Şimdi Ara

turk kìzlarì bana yuz vermiyor,ben de endonezyalì kìzlarla konusuyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • turk kìzlarì bana yuz vermiyor,ben de endonezyalì kìzlarla konusuyom. 2 tane endonezyalì kìzla tanìstìm bugun cok sìcak kanlìydìlar ama 1 ay sonra ulkelerine donecekler, bir tanesine goz koydum ama teklif bile etmeye deymez. 1 ay sonra gidecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: WISDOM

Evlen buraya yerlesin

Ben böyla beyın görmamişam
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • quote:

Evlen buraya yerlesin

flort etmek icin dedim. Endonezyalì kìzlardan hic Turk kìzìndan gormedigim ilgiyi gordum, hosuma gitdi. boyle ilgiye alîskìn degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Şubat 2014; 2:48:03 >

Orijinalden alıntı: Fusion.

hadi rusya yakında endonezya nedir be abi

gidecekler iste 1 ay sonra endonezyaya aizec le gelmisler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Şubat 2014; 2:33:17 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Hayırlısı bu işler. Hayırlısı.

aizec ile geldiginden az kalìyorlar turkiyede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Şubat 2014; 2:44:27 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Şubat 2014; 2:59:49 >
    geçen hafta pazar günü benzinliğe gidip araba yıkattım,marketine 2 kız bir oğlan girmiş,kendi arasında konuşuyor ben italyanca sandım,benzinliktekiler yok bunlar endonezyalı dedi( meğersem akın akın geldiklerinden biliyorlarmış)
    bende merak ettim kıza sordum ingilizce sohbet ettik,ilk günleriymiş bursa uludağa kayağa gidiyorlar,yanlarındaki oğlan ne iş anlamadım çevirmende değil olsaydı kıza yardıme derdi kız birşeyler alcak arada çevirmen yok,neyse sohbet eyiydi
    hatun gri dar eşofman altı giymiş yüzüde bebek gibi,ama eve gelip endonezya neresi diye baktım ıyy dedim asyalı kız yaw

avusturalya ile tayland arasında ada 250 milyon nüfuzlu yer

Orijinalden alıntı: DevoN

ne yapsam ya bir tavsiye verin

evlen,bu ülkeden kaç,bak internet yasağıda geldi,bundan sonra internetede giremicen,git endonezyada hayatını yaşa
    bide endonezyalı bebek olur adını lio koyarsın

Orijinalden alıntı: baris195

panpa ne iş ya heryer endonezya dolmuş
    geçen hafta pazar günü benzinliğe gidip araba yıkattım,marketine 2 kız bir oğlan girmiş,kendi arasında konuşuyor ben italyanca sandım,benzinliktekiler yok bunlar endonezyalı dedi( meğersem akın akın geldiklerinden biliyorlarmış)
    bende merak ettim kıza sordum ingilizce sohbet ettik,ilk günleriymiş bursa uludağa kayağa gidiyorlar,yanlarındaki oğlan ne iş anlamadım çevirmende değil olsaydı kıza yardıme derdi kız birşeyler alcak arada çevirmen yok,neyse sohbet eyiydi
    hatun gri dar eşofman altı giymiş yüzüde bebek gibi,ama eve gelip endonezya neresi diye baktım ıyy dedim asyalı kız yaw

avusturalya ile tayland arasında ada 250 milyon nüfuzlu yer

ingilizce konusulan bir kafe var oraya aizec liler bazen geliyor. Tunuslu ve Brezilyalî bir kîz vardî onlar biraz soguktu ama endonezyalîlar cok sîcak kanlî, 2 tane endonezyalî kîz vardî, bir tanesini begendim baya ama oteki de olabilir ayrîm yapmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Şubat 2014; 3:08:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

ne yapsam ya bir tavsiye verin

evlen,bu ülkeden kaç,bak internet yasağıda geldi,bundan sonra internetede giremicen,git endonezyada hayatını yaşa
    bide endonezyalı bebek olur adını lio koyarsın

yas 23 daha ne evlenmesi. hayatîmda hicbir kîzla cîkamadîm. bir tane kîzla cîkmak istiyorum.

turk kìzlarì bana yuz vermiyor,ben de endonezyalì kìzlarla konusuyom. 2 tane endonezyalì kìzla tanìstìm bugun cok sìcak kanlìydìlar ama 1 ay sonra ulkelerine donecekler, bir tanesine goz koydum ama teklif bile etmeye deymez. 1 ay sonra gidecekler.

sonra vay efendim bu türklere neden böyle davranıyorlar gelen turiste sarkarsan göz koyarsan dünyada bize aşağılayıcı gözle bakar

Orijinalden alıntı: Urayami

quote:

turk kìzlarì bana yuz vermiyor,ben de endonezyalì kìzlarla konusuyom. 2 tane endonezyalì kìzla tanìstìm bugun cok sìcak kanlìydìlar ama 1 ay sonra ulkelerine donecekler, bir tanesine goz koydum ama teklif bile etmeye deymez. 1 ay sonra gidecekler.

sonra vay efendim bu türklere neden böyle davranıyorlar gelen turiste sarkarsan göz koyarsan dünyada bize aşağılayıcı gözle bakar

kîz mîsîn sen? oyle davranîyorsun. 23 yasîndayîm ogrenciyim ve bekarîm. Gayet normal seyler bunlar. Ben Turk kîzînîn Turk erkegine soguk, Endonezyalî kîzîn Turk erkegine sîcak davranmasîndan bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DevoN -- 9 Şubat 2014; 3:19:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

Evlen buraya yerlesin

Ben böyla beyın görmamişam

Sürekli kendine bir saat seçiyorsun ve bu saat içerisinde tüm konulara yorum atıyorsun. Sonra piyasadan yok oluyorsun gizemli de niro hayranı arkadaşım.

quote:

quote:

kîz mîsîn sen? oyle davranîyorsun. 23 yasîndayîm ogrenciyim ve bekarîm. Gayet normal seyler bunlar. Ben Turk kîzînîn Turk erkegine soguk, Endonezyalî kîzîn Turk erkegine sîcak davranmasîndan bahsediyorum.

Sadece bu ülkede turiste sevişilcek insan gözüyle bakan zihniyete tamamen karşıyım çünkü yaptıgım meslek bunu gerektiriyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sadece bu ülkede turiste sevişilcek insan gözüyle bakan zihniyete tamamen karşıyım çünkü yaptıgım meslek bunu gerektiriyor

sevismekten degil, flort etmekten bahsediyorum.

• Lae Turk kızlarının saglıklı birine verecegi bisey yok ki sana versin, bosuna kendini kotu hissediyorsun.. Bul bir tane rus bu dunyanin ne kadar anlamli oldugunu anla azıcık..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.