Şimdi Ara

Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son günlerde gündemde olan sınırsız sosyal medya paketleri almak isteyen arkadaşlar sınırsız YouTube paketi 480 P üzeri ve shorts videolarında geçerli değilmiş. Bu bilgini neden internet sitelerinde paket detaylarında yazmadığını sordugumda şirket politikası gereği yazmadıklarını söylediler. Anlayacağınız şirketin politikası vatandaşları kandırmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VARMAN -- 12 Mayıs 2025; 12:38:55 >

• İnanılmaz ve çok saçma. Doğru mu gerçekten?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 12 Mayıs 2025; 12:42:45 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

maalesef doğru bayinin bu bilgiyi vermesi gerekiyor diyip geçiyorlar. paket satmak isteyen bayi bu bilgiyi niye versin ben merak edip baktığımda niye bu bilgiye ulaşamıyorum saçma sapan bir iş

• Ben kullaniyorum bence bazen yiyor bazen yemiyor surekli takip etmekte zor gunluk kullanimda.
    Benim ki 40gb+sosyal sinirsiz, aylik kullanim 70gb civari

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

Bende çözünürlükle alakası olmuyor

sil süpürden gelen hediyeleri tarifeye dokunmadan kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu nasıl algılıyorlarmış merak ettim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VARMAN kullanıcısına yanıt
    Öyle bir saçmalık olamaz sözleşme detaylarında yazmıyorsa tüketici hakem heyetine başvurun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Hocam siz hangi tarifedesiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barber86 B kullanıcısına yanıt

İdeal prime 35 gb Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması 

• Kampanya detaylarında yazmayan bir şey size söyleniyorsa bu durumu tuketicisikayet.btk.gov.tr adresine yazabilirsiniz.

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Büyük ihtimalle öyle bir şey yok da, müşteri hizmetlerindeki görevli diyecek bir şey bulamayınca kem küm ediyor...

• sis651 kullanıcısına yanıt

Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması 

• VARMAN kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok hocam sözleşme detaylarında da yazmıyor zaten. Her türlü çözünürlükte kotadan harcıyor defalarca denedim formda konusunda açtım daha önce konusu da açıldı. TÜRK TELEKOM'UN SOSYAL MEDYA PAKETLERİ YALAN VE KOTADAN HARCIYOR. BU KADAR BASİT.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar farkındalık olursun diye bu konuya da tekrar yazacağım delilleri ile birlikte buyurun. Hesap YouTube premium ve yaklaşık 100 megabaytlık kullanımın tamamı kotadan harcadı.
    Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması Türk telekom sınırsız sosyal medya kandırması

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.