Şimdi Ara

Türk Kanalları Legal IPTV M3U Playlist - 2025 AKTİF (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: müzikadamı Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (7 Mobil) - 6 Masaüstü8 Mobil
5 sn
121
Cevap
34
Favori
201.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
17 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yapmaya başladım listeyi. Bir kaç saat içinde yüklemiş olurum. Tekrardan yükleyip listeyi yüklerseniz düzelir. Yapılan düzeltmeleri konuya ekleyeceğim ve herkesin istediği kanala bakıp ona göre ekleme yapacağım. Teşekkürler.

Geç oldu kusura bakmayın. HT Spor eklendi.

Geç oldu kusura bakmayın. Cartoon Network kaldırıldı maalesef.

M3U linkini kod yerinde bulunan mediafire linkinden indirebilirsiniz. m3u olarak inecektir. vlc media player video dosyası olarak görür. ileri geri ve listeleme yöntemi ile kanal listesini görebilirsiniz. televizo programını kullanmadım hiç. Sonradan çalıştırmayı başardıysanız tebrikler. Epg linki bana ait değil eskiden kalma o yüzden pek bilgim yok. Bein Sports Haber , Ekol Sports Haber , Ekol Haber Eklendi. Listeyi tekrar yükleyip güncelleyebilirsiniz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Güncellenmiştir. Tekrar yükleyip deneyebilirsiniz.

Güncellenmiştir. Bazen maç olduğu zaman devreye girmeyebiliyorlar. Dikkate alacağım şuan günceldir liste. Teşekkürler.

Tv8, trt haber, cnbc e ve sözcü haber güncellenmiştir. tekrar yüklerseniz çalışır. teşekkürler.

Kanallar aktif olarak çalışmaktadır. Tekrar yükleyip en güncel hale getirebilirsiniz.

Maalesef. Legal IPTV de o tür uygulamalar veya kanallar bulunmaz. Bein Sports'un da ücretsiz olan Bein Sports Haber sürümü vardır. Teşekkürler.

Güncellenmiştir. M3U listesini tekrar yüklerseniz düzelir. Teşekkürler.

Liste aktif olarak günceldir. Tekrar yüklerseniz bilgisayarda vlc media player ile izleyebilirsiniz. Tv de ise konu başında verilen programları tercih edebilirsiniz.

Normal çanak anten kadar performanslı olmasa da iş görür iptv. Trt 1 atv show star now gibi programlar bu listeyle izlenebilir bilgisayardan vlc media player, tv den ise başta belirtilen programlar aracılığı ile. İllegal iptv işine bulaşmanızı tavsiye etmem. Çanak anten kurdurabilirsiniz veya idarelik olarak legal iptv listesini kullanabilirsiniz.

Show, kanal d , star , tv8 , ntv düzeltilmiştir. Listeyi tekrar yükler iseniz programlar gelecektir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Komple liste düzeltilmiştir. 10.11.2025 00:50 itibari ile çalışmayan kanal bulunmamaktadır. Tekrar yükleyebilirsiniz. Teşekkürler.

Güncellenmiştir. M3U listesini mediafire'dan yükleyerek kanal listenizi güncelleyebilirsiniz.

Bütün kanallar düzeltilmiştir. Listeyi tekrar yüklerseniz sorununuz düzelir. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

Güncellenmiştir. Tekrar yükleyerek güncel kanallara ulaşabilirsiniz. Geri bildiriminiz için teşekkürler.

• Arkadaşlar, bütün m3u iptv listesi ile ilgili sorularınızı yanıtladım. Tekrardan söyleyeyim. Liste 10.11.2025 itibari ile güncellenmiştir. Tekrardan yükleyerek bütün kanalları aktif olarak çalıştırabilirsiniz. Eklenen ,düzeltilen ve çıkarılan kanalların isimlerine konunun 1. sayfasındaki ilk mesajımda görebilirsiniz. Teşekkürler.

Not: Arkadaşlar bu proje hobi olarak yapılmaktadır. İşlerden dolayı bazen geç dönebiliyorum kusura bakmayın. Eğer tekrardan bir sorun yaşanırsa çözümlerim. Teşekkürler.

Bunu yazdığımı unutmuşum hocam hallettim çoktan :) Elinize sağlık.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.