Şimdi Ara

Turk forumları sıralaması !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok saçma üye sayısına göre sıralıyorlar.
  • sıralamayı değiştirebiliyorsun. alexa rankinge göre de dh birinci tabi ki

hem bizim forumumuzun mesaj başı, linkleri görmek için üye olmanız gerekmektedir, mesaj içeriğini görmek için mesaj atmalısınız ibarelerini barındıran bir forum olmadığına dikkatinizi çekerim
  • Sacma su dhye bi adult acsanalar yasal olmayan paylasimlarada izin verilse dh 1.ligi kimseye kaptırmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sssalways

sıralamayı değiştirebiliyorsun. alexa rankinge göre de dh birinci tabi ki

hem bizim forumumuzun mesaj başı, linkleri görmek için üye olmanız gerekmektedir, mesaj içeriğini görmek için mesaj atmalısınız ibarelerini barındıran bir forum olmadığına dikkatinizi çekerim

Evet diğer forumlarda üye olmadna linkleri konuları görmeyeyi bırak mesaj atmadanda görülmüyo.
    Buna göre en iyi forum DH
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4n1L

Sacma su dhye bi adult acsanalar yasal olmayan paylasimlarada izin verilse dh 1.ligi kimseye kaptırmaz

Önemli olan adult - mp3 - hack - warez v.s içerik olmadan 1. olabilmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forum ,,tr midir nedir o çok kalitesiz bi kere gerek teması olsun gerek diğer şeyleri bir kere reklamları çok abartmışlar üye isimlerinin altında avatarın altında hep reklam + imza ve avatar boyutları çok büyük adam bi mesaj atıyor mesajın altında 10 satır boşluk sonra 20 satırda imza üstüne bi de reklam sadece iğren.ç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 10 Eylül 2007; 18:09:23 >
  • dh alayini pert eder
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

Sacma su dhye bi adult acsanalar yasal olmayan paylasimlarada izin verilse dh 1.ligi kimseye kaptırmaz

Önemli olan adult - mp3 - hack - warez v.s içerik olmadan 1. olabilmek...

o zaman dh cilerden kimse kalmaz bozulur site bence

• 17 milyon mesaj
  • quote:

Orjinalden alıntı: NuTeRX

forum ,,tr midir nedir o çok kalitesiz bi kere gerek teması olsun gerek diğer şeyleri bir kere reklamları çok abartmışlar üye isimlerinin altında avatarın altında hep reklam + imza ve avatar boyutları çok büyük adam bi mesaj atıyor mesajın altında 10 satır boşluk sonra 20 satırda imza üstüne bi de reklam sadece iğren.ç.

evet yaa 1 kelime mesaj 30 40 satır imza 20 30 satır reklam çok iğrenç yaa mesajı arıyorum yemin ediyorum reklamların arasından mesajı ayıklıyorum
  • NuTeRX arkadasın dedıgını duydunuz..
    forumda adam yazı yazıyo ımzasının buyuklugunden yazıyı okuyamıyosun
    forumun bolumlerı cok ıtıcı tamamen amator benım gozumde dh den baskasını tanımm
  • quote:

Kaptırmaz ama 2 gün sonra kapanır zaten.
  • kalite olaran bence de dh!

frm tr ozellikle cok karısık deli gib reklam var

nereye tıklasan reklam

ama girio iste adamlar...
  • ratio yapin
  • Post sayısına göre 11 milyon post fark atmışız
  • adult.donanimhaber.com

zaten açık
  • Fo rum Tr en iyi legal forumlardan biridir ama son 1 senedir reklamlardan dolayı siteye uğramıyorum.DHyi tabiki her zaman tek geçerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatbkath -- 11 Eylül 2007; 15:35:37 >
  • Arkadaşlar o f.rumTr midir nedir ?
    Öyle iğrenç bi site yok.Üstelik hepsine bakın.vBulletin ezikleri.
    ASP Playground gibi internet hizmeti görmedim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.