Şimdi Ara

Türk erkekleri neden hep aşk acısı çekiyor? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: matthew__

quote:

Orijinalden alıntı: Carrier has arrived

Türk kızlarını kullanıp atın. Büyük çoğunluğu bunu hak ediyor.

+1 bunu anlatamadık gitti ya.

evlenene kadar daha bir ömür var gidip lisede üni de saçma sapan durumlara düşüyorlar , biri gider biri gelir sadece et olarak görün zevkini çıkarın sonra s.tir edin gitsin başkalarıda nasiplensin hayatınızı yaşayın. nedir bu duygusallık anlamıyorum

Öyle yapmak lazım kesinlikle...
  • Gerçekten kızları biz çok tepemize çıkarıyoruz. Etrafımdaki erkeklerin çoğu öyle. Öyle olmayanlar da çok seviliyor kıymete biniyor. Sanırım öyle olmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Ayrıca olay ailede bitiyor.Kızın özellikle annesi cahilse o kızdan bir yol olmaz, sen prensessin bilmem nesin vs.İşte varlıklı eş bul, kariyerli eş bul bilmem ne.Hatta kezbanın biri konu açmıştı burada ya da konu dışında, neymiş erkek kariyerini yapacakmış parasını biriktirecekmiş evini arabasını alacakmış sonra kızı hak edecekmiş sen kimsin lan sanki Monaco prensesi havalara bak hele.

onrbk ne güzel demiş maalesef etrafımızda bunlardan dolu
    aynı şekilde düzgün bi erkeğin karşısına nedense düzgün kız gelmek bilmiyor çok nadir olan o şansı yakalarsa da kız da çoğunluk gibi davranıyor ve kızlar arkadaşlarından çok etkilenir bu nedenle de onlar gibi oluyor ve sonuç hüsran.Adam akıllı insan gibi insan kalmadı ne yazıkki

• kız veya erkek olmakla değil daha çok kişilikle alakalı bişey.
  • quote:

Son nesilde bayağı düzelme var ama bir önceki nesil tamamen problemli.İstisnalar hariç hiçbir kadın/erkek sevdiği ile birlikte olamamış.Şaka gibi ama durum bu yani.

Ayrıca olay ailede bitiyor.Kızın özellikle annesi cahilse o kızdan bir yol olmaz, sen prensessin bilmem nesin vs.İşte varlıklı eş bul, kariyerli eş bul bilmem ne.Hatta kezbanın biri konu açmıştı burada ya da konu dışında, neymiş erkek kariyerini yapacakmış parasını biriktirecekmiş evini arabasını alacakmış sonra kızı hak edecekmiş sen kimsin lan sanki Monaco prensesi havalara bak hele.Şimdi bu kız böyle yetiştirildikten sonra ne bir samimi erkek arkadaşı olur(normal arkadaş) ne de kızlı erkekli eğlencelere katılabilir.Yani ne bileyim tatil olur kamp olur bu tarz yani.

Bir sonraki nesil çok daha problemsiz olacaktır diye düşünüyorum.

bu adama adminlik verin günde 15 kere bu mesajı okuyorum hala gülüyorum gülerken düşünüyorum noktası noktasına da katılıyorum.

• Bir tane söz var. ''Para için evlenmek, legal fahişeliktir. Buna bende sonuna kadar katılıyorum. Ve malesef bu türk aile yapısında mı desem gelenekten mi desem ülkemizde ister istemez var. Kızlar direk maddiyata bakıyor hatta kızlardan önce çocukluktan beri aileleri bunu zaten defalarca söylüyorlar. Tutturulmuş bir zengin koca gidiyor. Tabikide ekonomik durum çok önemli ekonomik durumu iyi olan birisiyle daha güzel şeyler yapılabilir ama bunu ön plana alan insanlar benim için iki yüzlüdür. Özellikle evlilik gibi kutsal ve çok özel durumlara para işini karıştıranlar benim gözümde beş para etmez iki yüzlülerdir. Kendi çevrem içinde böyle herkes için böyle. Hiç bir erkek bir kadın için inek gibi çalışmak zorunda değil kadınlar bunu istiyor. Zaten erkeğin kalbine sevgi verildiğinde erkek ailesini mutlu etmek için kanı bozuk olmadıktan sonra sonuna kadar çalışır onlar mutlu oldukça mutlu olur zaten ama malesef ailemizden tutun kültürümüze oturmuş bir şeydir bu Diğer konuda zaten kadınların erkeklere göre az duygusal olması. Buna kalıbımı basarım. Kadınlar erkeklere öküz der duygusuz der bir ilişki bittiğinde erkek aylarca kendine gelemez en azından hayatına yeni bir insanı sokmaz ama kadın daha iki hafta geçmeden çat diye bir insanı hayatına sokar. Bu filmlerde de böyle çevremizde de çok görmüşüzdür ondan benim çoğu kızdan soğuma sebebim budur. Erkeklere öküz deyip duygusal ayağına yatarlar güya çok hassas inceler, ama nerede para var, nerede eğlence var duygusallıkları orada geçerli. En ufak zor bir durum gördüklerinde veya daha iyisini bulduğunda o erkeği direk bırakır bana göre kadınların çoğu çıkarcı yaratıklardır. Hepimizin annesi ablası var ama genel olarak böyledir bence. ama avrupalı kızlarda bu yok. Amcam hayatının çoğunu Almanyada geçiren birisi olarak bana hep der. Yabancı bir kız seni sevmişse ve senin için ağlamışsa onu yatırıp kendi ellerinle dilim dilim kessen bile sesini çıkarmaz diyordu çok sadık kalır gözü senden başka kimseyi görmez diyordu. Yani bu Türk kızları için çok çok sebep var bence. Tabi erkeklerde dört dörtlük değil sokakları görüyoruz ama yani bence hiç bir kız için aşk acısı çekmeye değmez. Onlar nasıl tınlamıyorsa bizde ayna gibi olmalıyız. Onlardan daha çok adım atmamalıyız. 2 yılını aşk acısıyla zehir eden birisi olarak ben valla böyle düşünüyorum. İyi forumlar.

• kendilerine uygun olmayan kişilere bağlanıyorlar onu elde edemedikleri için.
    ayrıca arkadaşlar kariyer , para vs. elbette ki önemli kızlar için ve bu anormal bir durum değil
    ben bir erkek olarak gayet anlayışla karşılıyorum.
    ben mesela erkek olarak evleneceğim kadının düzgün bir işi olmasını , iyi bir bölüm mezunu olmasını istiyorum.
    şu an bi kızla görüşüyorum 4. sınıfta ünide ingilizce öğretmenliği okuyor çok hoşlanıyorum
    ama eğerki o ünide okuyor olmasaydıda açıktan liseyi bitirip konfeksiyonda çalışan birisi olsaydı ben hiç ihtimal bile vermezdim ikimizin arasında bişeyler olmasına.
    yani ben bir erkek olarak böyle düşünürken kızlar neden öyle düşünmesin ?
    kendilerinden daha iyi birisini istiyor kızlar daha fazla kazanan , statüsü daha iyi olan birisini istiyorlar.
    ve bence bunda hiçbir yanlışlık yok.
    sen mesela açıktan üni okuyup ayda ortalama bin tl kazanabildiğin bir işte çalışıyorken
    gidip te tıp fakültesinde okuyan bir kıza aşık olup onunla evlilik hayalleri yaparsan o iş olmaz ve acı çekersin elbette.
    biraz mantıklı olması lazım insanların herkesin bir alıcısı var kendine göre olan birisini bulman gerekiyor mutlu olabilmek için
    şimdi arkadaşlar bir gerçek var ki kızların durumu erkeklerden daha farklı
    özellikle biraz eli yüzü düzgün , güzel bir kızsa ve güzel bir mesleği olan birisiyse o kıza talip çok
    bu iş böyle hani ne doktorlar ne mühendisler istedi benim kızımı muhabbeti var ya o iş türk kızları için gerçektende öyle
    neden öyle ?
    çünkü kızların çoğu okumamış ve kendini geliştirmemiş oluyorlar. avrupa ve amerika ülkelerinde durum böyle değil. erkekler kadar kızlarda başaralı eğitimde ve iş hayatında. işte türk kızları neden kendini prenses gibi sanıyor diyorsunuz ya. sebebi bu
    okuyup kendini geliştirenlerin sayısı çok fazla değil türkiyede.
    e hal böyle olunca o tarz kızlar el üstünde tutuluyorlar yani bir nevi bir sürü erkek yavşıyor
    eeee ne oluyor sonra ? kız ister istemez kendini çok değerli görüyor ve herkesi beğenmemeye başlıyor neden beğensin ki alternatifi çok ne de olsa.
    biraz orta halli veya düşük gelirli bir aileden geliyorsa gelecekte iyi bir evde , maddi sıkıntılarla boğuşmadan yaşamak istiyor.
    o yüzden bu tarz kızlar kendilerinden çok daha üstün kişilerle evlenmek istiyorlar aynı seviyede olanlarla değil. aynı seviyede onlarca talip var zaten , aradığı gibi bir erkek bulamazsa eskiden peşinde koşanlardan bi tanesine 2 mesaj atar 2 gülücük yapar olay bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alper3333 -- 15 Eylül 2012; 18:13:08 >

• çok güzel fikirler ortaya çıkıyor güncelliğini korusun konumuz
  • Türk kızlarından hiçbir şey bekleme. En çirkini bile kendini prenses zannediyor.
    İmkan varsa, yabancı birini bulmak.
  • Ben çekmiyorum mesela hiç bi zamanda çekmedim türk erkekleri kız psikolojisinden anlamadığı için genel olarak hep yalnızdır. Kızlar çok farklı yaratıklardır eğer bi erkek doğru bir çizgi üstünde ilerlerse istediği kızı her türlü alır bunun için belli kriterler gerekli onlar yoksa zaten kaybetmeye mahkumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demonchild

quote:

Ayrıca olay ailede bitiyor.Kızın özellikle annesi cahilse o kızdan bir yol olmaz, sen prensessin bilmem nesin vs.İşte varlıklı eş bul, kariyerli eş bul bilmem ne.Hatta kezbanın biri konu açmıştı burada ya da konu dışında, neymiş erkek kariyerini yapacakmış parasını biriktirecekmiş evini arabasını alacakmış sonra kızı hak edecekmiş sen kimsin lan sanki Monaco prensesi havalara bak hele.

yorum süper yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Excision

Ailelerin kizlara yaptigi baskidan oturu olabilir.
    erkekleri ôcü gibi tanitiyorlar kucukken.
    Mesela bir tr kızı karşı cins ile tanışmak istese,ondan önce aklından binbirtürlü ön yargı geçiriyor.
    hadi diyelim tanıştı sevgili oldu.
    bu seferde ilişkide güvensizlik oluşuyor.
    sürekli bi karıştırma merak etme oluyor.
    bunların hepsinin modeli aynı fabrikadan çıkma.
    hepsi seri üretim gibi aynılar.
    1 kere bulaştım dahada tövbe ettim.
    Olursa yabancı olur,kültürlü,aklı başında olmalı ne bilim olması gerektiği gibi olmalı diye dusunuyorum.

bu adam doğruları söylüyor

• Bunun erkeklerle ilgisi yok,tüm insanlarla ilgili birşey.
    Sebebi de çoğu insan için gitmek kolay.
    Yarım kalan şeyler ömür boyu acıtır canını.
    Arkandan gelir bir hayalet gibi...
    Yarım kalmıştır,son veda olmamıştır,yarım bırakılmıştır yaşananlar ve kimi görsem bir çoğu yarım yaşıyor,ruhu,kalbi yarım bir çoğunun.
    Yarım kalan insanla birlikte de olamazsın.içinde ölmeyen biri varsa eğer nasıl sileceksin ki ?
    Çok üstün biri gelmeli yerine silmeli her şeyi...
    Çok aşık olmalısın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.