Şimdi Ara

Türk dizileri haddini aşmadı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aşk tesadüfleri sever dizisinde 10 yaşındaki kız çocuğu 10 yaşındaki erkek çocuğunun dudaklarından öpüyor.
    Geçenlerde Fox dizisinde ise dayı ile yeğeni sevgiliydi
    Türk dizileri haddini aşmadı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cowboy-12 -- 30 Aralık 2013; 1:18:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dayı ile yeğen mi
  • Yetişkin insanlar dekolte giyse olay oluyor, onlar da bu yöntemi tercih etmek zorunda kalıyorlar. 10 yaşında çocuklar olayı da, dayı ve yeğen olayı da hiç hoş değil, kabul ama bunların olmaması için gerek RTÜK baskısı, gerekse mahalle baskısı azalmalı.
  • izlemiyorum kafam rahat en azından. Hadlerini aşalı çok oldu zaten.
  • Televizyonu kurtlar vadisi terör dizisi kaldırıldığından beri izlemiyorum çünkü kime ne hizmet yaptıkları belli ondan sonrası. Ha sadece arada sırada oda çok sevdiğim ahmet kural abimiz olursa bakarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet_Şahin

izlemiyorum kafam rahat en azından. Hadlerini aşalı çok oldu zaten.

aynen öyle
  • Reyting için ne yapacaklarını şaşırdılar. Harbiden yuh artık.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hadlerini aşsalar ne olur ? farkeden bişey olur mu ? Bence olmaz. Alan memnun veren memnun... şikayetçi olan sen ben toplasan 100 kişi eder...
    Türk insanı Derin bi uykuda dizilerden dolayı asla uyanmazlar
  • Size iddia ediyorum Türk dizi tarihinin gelmiş ve gelecek en kaliteli yapımını, rating için canını verecek yapımcılara götürsem kabul etmezler.

Onların aradıkları kalite değil, rating. Ne olursa olsun rating. Zavallı insanlar.
  • Kalite olsa bazı saçma şeyler tolere edilir de o da yok milletin gözüne fena batıyor.Yukarıda arkadaş çok güzel demiş onlar kalite değil rating arıyor ve orijinal fikirler bu yüzden fazla yok.Uyarlama,araklama,benzer kısır döngüler yapılıyor sürekli.

RTÜK tarzı basiretsiz kurumlar olduktan sonra zor gelişir Tv Dünyası.
  • Hata senin hala sacma sapan turk dizilerini izlemende

• quote:

Orijinalden alıntı: Prison-Break

Hata senin hala sacma sapan turk dizilerini izlemende

+1
  • İzleme gitsin hocam
  • İzlemeyin bence. Coguda basarisiz bence.

• Sokağa çıkıp halkımıza sorsan ay biz muhafazakarız derler ama nerede sapkın diziler var onları izlerler

• Türk dizileri haddini aşalı çok oldu, çok. Yıllardır Türk dizisi takip etmiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.