Şimdi Ara

Türk Kadınlarının %67'i Türbanlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

Ne isterse onu giyer. Burası özgür bir ülke değil miydi?
    Ben de buna katılıyorum. Ancak sorun şu: Bazı arkadaşlar sanki çoğunluk saçı açık kadınlarmış gibi algı satıyor. Buna yetmezmiş gibi türbanlılar artıyor diye şikayet ediyorlar. Oysa bu ülkedeki kadınlar hep kapalıydı. Çoğunluk için tabii. Yeni olan saçını açanlar. Nereden baksan 100 yıllık tarihi var saç açmanın.
  • Ne isterse onu giyer. Burası özgür bir ülke değil miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: central CEE

Ne isterse onu giyer. Burası özgür bir ülke değil miydi?
    Ben de buna katılıyorum. Ancak sorun şu: Bazı arkadaşlar sanki çoğunluk saçı açık kadınlarmış gibi algı satıyor. Buna yetmezmiş gibi türbanlılar artıyor diye şikayet ediyorlar. Oysa bu ülkedeki kadınlar hep kapalıydı. Çoğunluk için tabii. Yeni olan saçını açanlar. Nereden baksan 100 yıllık tarihi var saç açmanın.
  • Ya vallahi bıktım bu insanlardan yok abi eleştir demiyorum ama buradaki 14 yaşındaki adam kendine toplumda yer edinmek için aptal saptal konuşuyor. Sırf eleştirmek için. Hadi yaşı boşverin bende eleştiriyorum. Tabii eleştireceğim. Herkes eleştirecek ama aga niye boş konuşup eleştiriyorsun. Son bir haftadır her gün türbanlı konusu açılıyor. Eleştirse boş eleştirme. Mesela kız bi giyiniyor üstünde kıyafet mi var belli değil. Diğer kız bi kapanıyor kapanmış mı belli değil. He benim umrunda mı ? Tabii değil. Böyle insanları çevremde tutmuyorum. Benim için olur biter. Yok diğer boş adam diyor türban ile kapanmak aynı şey değil. Böyle hani derler ya sineğin yağını çıkartmak diye he o misal. Muhalefet olacak ya sıkıyor da sıkıyor sineği. Yok kardeş yağı falan zorlama. Yok kafası kapalı kesin yobaz Çomar (şu kelimeler de ayrı ayar oluyorum ) yok etek giymiş şöyle böyle. Ya sana ne ya. Bunların ucunda yaşayan adam zaten yok olup gidiyor sen niye zorluyorsun. Bıktım vallahi yeter ya. Özgürlük derler kafasında türban var diye saldırır. Sarık takmış diye diğeri havalananında manifesto verir. Kimsin abi sen ? He diyecekler kapalıları kormuşsun. Korurum abi. Sen böyle aptal saptal eleştirirsen evdeki tabağı bile korurum. Asıl yobaz Çomar bunlar.( yani kullandırdınız şu kelimeri anlayın durumu) He ben yine söylüyorum. İnşallah eşim kapalı olmaz. Dinini iyi şekilde yaşamaya çalışan biri olarak söylüyorum. Hadi eyvallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu açan arkadaş ve onun düşüncesindekiler üstüne alınmasın.

• %32 arasından evlenecek bayan bulmak daha zor olacak
  • Anlayamıyorum neden insanların kıyafetlerini bu kadar önemsiyorsunuz.?

İnsanların ne giydiği ne yediği neye bindiği değil ne düşündüğü önemlidir, bu kalın kafalar bunu ne zaman algılayacak yahu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk kızları ile evlenilmez...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Umurumda değil kimin ne yaptığı lakin şöyle bir sıkıntı var, kafasına poşet takan kadınlarla direkt anlaşamayacağım için elemek zorunda kalıyorum. Ve seçim yapacağım kesim %30 civarı, tek derdim bu şahsen. Atıyorum Yunanistan'da bir insan toplumun böyle büyük bir kesimini komple elemiyor eş seçiminde, bu da bizim şanssızlığımız.
  • kadinlar niye kapaniyor? cok mu cirkinler?
  • Korkma o oranın çoğu yaşlılar ama eğer sırf kafasında bir şey var diye biriyle tamamen anlaşamıyorsan psikolojik problemlerin olmalı(ki bence bu sebebi değil)
    yok ondan değil inancından dolayıysa(ki bence sebebi bu)burada da büyük bir sıkıntı var kafasında bir şey olan inançlıyla namaz partileri verirken sırf inanan ama kafasında bir şey olmayan biriyle platon felsefesi üzerine konuşacağını falan sanmıyorsun herhalde
  • Kapalı olan kadınların çoğu yaşlılarımız anneanne babaanne annelerimiz. Lütfen eleştirirken bunu göz önüne alın.

• 5 numara neye giriyor?

• LÜBNANIN TÜRKİYEDEN DAHA İYİ DURUMDA OLMASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoNickMan -- 17 Nisan 2018; 19:44:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: göbek deliği pamukçuğu

Umurumda değil kimin ne yaptığı lakin şöyle bir sıkıntı var, kafasına poşet takan kadınlarla direkt anlaşamayacağım için elemek zorunda kalıyorum. Ve seçim yapacağım kesim %30 civarı, tek derdim bu şahsen. Atıyorum Yunanistan'da bir insan toplumun böyle büyük bir kesimini komple elemiyor eş seçiminde, bu da bizim şanssızlığımız.
    Kafasina onu taacak insan zaten senin secim keiterlerine uymuyor olur dostum sen merak etme. Bir bakima iyi aslinda o zeka seviyesindekileri direkt elemis oluyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türbanlıların çok olma sebebi 50 yaş üstü kadınların saçlarının çirkinleşmesi ve sürekli boyatmak istememeleri dökülmeler vs.

Büyük konuşmayayım ama türbanlı bir kadınla evlenmek istemem

• yalnız türban yarısından az gerisi yazmalı. yazma ise türk örtünme biçimine gayet uygun tipik anadolu insanı örtünme şekli . türban ise siyasi olduğu için böyle yarın akp gitse %20 lere düşer
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Korkma o oranın çoğu yaşlılar ama eğer sırf kafasında bir şey var diye biriyle tamamen anlaşamıyorsan psikolojik problemlerin olmalı(ki bence bu sebebi değil)
    yok ondan değil inancından dolayıysa(ki bence sebebi bu)burada da büyük bir sıkıntı var kafasında bir şey olan inançlıyla namaz partileri verirken sırf inanan ama kafasında bir şey olmayan biriyle platon felsefesi üzerine konuşacağını falan sanmıyorsun herhalde
    Psikolojik bir sorunum yok veya toplumdan kopuk inançlara sahip biri değilim. Türbanın felsefesine uyan bi kadınla zaten anlaşamam sosyal anlamda. Genel olarak ilgi alanlarımız ve çevrelerimiz de uyuşmaz, felsefesine uymayan türbanlı biri ise zaten bana çok çelişkili geliyor. Bilinçsiz kapanan, vücut hatları belli eder şekilde giyinip türbanın maksadından bihaber olan, zevksiz, kendini örtülesi gören, alt kültürden bir kadınla hiç olmaz. Özetle hayatıma bir kadın almak zorunda değilim, alacaksam da paylaşacağım şeyler olan birini alırım ve türbanlı biriyle bir birliktelik ikimize de yaramaz.

• Sen ama hala beni anlamıyorsun saydığın durumların %99 u açık inançlı olan için de geçerli senin derdin türbanla falan değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 17 Nisan 2018; 20:38:52 >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    İnşallah eşim kapalı olmaz diyene kadar her şey çok güzeldi . Sen de bunu söylerek insanları kategorize ettin .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2BA6261ED

Sen ama hala beni anlamıyorsun saydığın durumların %99 u açık inançlı olan için de geçerli senin derdin türbanla falan değil
    Orana vurursan muhafazakar yaşamı seçen insanlarda çok daha düşük oluyor, mesela kız arkadaşım zaten inançlı biri ve gayet anlaşabiliyoruz. Yani ben de çok ekstrem bi yaşam sürmüyorum fakat öyle ya da böyle farklar oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.