Şimdi Ara

Türk dizileri neden ÇOK dandikleşti? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sybercomp

Elmayla armut karşılaştırılmaz ben fi dizisi ile onu niye kıyaslıyayım. Biri gerilim psikoloji diğeri macera gerilim. Ama yabancı hayranları üç beş güzel yabancı diziyi görür ama bunun yanında yapılan yüzlerce saçma dizileri görmez. Bu yabancı hayranlığıdır.
    O konuda haklisiniz. Tabiki birsuru cop dizileride var. Ama bizim neden boyle bas yapitlarimiz yok keşke olsa.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    Kuzey Güney kaldırıldı internetten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Zevkler ve renkler tartışılmaz sana göre baş yapıt olan breaking bad başkasına göre çöptür. Ha bilimkurgu ve fantastik diziler neden yapılmıyor dersen yine imkan meselesi biz bu kulvara başlayalı 10-15 sene oldu amerika 40 yıldır belki daha fazla bu kulvarda.

Biz 20 sene önce brezilyadan dizi ithal ederken şimdi brezilyada dahil birçok ülkeye dizi ihraç ediyoruz. Umarım ilerde gelişicek daha çok dizi yapıldıkça. Ne kadar çok yapılırsa o kadar çöp çıkıcak içlerinden amerika gibi ama en iyileride çıkacak.

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    15. bölümden sonra felan acayip bozduydu.
  • artık kaliteli oyuncular ve yapımcılar dizi sektörüne girmiyolar çünkü reyting sorunları var doğru düzgün para kazanamıyolar o yüzden hepsi film sektörüne girdi

50 bölümlük tutan bi dizide kazandığı parayı adam 1 filmle kazanıyo sence diziylemi uğraşır her hafta

türkiyede dizi sektörü tamamen bitmiştir kimse hiç bişey beklemesin bu ülkede her yere sinemalar açıldıkça insanlar 20 liraya sinemaya gittikçe you tube oldukça kaliteli dizi beklemeyin
  • Şahsiyet, Masum, Börü son zamanlarda çıkan kaliteli diziler. Zaten bunlardan başka da Türk dizisi izlemedim yıllardır. Hem uzun hem de aynı konular diye.

• Yazdığın diziler leş ki

• cidden eskiden diziler daha mı güzeldi ne.Bir de adamın yazdığı diziler kardeş payı,avrupa yakasından filan daha eski
  • quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

Bir ezel, bir acı hayat, bir suskunlar ve daha sayamadığım bir sürü kaliteli dizide avrupadan çıkmaz onların kültürü farklı.. Hepsinin tadı ayrı got dizisi fantastik.. Fantastik ve bilim kurgu türü diziler yapılmıyor diye duygusal aşk türündeki dizileri sevmiyorsunuz diye türk dizileri çöptür diyemezsiniz.

Elbette o tür dizilerde yapılmalı ama bu dizilerin tutması riskli bir iş mesela fear waking dead aynı konuyu işlediği halde twd kadar tutulmadı.
    Fantastik olmaması değil sebep, breaking bad de fantastik değil. Aşk olmasın da demiyorum, ama %99'u aşk ve kimin kime itelediği ile ilgili olmasın. Kaliteli olarak bulduğum Gülse Birsel'in dizileri var mesela.

Öte yandan, GOT kalitesinde dizi yapabilmek için çok gelişmiş bir altyapı olması gerekiyor. Biz de o endüstri en az 2 lig aşağıda.

• Cennet Mahallesi çok mu kaliteliydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beğenmiyorsanız izlemeyin.Kimse bir şeyi izlemek zorunda değil.Bende izlemiyorum.İzleyene de diyecek bir şeyim olmaz.Herkesin tercihi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: strategen

Fantastik olmaması değil sebep, breaking bad de fantastik değil. Aşk olmasın da demiyorum, ama %99'u aşk ve kimin kime itelediği ile ilgili olmasın. Kaliteli olarak bulduğum Gülse Birsel'in dizileri var mesela.

Öte yandan, GOT kalitesinde dizi yapabilmek için çok gelişmiş bir altyapı olması gerekiyor. Biz de o endüstri en az 2 lig aşağıda.

Alıntıları Göster
    Breaking bad kadar kaliteli dizilerimiz var ararsan bulursun. Sana göre kaliteli değilse bu sizin fikriniz sadece. Breaking bad sırf bir bölümü bir sinek üzerine yapılmış bende izledim yani ne fazla göklere çıkarılacak dizi nede yerin dibine geçirilecek.

• Şimdiki diziler 3 saat sürüyor bölüm başına, toplasan 20dk’kalık senaryo kalan 2 saat 40dk bakışmalı slow motion. Bide dizideki en aksiyonlu yerlerse birbirlerine bakışmak arkadan fon müzik. Nerdenmi biliyom eşim hepsini izliyor maşallah.

• Ne zaman kaliteli oldu ki...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.