Şimdi Ara

Türk erkekleri neden hep aşk acısı çekiyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir arkadaş başka bir konuya "Türk erkekleri hep aşk acısı çeker. Bu da Türk kızlarından dolayı." tarzı bir şey yazmıştı. Gerçekten bakıyorum herkes kalbinde unutamadığı birine sahip. Buna ben de dahilim. Hatta babam bile. Bir iki kere ağzından kaçırdı. Neden Türk kızları böyle arkadaş? Ya da bizde mi bir problem var acaba? Anlamıyorum arkadaş cidden anlamıyorum...

• Daha düzgün birine rastlamamışsındır.
  • Türk kızları mükemmeli bekliyor mükemmel yok, türk erkekleri sevdikleri ve sevilecekleri birini bekliyo onları seven yok ...
  • Ailelerin kizlara yaptigi baskidan oturu olabilir.
    erkekleri ôcü gibi tanitiyorlar kucukken.
    Mesela bir tr kızı karşı cins ile tanışmak istese,ondan önce aklından binbirtürlü ön yargı geçiriyor.
    hadi diyelim tanıştı sevgili oldu.
    bu seferde ilişkide güvensizlik oluşuyor.
    sürekli bi karıştırma merak etme oluyor.
    bunların hepsinin modeli aynı fabrikadan çıkma.
    hepsi seri üretim gibi aynılar.
    1 kere bulaştım dahada tövbe ettim.
    Olursa yabancı olur,kültürlü,aklı başında olmalı ne bilim olması gerektiği gibi olmalı diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk erkekleri abazalıktan alev alev yanıyor.Kızlara bu yüzden çok değer veriyorlar.Dolayısıyla bazı kızlarında havasından geçilmiyor.Bazı erkeklerin sorunuda aşk acısı çekmek.Niye çekiyorlar dersen bir kız ile sevgili olup daha sonra ondan ayrıldıklarında o kızı unutamıyorlar.Az önce bir konu gördüm eski sevgilim , sevgilisinden ayrıldı bana döndü gibisinden birşeydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Türk erkekleri abazalıktan alev alev yanıyor.Kızlara bu yüzden çok değer veriyorlar.Dolayısıyla bazı kızlarında havasından geçilmiyor.Bazı erkeklerin sorunuda aşk acısı çekmek.Niye çekiyorlar dersen bir kız ile sevgili olup daha sonra ondan ayrıldıklarında o kızı unutamıyorlar.Az önce bir konu gördüm eski sevgilim , sevgilisinden ayrıldı bana döndü gibisinden birşeydi.

Değer vermemek lazım bunlara çok doğru. Zaten onların da istediği bu. Bizi ezsinler istiyolar. Hakkaten de Türk kızları ı ıh yani abi. Olmuyo bunlarla...
  • Öncelıkle iğneyi kendinize batırın akıl apış arasından başka bişi düşünmezse daha çok acı çekersiniz. Ben tam tersini düşünüyorum kız olsam hiç bi türkiyeli erkeğe bakmazdım bile. Yanında kızarkadaşı varken önünde yürüyen kızın kalça kıvrımlarını ağzının suyu akarak izleyen magandayla ne işim olur hatta çok salak tr kızları diyorum. Kendinizi eleştirin önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam;

Zara, Louis Vuitton, Gucci, Topman, Dolce&Gabbana gibi markaları giyersen...

Çevre yaparsan, telefonun hiç susmassa, kız kankalarını bol tutarsan...

Güzel dostluklar urup hesap ödemek istemiyosan ve class mekanlara takılırsan

2 hafta sonra vermicek kız tanımıyorum (En azından Ankara'da öyle...:D)
  • quote:

Orijinalden alıntı: derindarbe200

Hocam;

Zara, Louis Vuitton, Gucci, Topman, Dolce&Gabbana gibi markaları giyersen...

Çevre yaparsan, telefonun hiç susmassa, kız kankalarını bol tutarsan...

Güzel dostluklar urup hesap ödemek istemiyosan ve class mekanlara takılırsan

2 hafta sonra vermicek kız tanımıyorum (En azından Ankara'da öyle...:D)

• Bu arada unutmuşum şunlardan birini yapman lazım;

Şarkı söliceksin yada DJ olcaksın yada Profesyonel fotoğrafçı vs vs mekanlarda resimlerin olcak ...:D
  • Son nesilde bayağı düzelme var ama bir önceki nesil tamamen problemli.İstisnalar hariç hiçbir kadın/erkek sevdiği ile birlikte olamamış.Şaka gibi ama durum bu yani.

Ayrıca olay ailede bitiyor.Kızın özellikle annesi cahilse o kızdan bir yol olmaz, sen prensessin bilmem nesin vs.İşte varlıklı eş bul, kariyerli eş bul bilmem ne.Hatta kezbanın biri konu açmıştı burada ya da konu dışında, neymiş erkek kariyerini yapacakmış parasını biriktirecekmiş evini arabasını alacakmış sonra kızı hak edecekmiş sen kimsin lan sanki Monaco prensesi havalara bak hele.Şimdi bu kız böyle yetiştirildikten sonra ne bir samimi erkek arkadaşı olur(normal arkadaş) ne de kızlı erkekli eğlencelere katılabilir.Yani ne bileyim tatil olur kamp olur bu tarz yani.

Bir sonraki nesil çok daha problemsiz olacaktır diye düşünüyorum.
  • Uyuşturucu gibi birşey bağımlı oldular (olduk) sanırım.
  • O Türk erkekleri diye genellediğiniz kısım biraz kız yüzü görmemiş insanlar ve bu yüzden acı çektiklerini düşünüyorum.Kızı iyi tanıyıp ona göre hareket edecekler.Tamam , kız senin hayatının ortasında olabilir , senin başka kız arkadaşın olmayabilir ama karşı taraftanda aynı şeyi beklemeyeceksin.Kız nasıl davranıyorsa sende öyle yapacaksın.Bir sen kaç bir o kaçsın kısaca vur - kaç olarak biliyoruz bunu.

Günlerce kızın üstüne düşersen kızın sana olan ilgisinde azalma olur.Bildiğiniz kız sizi cepte sanar ve sizi sinek olarak görür.Bir kere mesaj attın mı üstüne tekrar atma - kızın yazmasını bekle eğer sana garezi yoksa gördüğünde mutlaka cevap yazar.Böyle durumlarda kızların size yalan söylediğini düşünüp üstüne gidiyorsunuz e haliyle kız sizden soğuyor.Siz onu hayatınızın ortasına koyduğunuz , onu 7/24 düşündüğünüz için ona bağlanıyorsunuz.Kalbinize ondan başka bağlanan damar olmadığı içinde , o damar koptuğunda hayatınızın bittiğini sanıyorsunuz.

Kızı sık boğaz etmemek en iyisi ama çokta umursamamazlık yapma.Orta çizgiyi bulmaya çalışın.Hergün kızı mutlu etmek zorunda değilsiniz.Bir günde bütün sevgi sözcüklerini sevgi cümlelerini yazarsanız o gün kızın gözünde değeriniz biter.

Bunları anlattıktan sonra ;

Sizi cepte görürler - sizi sevse bile sıktığınız için bir zaman sonra soğurlar.Her zaman mutlu etmeye çalıştığınız için bir zaman sonra mutluluk duygusu onlar için monoton birşey haline gelir.

Yukarıdaki anlattıklarıma göre bakarsak kızların bir suçu olmuyor.Onların penceresinden sizde bakın sonra kendinize ders çıkarın.

Kız sizden boş yere ayrılırsa falan tabiki üzücü bir durum ama yukarıdaki gibi olaylar dizisi yaşanırsa olması ihtimaller içinde olan bi durum ki burda ayrılmanızda suç sizin oluyor kız tarafının değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keep on rising

O Türk erkekleri diye genellediğiniz kısım biraz kız yüzü görmemiş insanlar ve bu yüzden acı çektiklerini düşünüyorum.Kızı iyi tanıyıp ona göre hareket edecekler.Tamam , kız senin hayatının ortasında olabilir , senin başka kız arkadaşın olmayabilir ama karşı taraftanda aynı şeyi beklemeyeceksin.Kız nasıl davranıyorsa sende öyle yapacaksın.Bir sen kaç bir o kaçsın kısaca vur - kaç olarak biliyoruz bunu.

Günlerce kızın üstüne düşersen kızın sana olan ilgisinde azalma olur.Bildiğiniz kız sizi cepte sanar ve sizi sinek olarak görür.Bir kere mesaj attın mı üstüne tekrar atma - kızın yazmasını bekle eğer sana garezi yoksa gördüğünde mutlaka cevap yazar.Böyle durumlarda kızların size yalan söylediğini düşünüp üstüne gidiyorsunuz e haliyle kız sizden soğuyor.Siz onu hayatınızın ortasına koyduğunuz , onu 7/24 düşündüğünüz için ona bağlanıyorsunuz.Kalbinize ondan başka bağlanan damar olmadığı içinde , o damar koptuğunda hayatınızın bittiğini sanıyorsunuz.

Kızı sık boğaz etmemek en iyisi ama çokta umursamamazlık yapma.Orta çizgiyi bulmaya çalışın.Hergün kızı mutlu etmek zorunda değilsiniz.Bir günde bütün sevgi sözcüklerini sevgi cümlelerini yazarsanız o gün kızın gözünde değeriniz biter.

Bunları anlattıktan sonra ;

Sizi cepte görürler - sizi sevse bile sıktığınız için bir zaman sonra soğurlar.Her zaman mutlu etmeye çalıştığınız için bir zaman sonra mutluluk duygusu onlar için monoton birşey haline gelir.

Yukarıdaki anlattıklarıma göre bakarsak kızların bir suçu olmuyor.Onların penceresinden sizde bakın sonra kendinize ders çıkarın.

Kız sizden boş yere ayrılırsa falan tabiki üzücü bir durum ama yukarıdaki gibi olaylar dizisi yaşanırsa olması ihtimaller içinde olan bi durum ki burda ayrılmanızda suç sizin oluyor kız tarafının değil.

Çok zor lan kim uğraşıcak bu kadar herşey bize düşüyor o zaman abi bu nedir.

• Türk kızlarını kullanıp atın. Büyük çoğunluğu bunu hak ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ayrıca olay ailede bitiyor.Kızın özellikle annesi cahilse o kızdan bir yol olmaz, sen prensessin bilmem nesin vs.İşte varlıklı eş bul, kariyerli eş bul bilmem ne.Hatta kezbanın biri konu açmıştı burada ya da konu dışında, neymiş erkek kariyerini yapacakmış parasını biriktirecekmiş evini arabasını alacakmış sonra kızı hak edecekmiş sen kimsin lan sanki Monaco prensesi havalara bak hele.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Türk kızlarını kullanıp atın. Büyük çoğunluğu bunu hak ediyor.

+∞
  • çünkü kızlar aşık olmazlar, gerçekten sevmezler. sadece erkekler gerçek aşık olurlar. kızlar sadece hoşlanırlar. inanmayan araştırsın.
  • hepsi öküzde ondan alttan alcaksın biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Türk kızlarını kullanıp atın. Büyük çoğunluğu bunu hak ediyor.

+1 bunu anlatamadık gitti ya.

evlenene kadar daha bir ömür var gidip lisede üni de saçma sapan durumlara düşüyorlar , biri gider biri gelir sadece et olarak görün zevkini çıkarın sonra s.tir edin gitsin başkalarıda nasiplensin hayatınızı yaşayın. nedir bu duygusallık anlamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.