Şimdi Ara

TÜRK BAYRAĞINI AÇAN FRANSIZ ÇIKTI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güney Kıbrıs Rum kesiminde 15 gün sonra bankalar kapılarını açtı. Lefkoşa'da Rumların bankalara akın ettiği sırada yanındaki Türk bayrağını açan Fransız turist büyük tepki çekti.

Rumların saldırısından Rum polislerin yardımı ile kurtulan Fransız'a polisler neden böyle bir şey yaptığını sordu. Fransız turist, polislere "Bu bayrağı seviyorum" yanıtı verdi.

Öfkeli kalabalıktan kurtarılan turist sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken, bayrak bir grup öfkeli Rum tarafından yırtıldıktan sonra yakıldı.
     TÜRK BAYRAĞINI AÇAN FRANSIZ ÇIKTI

diyecek bir şey bulamadım helal olsun valla

• Bu adama vatandaşlık verilmeli
  • samimi gelmedi bana hiç hadi orada türklere karşı bir gösteri protesto tarzı birşey olsa oda gitse bayrağı açsa tamam da durup dururken nerden çıkmış şimd bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suffocated

samimi gelmedi bana hiç hadi orada türklere karşı bir gösteri protesto tarzı birşey olsa oda gitse bayrağı açsa tamam da durup dururken nerden çıkmış şimd bu ?

aklımdan geçmedi değil fakat olayın tam iç yüzü bilinmiyor herşey olmuş olabilir
  • belki de provakatif bir eylemdir; belki bayrak yakmak için sebep olsun diye kurgulanmıştır
  • Bayrağı sarışın , yaşlı bir kadın yakmış , haberlerde gördüm.
  • Provokasyon hareket olabilme ihtimalı yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Valley -- 28 Mart 2013; 19:57:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu dünyada Türkleri seven bir Fransız olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.