Bildirim
Türk dizileri neden ÇOK dandikleşti? (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu mesajını beğenenlerin izledikleri dizilerde beş para etmez. Aşağılık kompleksine girmiş yabancı hayranı kişilerdir..
- bro ben casa la de papoli izliyom yav..
- aynen bro çok şakilli şukullü dizi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Özellikle Atv dizilerinin fragmanları bile rahatsız ediyor beni. Dram severim normalde ama bunlar sürekli bağırış, çağırış, ağlama.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk izliyor da ondan. Önceden bir iki tane dizi vardı böyle holding,aşk,entrika,zenginlik,arabalar cart curt. Bakıldı acayip izleniyor, millet seviyor zenginlik görmeyi. Diziyi anlamak için zeka da gerekmiyor. En son izlediğim kuzey güney onu da youtube'dan izlerdim reklamlardan dolayı. Ondan sonra tv izlemeyi bıraktım uzun süredir tv açmıyorum. Yabancı dizimi izliyorum 40 dk geçiyorum. Türk dizileri insanı geriye götürür beş para etmez. -
Şimdiki diziler sadece kadınlara yönelik entrika, acıtasyon ve drama üzerinden prim yapıyo.
Önceden
hem çocuklar, hem erkekler, hemde kadınlar izlesin diye aile filmleri olurdu şimdi leş gibi diziler. -
final yaptı her biten diziyi kaldırmıyorlarquote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
En kral dizi kardeş payiydi onuda kaldirdilar
ayrıca şahsiyet öneririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Jonathan Hemlock -- 25 Nisan 2018; 20:1:43 > -
bu diziyi bitirdim zaten şu aralar yabancı filmlerde bitik zaten bu işten anlayan çogu kişi yabancı dizilere sardı yabancı dizilerin konusu çok orjinalquote:
Orijinalden alıntı: sybercomp
Bu mesajını beğenenlerin izledikleri dizilerde beş para etmez. Aşağılık kompleksine girmiş yabancı hayranı kişilerdir..
bu yabancı dizilerin yan etkisi olarak dizi bittiginde insanın anlamsız bir boşluga düşmesi yani izleyen çogu kişi sevdigi karakteri özlüyor... -
Bide şimdi şu var kadınların yanında küfür ediyorlar oraları bipliyorlar ama internetten sansürsüz olanına bakınca adam kadının yanında ana avrat sövüyor hayatta bir kadının yanında öyle küfürler etmem ben artık diziler küfürden skişten ibaret asker dizileri de sıktı artık oda ayrı konu 1-2 tane yeter ne abartıyorsunuz hangi kanala girsem biri mişoyu avlıyor diğeri heval yakalıyor En güzeli isimsizler dizisiydi onda da saçmalık yok diye tutmadılar reyting almadı en baba asker filmiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The-Undertaker -- 25 Nisan 2018; 20:16:49 > -
Ezel dir gelmiş geçmiş en iyi yapım bence
Gelmiş geçmiş en iyi Türk dizisi Börü'dür. 7-8 yıl sonra da gelmiş geçmiş en iyi Türk filmi Göktürk üçlemesi olacak. Var ol Alper Çağlar, bizi böyle dandik dizi-filmlerden bir nebze de olsa kurtarıyorsun.
Kompleks falan değil. Gayet net ve açık; futbolda ne kadar gerideysek, dizilerde de o kadar gerideyiz. Bir Breaking bad, Game of Thrones, Legion vs. çıkmaz bu ülkeden. Aşk21314151 çıkar anca.quote:
- aynen bro çok şakilli şukullü dizi.. -
bu liste daha mantıklı olmuşquote:
Orijinalden alıntı: bcan402
ezel
kurtlar vadisi
behzat ç
tatlı hayat
leyla ile mecnun
işler güçler
yeditepe İstanbul
yedi numara
en son babalar duyar -
Günü kurtaran işler bu kadar olur.. 2 saat dizi 1 saat de önden gelen geçen bölüm özeti!!
İnternetten yabancı dizi izleyip geçin.. Senaryolar da mal gibi, hep entrika, kavga dövüş! -
Gözüm hep seni arıyor.BEHZAT Ç. -
Suskunlar'dan bahsetmiş kimse
Yabancı hayranlığinla falan alakasi yok objektif bakmak lazim. Sen gidip breaking bad ile herhangi bir turk dizisini kiyaslayabilir misin fark ortadaquote:
İnsanların dandikliği ortaya çıktıkça herşeyimiz dandikleşiyor.
Eskiden dizi ve filmler Aile kavramını kuvvetlendirir nitelikteydi.Babaya saygı , aileye bağlılık , Örnek davranışlar.. vs.
Şimdiki dizilere bakın hele, aile içi şiddet, ayrılık, saygısızlık, şehvet... her türlü dümen var. Aşçı bahhcıvana, bahçıvan şoföre misali...
Bir ezel, bir acı hayat, bir suskunlar ve daha sayamadığım bir sürü kaliteli dizide avrupadan çıkmaz onların kültürü farklı.. Hepsinin tadı ayrı got dizisi fantastik.. Fantastik ve bilim kurgu türü diziler yapılmıyor diye duygusal aşk türündeki dizileri sevmiyorsunuz diye türk dizileri çöptür diyemezsiniz.
Elbette o tür dizilerde yapılmalı ama bu dizilerin tutması riskli bir iş mesela fear waking dead aynı konuyu işlediği halde twd kadar tutulmadı.
Elmayla armut karşılaştırılmaz ben fi dizisi ile onu niye kıyaslıyayım. Biri gerilim psikoloji diğeri macera gerilim. Ama yabancı hayranları üç beş güzel yabancı diziyi görür ama bunun yanında yapılan yüzlerce saçma dizileri görmez. Bu yabancı hayranlığıdır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X