Şimdi Ara

Turk Kızı Streaming (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yayın kapandı galiba kaçırdık
  • brb diyor, gelir birazdan.
  • İzlemedim ama baltalamanın anlamı yok. Memlekette zaten ciddiye alıp doğru düzgün stream yapan kaç kişi var, hele kız? Ağzı iyi laf yapabiliyorsa, klasik hatun triplerinden uzak bir anlatım yapabilecekse devam etsin. Tabii eğer popüler olma niyeti varsa Pucca gibi seks hayatını falan anlatsın, yok şununla şunu yaptık, yok bu bana bunu aldı falan diye
  • Merhaba! Ben Hazal ve İzmir'de yaşıyorum. WoW ağırlıklı olmak üzere LoL ve bazen de Diablo III yayını yapmaktayım. LoL oynamaya Ekim 2012'de yayın sırasında birçok Türk'ten talep alınca başladım. Şu an öğrenme aşamasındayım, yardımlarınızı chat sayfasından bana ulaştırabilirsiniz. Ayrıca şunu da illa ki belirtmek istiyorum. Hiçbir oyunda iyi olduğumu iddia etmedim. Yalnızca zaman geçiriyorum ^_^
  • acaba, oyunu oynarken hazalıyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Merhaba! Ben Hazal ve İzmir'de yaşıyorum. WoW ağırlıklı olmak üzere LoL ve bazen de Diablo III yayını yapmaktayım. LoL oynamaya Ekim 2012'de yayın sırasında birçok Türk'ten talep alınca başladım. Şu an öğrenme aşamasındayım, yardımlarınızı chat sayfasından bana ulaştırabilirsiniz. Ayrıca şunu da illa ki belirtmek istiyorum. Hiçbir oyunda iyi olduğumu iddia etmedim. Yalnızca zaman geçiriyorum ^_^

/>

• Ssciler nerde arkadaş, bi kişide mi ss almaz
  • kimsemi ss almaz arkadaş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ssciler nerde arkadaş, bi kişide mi ss almaz

direk böyle bişeydi kız <3 <3 <3

Turk Kızı Streaming
  • Ss nerde ?
  • Bu dh çok bozmuş arkadaş 1 kişi bile ss almamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

O erkeklerin ses tonu ve konuşmasını duyduğum an tiksindim kızın tipi görünce resmen kusasım geldi bayram günü Allah'ı gücendirmek gibi olmasın fakat bu sefer becerememiş
    Ayrıca o herifin konuşma tarzı ne la öyle sürekli ''yaahhni(yani)''diyor ve kelimeleri kıytırık kızlar gibi uzatarak söylüyor ayrıca yam yam style söyleyip duruyorlar resmen tiksindim hiç açmayın daha iyi
    Edit;
    Başlığın adını ''Kezban streaming'' olarak değiştir bence bende bu arada bir şükür namazı kılıp geliyorum

bunun gibileri sallandırcaksın ibret-i alem olcak..

@smallwax

bravo kardeşim tamamen katılıyorum
  • İşin garip tarafı tanıyorum galiba. Yayına denk gelemedim bir türlü.
  • Ne zaman yapıyor la yayın, merak ettim doğrusu
  • SS ye gerek yok verilen linkten geçmiş videolarına bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

Ssciler nerde arkadaş, bi kişide mi ss almaz

direk böyle bişeydi kız <3 <3 <3

Turk Kızı Streaming

harbi la

• quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

SS ye gerek yok verilen linkten geçmiş videolarına bakabilirsiniz

No videos found.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

O erkeklerin ses tonu ve konuşmasını duyduğum an tiksindim kızın tipi görünce resmen kusasım geldi bayram günü Allah'ı gücendirmek gibi olmasın fakat bu sefer becerememiş
    Ayrıca o herifin konuşma tarzı ne la öyle sürekli ''yaahhni(yani)''diyor ve kelimeleri kıytırık kızlar gibi uzatarak söylüyor ayrıca yam yam style söyleyip duruyorlar resmen tiksindim hiç açmayın daha iyi
    Edit;
    Başlığın adını ''Kezban streaming'' olarak değiştir bence bende bu arada bir şükür namazı kılıp geliyorum

bunun gibileri sallandırcaksın ibret-i alem olcak..

@smallwax

bravo kardeşim tamamen katılıyorum

Teşekkürler kardeşim senin ,benim ve pek çoğumuzun düşündüğü şeyleri dile getirmek istedim.Amaç Hazal arkadaşımıza destek olmak.Tekrardan başarılar diliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.