :D
  • O erkeklerin ses tonu ve konuşmasını duyduğum an tiksindim kızın tipi görünce resmen kusasım geldi bayram günü Allah'ı gücendirmek gibi olmasın fakat bu sefer becerememiş
    Ayrıca o herifin konuşma tarzı ne la öyle sürekli ''yaahhni(yani)''diyor ve kelimeleri kıytırık kızlar gibi uzatarak söylüyor ayrıca yam yam style söyleyip duruyorlar resmen tiksindim hiç açmayın daha iyi
    Edit;
    Başlığın adını ''Kezban streaming'' olarak değiştir bence bende bu arada bir şükür namazı kılıp geliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anypeopl.. -- 29 Ekim 2012; 3:14:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psizer

abi levelleriniz 2-3 falan heralde asklfgalsglasga takıma gel full ap :D

ben oynayanlardan brisi değilim. bi kaç el attım sonra müsade istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Ekim 2012; 3:21:11 >
  • yok eğlenceli insanlar. küfür etmeyin saygısızlık yapmayın abi.
  • sevgilin var mı hazal <3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

O erkeklerin ses tonu ve konuşmasını duyduğum an tiksindim kızın tipi görünce resmen kusasım geldi bayram günü Allah'ı gücendirmek gibi olmasın fakat bu sefer becerememiş
    Ayrıca o herifin konuşma tarzı ne la öyle sürekli ''yaahhni(yani)''diyor ve kelimeleri kıytırık kızlar gibi uzatarak söylüyor ayrıca yam yam style söyleyip duruyorlar resmen tiksindim hiç açmayın daha iyi
    Edit;
    Başlığın adını ''Kezban streaming'' olarak değiştir bence bende bu arada bir şükür namazı kılıp geliyorum

bi sıkıntın varsa izlemessin
  • ttnet terk streami
  • 15 fps ye burdan ben dayanamadım, o nasıl oynuyor anlamadım, no shadow yapıp diğer özellikleri medium yaparsa oyun izlenebilir bi hal alır.(yinede izlememde başarılar)
    edit: sert oldu öğrendikten sonra izlenebilir istikrarlı bi stream olursa.
    edit2:insanların milletin sesine bile yorum yapması çok komik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 29 Ekim 2012; 3:33:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

15 fps ye burdan ben dayanamadım, o nasıl oynuyor anlamadım, no shadow yapıp diğer özellikleri medium yaparsa oyun izlenebilir bi hal alır.(yinede izlememde başarılar)

ilk defa lol yayını yapıyor daha once wow yayını yapardı sorun çıkmazdı. butun ayarlar low da shadow da kapalı. vede laptopdan onyadığı için bu tür sorunlar oluyor. bu arada streamdeki izleyecilerle oyun oynuyor. şuanda oynadığı kişilerde daha onceden tanıdıgı kişiler değil 1-2 saat once streamden tanıştıgı insanlar sadce oyunu öğretiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jasc1453 -- 29 Ekim 2012; 3:38:17 >
  • cidden çok takılıyor izlemek işkence gibi ama başarılar dilerim.
  • wooden pc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hatun kişinin potansiyeli öğretmeye çalışanlardan fazla (;

özet: khankaaa ulti at ultii gebert onu.
  • yaaaağğğ
  • Eleştirilere katılmıyorum bu tarz konularda arkadaşlarımıza karşı yapıcı olmamız gerekir.Hele de karşınızda bir bayan varsa.Ben izledim bahsedildiği kadar kötü de değil.Tabi ki çok fazla geliştirilmesi gereken yanları var(hem yayının hem kişinin) ancak kırıcı eleştirilerden kaçınmak gerekir diye düşünüyorum.Gürsell abimizinde dediği gibi türk olup stream yapmak isteyen veya da yapmaya çalışan herkese destek olmamız bizim başlıca görevimizdir.Bu nedenden dolayı yayından dolayı kutluyor ve sıksık olmasa da eğer devam ederse -ki etmeli- izlemeye çalışacağımı belirtmek istiyorum.Tekrardan başarılar ve tebrikler
  • Üstteki yoruma katılıyorum ve yayının devamını diliyorum.
  • Kezban style

• quote:

Orijinalden alıntı: smallwax

Eleştirilere katılmıyorum bu tarz konularda arkadaşlarımıza karşı yapıcı olmamız gerekir.Hele de karşınızda bir bayan varsa.Ben izledim bahsedildiği kadar kötü de değil.Tabi ki çok fazla geliştirilmesi gereken yanları var(hem yayının hem kişinin) ancak kırıcı eleştirilerden kaçınmak gerekir diye düşünüyorum.Gürsell abimizinde dediği gibi türk olup stream yapmak isteyen veya da yapmaya çalışan herkese destek olmamız bizim başlıca görevimizdir.Bu nedenden dolayı yayından dolayı kutluyor ve sıksık olmasa da eğer devam ederse -ki etmeli- izlemeye çalışacağımı belirtmek istiyorum.Tekrardan başarılar ve tebrikler

eh ehemm hadi bakalim oyle bir anlattinki icimde birseyler degisti

• quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: smallwax

Eleştirilere katılmıyorum bu tarz konularda arkadaşlarımıza karşı yapıcı olmamız gerekir.Hele de karşınızda bir bayan varsa.Ben izledim bahsedildiği kadar kötü de değil.Tabi ki çok fazla geliştirilmesi gereken yanları var(hem yayının hem kişinin) ancak kırıcı eleştirilerden kaçınmak gerekir diye düşünüyorum.Gürsell abimizinde dediği gibi türk olup stream yapmak isteyen veya da yapmaya çalışan herkese destek olmamız bizim başlıca görevimizdir.Bu nedenden dolayı yayından dolayı kutluyor ve sıksık olmasa da eğer devam ederse -ki etmeli- izlemeye çalışacağımı belirtmek istiyorum.Tekrardan başarılar ve tebrikler

eh ehemm hadi bakalim oyle bir anlattinki icimde birseyler degisti

İÇİNE EDEM QNQ XD

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.