Şimdi Ara

TÜMER'LE FENER'İN YOLLARI AYRILIYOR MU?..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
74
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TÜMER'LE FENER'İN YOLLARI AYRILIYOR MU?..

F.Bahçe'li Tümer kulüpteki son günleri yaşıyor. Sezon başında Beşiktaş'tan olaylı bir transferle F.Bahçe'ye gelen Tümer Metin, asker oluyor...

Sezon başında Beşiktaş'tan olaylı bir transferle F.Bahçe'ye gelen Tümer Metin, sözleşmesindeki bir madde gereği, sarı-lacivertli kulüpteki son günlerini yaşama tehlikesiyle karşı karşıya... Çünkü yıldız futbolcunun sözleşmesi, askerliğini erteleyecek yasa çıkmaması halinde F.Bahçe'den ayrılması gereğini ortaya koyuyor.

F.Bahçe yönetimi, 2007'de askere gidecek futbolcuyu renklerine bağlarken, işini sağlama almak üzere, sözleşmesine, “Yeni yasa çıkmazsa, muvakele kulup tarafından tazminatsız feshedilebilir” maddesi koymuştu. Taraflar, futbolcuların 35 yaşına kadar askerliklerini erteleyebilmesine olanak sağlayacak değişikliğin gerçekleşmemesini devre arası tatili başlayana kadar bekledi. Ancak şu ana dek bir değişiklik olmadığı için Tümer'in F.Bahçe'den ayrılması, büyük olasılıkla da yurt dışına gitmesi söz konusu.

Yeni şafak

http://www.maraton.com.tr/news.php?news_id=20675

Hayırlısı bakalım..
    Tümer ilk maçlarda çok iyiydi. Sonra formdan düştü giderse çok büyük kayıp olmayacaktır.

• Ya ben anlamıyorum bazı şeyleri herhalde.Tamam aldık ama kullanamadan gidecek gelince ihtiyarlamış olacak performansı düşecek vs. tutturana kadar sezon bitecek.Tek bize faydası Beşiktaş'ın orta sahasından adam eksiltmiş olduk.Artık onlara fayda mı yaptık zarar mı onu tartışabiliriz.
  • Hocam giderse geri gelecek diye bir madde yok ki. FB yönetimi sözleşmesini feshedecek. İş bitecek.
  • Her Türk Asker doğar. Her şey Va tan İçin. Tüfekli hareketler çift kol aralığı hizaya geeelll
  • tabi ya gitsin askere askerden kaçmak yok
  • biz onu oynasın diye almadık.Fenerbahçeye 2-3 yıldır haber yolluyordu beni alın beni alın diye.

Sadece BJK nin kaptanı 10 numarasını almak gerekti aldık
  • Beşiktaşın kaptanı ve 10 numarası Sergen Yalçındı, Tümerle baraber Beşiktaştan yolları ayrıldı. 2-3 yıl önce alabiliyorsan alacaktın, burda bilip bilmeden atıp tutmanın anlamı yok. Aynaya baktığında neyse Osun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: electra

Beşiktaşın kaptanı ve 10 numarası Sergen Yalçındı, Tümerle baraber Beşiktaştan yolları ayrıldı. 2-3 yıl önce alabiliyorsan alacaktın, burda bilip bilmeden atıp tutmanın anlamı yok. Aynaya baktığında neyse Osun.

tabi tabi...

ben burada hatırlıyorum bjk liler bunu da diyorlardı.

Sergen Alex ten iyi topçu..

Sonra Tümer Alex ten iyi topçu

Delgoda Alex ten iyi topçu

Ricardinyo Alexten iyi topçu..
    Kleberson Alexten iyi topçu
    Hepsini topla Alex in yarısı etmiyor, Beşiktaşın hali ortada ama :)

Yani boşuna tartışıyoruz işte hendek işte deve lig ortada...

5. haftada lige havlu atan bir BJK var ortada son 3-4 sezondur...
  • Okuduğunu anladıysan cevap ver, konuyu saptırma. Alex hakkında bişey yazmadım, konu Tümer metin.
  • Tümer bizim Tümer'imiz ya kime ne!
    İster satarız, istersek sözleşmesini feshederiz, ister yedek tutarız
  • Hayır ben anlamadığım Tümer Beşiktaşın kaptanı değil mi? Al soruna cvp. Sergen kaç maç oynadı ki?
  • aslında bence yapsın askerliğini gelsin vatandan kaçmak delkanlı adama yakısmaz.....
  • Ya ayrılmasın,niye ayrılıyor,layığını bulmuştu aslında
  • adam fos cıktı ya simdi herkes"aman tabi yapsın askerligini"demeye basladı.

hey Allahım ne kadar buyuksun sen herkese layıgını veriyorsun...
  • hiçbir beşiktaşlı çıkıp da burda tümer sanki beşiktaştayken önemsizmiş gibi konuşmasın cidden çok komik oluyor, beşiktaş ın son 2 sezonunda büyük maçlarını kazandıran Türkiye kupasını aldıran adam tümer di, geçin sergen i, sergen yattı tümer oynadı, formayla olmuyor 10 numaralık, tuncay da fenerde 10 numara, saçma sapan savunmalar üretmeyin, tümer geldiğinde beşiktaşın en önemli oyuncusuydu, istediği yere de gider, ama o kadar laf edip gitmesi saçmaydı, askere gitmeden parayı kıriim öle gidiyim dedi, kırdı parayı sanırım bir senelik 1,5 milyon euro veya dolar aldı, nasıl olsa askere gidecek ha bugün ha yarın, bu yüzden bu kadar dert etmeyin kendinize
  • quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

hiçbir beşiktaşlı çıkıp da burda tümer sanki beşiktaştayken önemsizmiş gibi konuşmasın cidden çok komik oluyor, beşiktaş ın son 2 sezonunda büyük maçlarını kazandıran Türkiye kupasını aldıran adam tümer di, geçin sergen i, sergen yattı tümer oynadı, formayla olmuyor 10 numaralık, tuncay da fenerde 10 numara, saçma sapan savunmalar üretmeyin, tümer geldiğinde beşiktaşın en önemli oyuncusuydu, istediği yere de gider, ama o kadar laf edip gitmesi saçmaydı, askere gitmeden parayı kıriim öle gidiyim dedi, kırdı parayı sanırım bir senelik 1,5 milyon euro veya dolar aldı, nasıl olsa askere gidecek ha bugün ha yarın, bu yüzden bu kadar dert etmeyin kendinize

Biz sadece her bakımdan (!) layık olduğu kulübü bulmuştu dedik, bir şey demedik ki

• quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

adam fos cıktı ya simdi herkes"aman tabi yapsın askerligini"demeye basladı.

yaw askere gitmesin deriz ona bişe dersiniz gitsin deriz onada bişey dersiniz

hem kimsenin fos çıktığı felan yok sen önce kendi takımından çıkan fosssss lara bak
  • />

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Ya ayrılmasın,niye ayrılıyor,layığını bulmuştu aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: The LeGenD ReTuRNeD

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

adam fos cıktı ya simdi herkes"aman tabi yapsın askerligini"demeye basladı.

yaw askere gitmesin deriz ona bişe dersiniz gitsin deriz onada bişey dersiniz

hem kimsenin fos çıktığı felan yok sen önce kendi takımından çıkan fosssss lara bak

bosver bendeki fosları onlara ayrı baslık acarsın onları tartısırız.
    isinize yaramadı iste simdi de amaaan gitsede olur gitmesede havasındasınız.
    ilk geldiginde boyle dusunmuyordunuz onu soyledim ben...

• Tümer iyi futbolcu.Fenerbahçe içinde en önemli yedek nitelikte diyebileceğimiz oyuncu belkide.Alırken de zaten kadro zenginliği yaratmak nedeniyle alınmış bir oyuncuydu(Fenerbahçe'nin en sorunsuz bölgesine alındı)...Şimdi askere yada yurtdışına gidecekse Fenerbahçe'nin bundan büyük bir kaybı olmaz.Ama gerçekten TSL bazında büyük yetenek zaman zaman arayabiliriz.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.