Şimdi Ara

Turk Kızı Streaming (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende birşeye benziyor sanmıştım, sonuç hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: smallwax

quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

Orijinalden alıntı: anypeopl..

O erkeklerin ses tonu ve konuşmasını duyduğum an tiksindim kızın tipi görünce resmen kusasım geldi bayram günü Allah'ı gücendirmek gibi olmasın fakat bu sefer becerememiş
    Ayrıca o herifin konuşma tarzı ne la öyle sürekli ''yaahhni(yani)''diyor ve kelimeleri kıytırık kızlar gibi uzatarak söylüyor ayrıca yam yam style söyleyip duruyorlar resmen tiksindim hiç açmayın daha iyi
    Edit;
    Başlığın adını ''Kezban streaming'' olarak değiştir bence bende bu arada bir şükür namazı kılıp geliyorum

bunun gibileri sallandırcaksın ibret-i alem olcak..

@smallwax

bravo kardeşim tamamen katılıyorum

Teşekkürler kardeşim senin ,benim ve pek çoğumuzun düşündüğü şeyleri dile getirmek istedim.Amaç Hazal arkadaşımıza destek olmak.Tekrardan başarılar diliyorum

bende stream yapıyorum ondan, trollerle uğraşmadım değil

• dün gece izleme imkanım oldu çok tatlı bir kızdı :D mimikleri fln
  • stream online izlemek isteyenler izleyebilir boş yerde var teamde oynamak için.
  • Ekledim kabul etmedi. ego var sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tesla troll

Ekledim kabul etmedi. ego var sanırım.

şuan oyunda stream ile ilgili bi ayar yapıyor o bitince ekler dün invite yollayan herkesi ekledi. streamde offline gorunmesinin sebebide bu birazdan online olarak izyebilirsiniz chate konuşuyor zaten.
  • Öğrenip, adam gibi oynadığında stream yapsaydı tadından yenmezdi ama oyunu daha öğrenen birini niye izleyeyim ben. Stream izlersem bir şeyler öğrenirim belki diye izliyorum. Sizi bilmem ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Öğrenip, adam gibi oynadığında stream yapsaydı tadından yenmezdi ama oyunu daha öğrenen birini niye izleyeyim ben. Stream izlersem bir şeyler öğrenirim belki diye izliyorum. Sizi bilmem ama.

birlikte oynayabilirsin? yardımcı olabilirsin öğrenmesine? tek başına oyun oynamakdan iyidir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

Merhaba! Ben Hazal ve İzmir'de yaşıyorum. WoW ağırlıklı olmak üzere LoL ve bazen de Diablo III yayını yapmaktayım. LoL oynamaya Ekim 2012'de yayın sırasında birçok Türk'ten talep alınca başladım. Şu an öğrenme aşamasındayım, yardımlarınızı chat sayfasından bana ulaştırabilirsiniz. Ayrıca şunu da illa ki belirtmek istiyorum. Hiçbir oyunda iyi olduğumu iddia etmedim. Yalnızca zaman geçiriyorum ^_^

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: jasc1453

quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Öğrenip, adam gibi oynadığında stream yapsaydı tadından yenmezdi ama oyunu daha öğrenen birini niye izleyeyim ben. Stream izlersem bir şeyler öğrenirim belki diye izliyorum. Sizi bilmem ama.

birlikte oynayabilirsin? yardımcı olabilirsin öğrenmesine? tek başına oyun oynamakdan iyidir bence.

İyi diyorsun da ben Eastteyim. Yaza kadar bekliyoruz arkadaşlarla. Takımımız hazır. Yazın Türk serverı düzelmiş olursa(oyuncu kalitesi olarak) Türk serverına geçip stream yapmayı planlıyoruz falan. Ama o zamana kadar bu kız çözer bence oyunu.

• çok kasıyor arkadaş söyledim 1920x1080'den düşürüp 1280x720 falan olsa çok fark edecek fps. ayarlar lowdaymışta çözünürlük zorluyor makineyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

çok kasıyor arkadaş söyledim 1920x1080'den düşürüp 1280x720 falan olsa çok fark edecek fps. ayarlar lowdaymışta çözünürlük zorluyor makineyi

denemişler etmemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reqvhio

quote:

Orijinalden alıntı: kittyhunter

çok kasıyor arkadaş söyledim 1920x1080'den düşürüp 1280x720 falan olsa çok fark edecek fps. ayarlar lowdaymışta çözünürlük zorluyor makineyi

denemişler etmemiş

denedik onu hatta 1024*768 fln yaptık değişen bişi olmadı.
  • Görüntü ses ayrı geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-552075B33 -- 29 Ekim 2012; 20:07:15 >
  • Zırt pırt oyuna giriyor, bi çağıramadık.
  • çizik disc gibi izlenmiyor açıkçası.
  • ulan ön sayfadan biri ss koymamış ne biçim insanlarsınız meraktan kuduruyorum şuaaaan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stream değil, bildiği slayt gösterisi.
  • quote:

quote:

şuan oyunda stream ile ilgili bi ayar yapıyor o bitince ekler dün invite yollayan herkesi ekledi. streamde offline gorunmesinin sebebide bu birazdan online olarak izyebilirsiniz chate konuşuyor zaten.

Hala eklemedi. problem yok win streaki bozmak istemiyorum zaten.
  • quote:

quote:

quote:

Hala eklemedi. problem yok win streaki bozmak istemiyorum zaten.

nick-mesaj uyumu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.