Bildirim
Türk Bayrağı Yakan Suriyeliler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
İlker beyi neden etikeyledin herzaman olduğu gibi chpyi suçlayacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gaziantep İslahiye deyim yani olayın yaşandığı ilcedeyim olay gerçektir hükümetin yeterli yardım destek sağlamadığı dusunuluyor ab milyarlar Vermismis hükümet cebe indirmismis,
Etraf Suriyeli dolu carsiya inmeye korkuyor insan birsuru haberi yapılmayan taciz gasp hırsızlık olayları yaşanıyor hergun, devlet bunları bile bile besliyor bunlari
Bu arada islahiyede olan varsa gorusebiliriz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 7 Temmuz 2016; 22:51:16 >
akp hükümetinin hala türk dostu olduğunu sananlar var -
Sanane istediğini yapar adamların kendi ülkesi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Keşke beyinleri olsa.Sonra doğruları söyleyince ırkçısın bik bik.Sevmek zorunda mıyım beni sevmeyeni -
Gerizekalılar kendi bayraklarını yakıyorlar (tayyep sağolsun)..
-
buna bile inananlar çıkacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: EO2527
Gaziantep İslahiye deyim yani olayın yaşandığı ilcedeyim olay gerçektir hükümetin yeterli yardım destek sağlamadığı dusunuluyor ab milyarlar Vermismis hükümet cebe indirmismis,
Etraf Suriyeli dolu carsiya inmeye korkuyor insan birsuru haberi yapılmayan taciz gasp hırsızlık olayları yaşanıyor hergun, devlet bunları bile bile besliyor bunlari
polise neden haber vermediniz? bayrak yakmak büyük bir suç. -
Zaten kampda her zaman polis var görüyorlar mudahele edilmiyor
Ayrıca şunu eklemeden edemeyecek canlarının istediğine bıçak cekiyorlar toplanıp adam dovuyorlar millet karısını kızını dışarıya güvenle çıkaramıyor batıda Etraf gulistanlik ama burası rezalet, zaten fuhuş yuvası kamplar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 7 Temmuz 2016; 23:47:04 >
bunların analarını laciverde boyamayan Türk evladı erkeğim diye pantolon giyip sokakta gezmesin. -
-
yanlış anlamayın ama polis türk bayrağı yakan birini görse müdahale eder diye düşünüyorum :)
biraz saçmalık kokuyor bu konu ama neyse...
Dostum kimseyi ikna etmem için sebep yok istemeyen gözünü yumar isteyen gerçekleri gorur.
Kampda birçok yakınım AFAD görevlisi Bende zaman zaman kampa gidiyorum olaylara tanık oluyorum, burada kimseye inansın diye çaba gosterecek değilim çok isteyen olursa Yarın çıksın gelsin İslahiyeye 1 gün misafir ederim gezdiririm kampı kendi görür ortami.
deseydiniz defolup gidin o zaman ülkenize -
Polisin bile bazı olaylarda müdahale edemediği durumlar oluyor zaman zaman hükümete protesto yapılıyor kampta, ben diyeyimde linç etsinler tahtalikoy yoluna gideyim hemi 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 8 Temmuz 2016; 0:12:57 >
quote:
Orijinalden alıntı: EO2527
hakettigini bulmussun dostum neden sikayet ediyirsun. sen degil misin burada akp propogandasi yapan. ee bu da akpnin bir politikasi olduguna gore. daha ne ses cikariyorsun otur ve sebep oldugun orramla butunles.
Biri D12 yi konuya çağırsın
quote:
Orijinalden alıntı: James Kendrick
yanlış anlamayın ama polis türk bayrağı yakan birini görse müdahale eder diye düşünüyorum :)
biraz saçmalık kokuyor bu konu ama neyse...
İlla gozunun onunde mi olmasi gerekiyor. Sen mahallendeki turk bayraginin cayir cayir yandigini gordugunde bunlarin hepsi coktan vatandasimiz olmus olacak bile.
Ya arkadaş bu adminler beni deli ediyor.bu haberle ilgili mesaj yazmıştım silmişler.bayrağımızı yakanlar ıraklı.işte kaynak.
http://www.sozcu.com.tr/2015/gundem/irakta-turk-bayragi-yakildi-1007178/
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- erlik kimdir
- dişi inek eti yenir mi
- parayla diploma veren üniversiteler
- pasaport kayıtlı iphone alınır mı
- dost koleji hangi cemaat'in
- byd fiyat listesi
- tüvtürk kime satıldı
- yüzde 40 yerli araçlar
- fiat 600 fiyat
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X