Şimdi Ara

Turist kız tavlamak cidden kolay mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
25.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu yaşıma (19) kadar hep ailemin yazlığında efendi efendi tatil yaptım. (bizim orası huzur evi gibidir). Bu yaz ilk defa arkadaşımla antalya taraflarına gidicez. Turist kızlara yazmak falan o kadar kolay mı gerçekten? İngilizcem advanced seviye. Çok rahat bi şekilde konuşabiliyorum. Tipim de düzgün, ama nasıl ve ne şekilde bu ortamı sağlayacağımı bilmiyorum açıkçası. Nasıl yakınlaşılır falan. Yardım edebilecek birisi varsa çok makbule geçer. Turist kızlar ve otel ortamı konusunda acayip tecrübesizim. :d

• advanced ingilizce ile rahat konuşursun . bu da yeter bir kız için. adam gibi giyin , sohbet et. onlar seni merak eder. senle takılalım derler içinden zaten
  • advanced ingilizce varsa gerisi önemsiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede tatile gidiş amacı seks üzerine kurulu.Arkadaş otel, gezilecek yerler, etkinlikler ile bilgi isteyeceğine nasıl turist kız tavlarım diye konu açıyor.Giyinmemizden tatilimize kadar hepsi abazalağımız üzerine kurulu.Seni bekliyor turist kızlar, advanced seviye konuşan erkeğimiz geldi diye karşılaycaklar
  • are you kola dedinmiydii bütün kızlar sende
  • yuppocan Y kullanıcısına yanıt

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla hocam denemelerim hep boş çıktı :))
    anlamsız bir şekilde esmerlerden hoşlanıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kız/kadın güzel oluyo ya
    4 yıl önce açıldı
    Bu kız güzel mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuppocan Y kullanıcısına yanıt
    ilgilenmiyorsan lütfen karışma, yukarıda dediklerini yapmadığımı nereden biliyorsun? Bu sadece ufak bir parçası. Abaza falan da değilim, daha önce bi deneyimim olmadığı için merak ettim sordum.
  • Birader bu açlık ne yahu? Çok istiyorsan git eskorta, kız düşürmek olsun diye tatile mi gidilir?
  • Alaman karıları vaaay advanced englisman gelmiş diyecekler boynuna sarılacaklar pampa helal yapıştır em hepsini
  • Sen çok filim izlemişsin öncelikli olarak yurt dışından Türkiyeye gelen Turistler Orta seviyeli bir bütçeye sağiptir geneli öncelikli olarak yabancı dilin yoksa unut gitsin uğraşma bile .Hadi tanıştın diyelim kızlar seni beğenmese bile sana güleceklerdir Türk kızı gibi surat asmaz nezaketten gülümser yani hemen mutlu olma . Gerçekler bunlar burda geçen sene vardı hikaye anlatır gibi yazmıştı yok kızla tanıştım gibi ama en sonunda Csb olduğunu itiraf etmişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsel açlığın afrikasında sıradan birgün

• quote:

Orijinalden alıntı: corpus gemitu

ilgilenmiyorsan lütfen karışma, yukarıda dediklerini yapmadığımı nereden biliyorsun? Bu sadece ufak bir parçası. Abaza falan da değilim, daha önce bi deneyimim olmadığı için merak ettim sordum.

Açmayın buraya böyle konular, gidip incisözlüğe üye olun orada açın.Yahu gidersin tatiline eğlenmek gezmek rahatlamak için böyle bir fırsat denk gelir yaparsın tabiki.Buna hedeflenip gitmek nedir ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuppocan -- 14 Haziran 2017; 17:34:8 >
  • Sonra avrupada diyorki insanları bu Türkler neden bu kadar abaza kız düşkünü afrikada millet açlıktan kırılır. Bunlarda cinsel açlıktan düz duvara tırmanır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tavlamak normalden daha zor ama tavlarsan olayların gelişmesi daha kolay.
  • Samimi söylüyorum millet kafayı karı kızla yemiş bitirmiş ağa kayış sıyırmış

• Hehe egefitness abd de az ing ile kız nasıl tavlanır gösterdi tabi vucud dili etkili oldu :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yabancı kızlar için dile pek gerek yok. Oturup siyaset konuşmayacaksınız. İlk yaklaşım önemli
  • Özgüven

Girişkenlik

Kılık kıyafet bu 3 üne dikkat et siftahı yaparsın...

Rastgele

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz gerçekçi olmak gerekirse, fluent speaker dan aşağısının işi çok zor kardeşim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.