Cok mutsuzum is yapamıyorum ve sevgilim de yok
-
-
sana bi tafsiyem var
_____________________________ -
Parasını mahkeme ile aldıgınız herkesi arayıp helalleşin bence. I zaman beddulardan arınırsınız
Gibi nin feyyazın herkesi affettigi beddua ettigi bolumu izleyin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Sence ondan mıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bence olabilir. Paralarını geri ödeyin diyemem para artık sizin paranız ama helalleşmek önemli bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ drrah diyorum başka birşey demiyorum. -
Ben haksız olsaydım mahkemeyi kazanamazdım ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
aynı kaderi paylaşıyoz kardes kendini fazla kaptırma yolun sonu iyi değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Bir seyin etik olmasi ve yasal olmasi farklidir.
Misal bir kadinla evlenirsin 1 gun evli kalirsin. Kadin senden bosanir ve hayat boyu nafaka odemek zorunda kalirsin. Bu yasaldir ama etik ve vicdani degildir.
Misal senediniz var tahsil gunu geldi. Siz bu senedi sahibini araamadan sormadan icraya veriyorsunuz. Bu da yasal ama etik degil
Misal kebdinize kufrettirip hakli olacaginiz durumlar yaratiyor sonra kufredenlere dava acip parasini aliyorsunuz. Bu insanlar durup dururken size kufretmiyor siz tahrik ediyorsunuz. Bu da yasal ama etik degil
Bunun gibi yuzlerce olay yasal ama etik degil. Yasalmevzulara kanunlar bakar ama etik kurallar farkli işler. Misal icinde bulundugunuz durjm gibi. Yasarsiniz mal mulk edinirsiniz ama malinizi mulkunuzu hic tanimadiginiz insanlar yerler. Size de agiz tadiyla yasama sansi sunmaz
Ama tahrik olduğu iddia ediliyor. Eğer bu iddia gerçekse ve hakikaten de tahrik varsa, ahırette bu insanlar yakana yapışacaklar ve orda çok değerli olan sevaplarını isteyecekler; zar zor o kadar çalışıp kazandığın sevaplar onlara gidecek ve sen ya sıfır çekeceksin ya da onların işlemiş olduğu günahları da yüklenip cehenneme gideceksin.
_____________________________ -
Ahirete cok da kalmiyor iste. O kadar ah almis kalir mi yanina. Kalmamis
41 cok be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________
My mama always used to tell me 'If you can't find something to live for,you best find something to die for.'
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı