Şimdi Ara

Tüplü monitörler maksimum kaç yıl dayanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Tüplü monitörler maksimum kaç yıl dayanır?

• kullanimina bagli. rahat 4-5 yil kullanirsin.
  • Biraz da şansa bağlı sanırım..zira ülkemizde halen voltaj düşüklüğü, elektirik kesilmesi problemleri var biliyorsunuz....
    Zira, yaklaşık 1 ay önce aldığım Samsung 794 mb flat crt dün gece power tuşuna basmamla çıkardığı sesle birlikte sesizliğe gömüldü..Alet daha bu yılın ağustos ayında banttan çıkmış...:(((
  • bende phillips 17 inc 107 E var bu sene az kalsın vefat ediyordu 30 milyonumu yedi ama 1999 dan beri kullanıyorum saat gibi çalışıyor tamirden sonrada hiçbir problem olmadı
  • şans diyelim arkadaşlar.kimi 1 ay ki 5 yıl ama fazlasına pek rastlamadım
  • arkadaşımda sony crt monitör var.biraz düşünün sony bunların üretimini ne zaman durdurdu 3yıldır kendisi kullanıyo ki ikinci el almıştı
  • valla ben 2001 nisandan beri kullanıyorum daha bir kez bile sorun çıkarmadı tık yok şükür hyundai 17 inch
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony crt konusunda tartışmasızdı zaten...Yalnız şu samsung 793 mb 794 mb lerde üretim hatası olduguna dair yazılar okudum.. bilgisi olan?
  • Walla bizim şirketteki monitörler benden yaşlı:( Herhal bi 10 senelik vardır. Markası bilem yok..
  • Benim eski Vestel monitör de 7 yıllık. Hâlâ sağlam
  • valla benim ilk aldığım pc nin excell monitörü de yaklaşık bi 10 yıllık.
  • bende 2000 den beri kullanıyorum sorun yok. 17" vestel
    rahat bu 5 sene zarfında günde ortalama 18 saat açık kalmıştır...

32850 saat.... yada 1368,75 gün veya 3,75 yıl açık kalmıştır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaDoR -- 30 Aralık 2005 23:20:39 >
  • Şu anda 7 yıl bitti 8. yıla girdi. 15" Markası compaq.
  • Daha uzun ömürlü olması için parlaklığı maximum yapmayın; biraz düşük yapın...
  • 99 dan beri hergün en az 6 saat kulalnığım monitör bir kaç ay önce yanında duran şişenin patlaması ve içine detarjan kaçması sonucu şehit oldu bende yerine lg 17 flat aldım . ama eminimki o monitörü en az 6 sene daa kulalnırdım özlüyorum o monitörü
  • walla benim 5yılı geçti ulan kasayı yaptım çmonitöre bi el atamadım daa 17'' fakat uzaktan gören 21 sanıo öküz gibi vestel eski modellerinden
  • arkadaşlar maalesef elektronik cihazlara standart bir ömür bicilemiyor
    ancak tüplerine emisyonel olarak ortalama 6000 saat kullanım ömrü veriliyor diye hatırlıyorum ben
    ancak elbette bunun çok çok çok üstünde çalıştıklarına defalarca şahit olmuşumdur
    eğer genele ve bu genel üzerinden ortalamaya vuracak olursak ortalama 5 yıl kadar çalışıyorşar...
  • 1998'den beri 14" veste monitör kullanıyorum. Hala da çalışıyor. Sadece 2001 yılında kablosu değişti o kadar. Başka herhangi bir sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Benim eski Vestel monitör de 7 yıllık. Hâlâ sağlam

walla bende memnunum arkadaş ama sen bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DAĞHAN

quote:

Orjinalden alıntı: :::Banner:::

Benim eski Vestel monitör de 7 yıllık. Hâlâ sağlam

walla bende memnunum arkadaş ama sen bilirsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.