Şimdi Ara

Türk kezbanları neden düzelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun zamandan beri erkeklerin eleştirdiği kezban bir kitle var. Erkeklere ters cevaplar veren, erkekleri umursamayan, erkeklere cüzdan muamelesi yapan, erkek merhaba deyince uff snane be slk gibi laflar söyleyen, eğitim durumu düşük, kitap okumayan cahil kezbanlar işte.

Bu kızlar eskilerden beri halen var olan kızlar. 10 yıldır eleştiriyoruz hiçbir değişiklik yok. Bunun nedeni nedir? İslam dini mi neden oluyor buna, yoksa eğitimsizlik mi? Yoksa ikisi birden mi? Erkeklere karşı kibar, nazik, güzel davranan, eğitimli, akıllı Türk kızlarının sayısı çok çok düşük. Kısacası kaliteli Türk kızı bir elin parmağını geçmez. Rus kızları, Türk kızlarından 1000 kat daha iyiler. Her açıdan.

Türk kızı neden düzelmiyor? Türk kızlarının genetik kodunda bir sorun mu var?

• Sosyal medyada sizin gibi saniyede 50 kişi kendilerine yazdıkları için

İyi olanlarda sizin gibilere bakmaz onlar genelde kendi kariyerlerine odaklanıyor sonra bulunduğu konumdan biriyle hayatını geçiriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • türk kızı kendine iyi davrananı değil kötü davranan insanları çekici buluyor. veya çekici buldukları erkeklere iyi davranıyorlar. çok acımasızlar neden böyle bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebookta türk karılarının sayfalarındaki "arkadaş olarak ekle" butonu olan fb üyesi nerdeyse yok gibi. yurtdışında ise "arkadaş olarak ekle" butonu olmayan fb üyesi karı nerdeyse yok gibi... sadece bu durum bile karıların bu ülkede bambaşka yaratıklarmış gibi hürmet gördüğünü ve erişilmesi zor bir hedef gibi talepkarlarının bol olduğu ve talep- arz dengesinin bozukluğu yüzünden, karıların istediklerine istedikleri gibi davranma cüreti buldukları bir yer ve zaman.

bir türk karısının yurtdışında date uygulamasında hiçbir erkeğin yüz vermemesi bu durumu açıkça gösteriyor...

• devlet dahil tüm sistem kadınlara çalışıyor, kadınlar ne yapsa haklarıdır

• Ulpro kullanıcısına yanıt

"İyi olanlarda sizin gibilere bakmaz" Bu nasıl bir aşağılama şeklidir. Benim iyi olmadığımı nerenden uydurdun? Bu nasıl bir ön yargı? Aynada kendine bakarak yazdın bu yorumu herhalde. Ben gayet de yeterli ve başarılı biriyim. Sana başarılarımı, okuduğum okulu ve yetkinliklerimi yazarak senin gibi bir internet trolüne kendimi onaylattırmaya gerek bile duymuyorum. Sen sorunlu bir psikolojiye sahipsin. Bir erkek çirkin bile olsa hiçbir kız o erkeği tersleyemez. Buna hakkı da yok. Sen kendini yetersiz görüyorsun belli. Dünyayı da diğer erkekleri de bu açıdan yorumluyorsun bundan dolayı.

Bir erkek ne olursa olsun değerlidir. Ekstra bir şey yapmasına gerek yok. Neden kendini ezikliyorsun esas sorun bu? Bir kızın karşısına çıktığında o yüksek mertebe, ben eziğim diye mi düşünüyorsun? Bu DH da cidden özgüveni yerlerde olan bir sürü insan dolanıyor.

Senin acilen özgüven üzerine çalışman lazım. Eminim sevgilin de olmamıştır. Yazık sana...

• yakışıklı olsan yapmazdı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt
    " Bir erkek ne olursa olsun değerlidir , ekstra bir şey yapmasına gerek yok "

Pembe dünyanda yaşamaya devam et o işler öyle yürümüyor madem bir erkek ne olursa olsun değerlidir ekstra bir şey yapmasına gerek yok o zaman sen kız olsan Alanya abazanlarına koşulsuz şartsız verirsin büyük ihtimal

İyi olanlarda sizin gibilere bakmaz sözünü söylerken forumdaki genel kitlenin karakterine göre söyledim vücudu salmış obez her saniye burada yazışan kızdan başka konu açmayan kız ile buluşmaya gitse direkt taşikardiden nalları dikecek kişiler var burada

Ayriyeten hangi üniversitede okuduğun umurumda bile değil burada kız kız diye ağlaşıyorsan kendini belli ediyorsundur eğer çok edepli biri olsaydın konunun başlığına Türk kezbanları diye tüm kızları genelleyerek başlamazdın bana entelektüel kibar beyefendi ayağı çekme

Sevgililerim oldu ama boş iş olduğunu anladım artık yapmıyorum

Aynada kendine bakarak yazdın bu yorumu herhalde sözüne ithafen evet kendime aynada bakarak yazıyorum bu yorumu Türk kezbanları neden düzelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 24 Haziran 2024; 23:34:55 >

• Saqize Paqize Qezban diye üç tane gemi vardı Kadıköy'de sürekli yük alırlar, Kadıköy Beşiktaş seferi yapanlar görmüştür.

@Şoray

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • allahım sonunda akıl dolu bir konu açıldı. sonunda benim dışımda o malum soruyu soran bir kişi çıktı. bu konunun adminler tarafından üste sabitlenmesi lazım bence.

• Kezbanlar kendini kleopatra sanıyor. Bu düzelmediği sürece bir halt olmazlar. En son belarus'a gittim. Ben ömrümde bu kadar hanımefendi, güleryüzlü kadınlarla tanışmadım. Kadın gibide kadınlardı.

Bizde 1,50 boyundakiler kendilerini seçilmiş kişi sanıyor.

• yukarı

• Erkekler böyle kızların peşinden koştuğu sürece, düzeltmeye ihtiyaç duymayacaklardır.

• ilgi depoları çok sağlam çünkü en çirkin kız bile bir şekilde ilgiye maruz kalıyor bu da çok fazla seçenek arasında yüksek düzeyli tercihlere yönelmelerine sebep oluyor biz erkekler çok basit düşünüyoruz en üst kademe de bir adam bile Kasiyer bir kıza ilgi duyarken karşı cinsten bu hareketi alamıyoruz maalesef.

Şimdi de günlük hayatından bir fotoğraf at da nasıl yaşıyorsun onu görelim. Kız arkadaşınla, güzel giyimli, böyle elit bir ortamda...

Yoksa sana da mı bakmıyorlar? Türk kezbanları neden düzelmiyor 

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Ben Mart kedisi gibi aranmıyorum sizin gibi , param olsada olmasada ben sevgili yapmıyorum eskiden olmuştu sevgililerim ama boş iş olduğunu anladım fazla zaman kaybı sizde anlayacaksınız

Yoksa sanada bakmıyorlar mı cümlen için ben uygulamadan kitap alırken aldığım kız bile bana yürümüştü

Hadi o eskiden olan sevgililerinle olan konuşmalarınıda at diyeceksende hat değiştim hepsi silindi bunuda sana kanıtlamak zorunda değilim olsaydı onuda atardım
    Türk kezbanları neden düzelmiyor Türk kezbanları neden düzelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 25 Haziran 2024; 15:9:59 >

Alıntı

metni:
    Trakya üniye gelirsen haber verajaldjsisk

Bu mu yürüme? Kızın sana dibi düşmüş, yanıp tutuşmuş, mesajlara bak, üff(!)

Gerçi seviye orada da yerlerde, haklısın bekar kalmakla.

Nereyi kazandın

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Olm ben sizin gibi hayatı düşüncesi karıdan evlilikten ibaret parazit miyim la git tinder premium hesabından kız fotoğraflarını dikizle sen

Ben zaten evlilik düşünmüyorum git sen evlen bu ülkede

Bu mu yürüme derken ben şu kadar büyük bir yürüme mi yazdım ? Sen kaç tane satın aldığın bir ilanda karşındaki kişinin seni olduğu yere davet ettiğini gördün ? Bu yüzden öyle dedim yoksa normal bir konuşma yaptık

Şimdi kız yüz vermedi diye foruma gelip ansiklopedik çıkarımlar yapmaya devam edebilirsiniz

• Kazanamadım bazı sebeplerden , bu sene girdim ama sınavın bu kadar kasıntı çıkacağını tahmin etmedim 19 22 23 tarzı bir sınav geleceğini düşündüm , yinede bakacağız sıralama ne gelecek , hiç olmadı denerim yine 300 puanlı bölümü ilk sene tutturdum diye 5 sene okuyup borç içinde mezun olmaktan iyidir

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.