Şimdi Ara

TÜMER'LE FENER'İN YOLLARI AYRILIYOR MU?.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: darkingfb

sanki diğer başlıklar çok farklıda alakasını göremedim diyosun.seninle uçsuz bucaksız bir tartışmaya girip sonunda orta yolu bulamıyoruz muhabbetine girmiycem sabah sabah..
    quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

quote:

tümer alexin yedeği olacağını biliyordu..bunu kayserinin kalecisiyle gol krallığında kıran kırana yarışan mert!nobre için söyleseydin belki inanabilirdim..
    quote:

yaw bizde niye acı olacak.
    elinde patlayan sizsiniz alooo

güldürme beni.
    tümeri ale=in oynadığı mevkiye düşünülerek alındığınımı zannediyordun sen şimdiye kadar?
    orta sahanın solu sorununuza çözüm olur diye aldınız ama olmadı işte.kabul et olmadı aşı tutmadı.
    tümer yedek kalacağını bile bile gelirmiydi sanıyorsun?
    ayrıca Nobre ile alakasını çözemedim bu topiğin neden böyle bir soru sordunki bana?

valla ne dediğini anlamıyorum kusura bakma.ayrı telden çalıyoruz gibi geldi bana....

• araştırmacı gazeteci dark

her lafımın haala arkasındayım..
    Tümerin transferinin tek suçu Beşiktaş yönetimidir..
    hatta sadece tümer değil sergenide sattılar tigana denen insan yüzünden
    (tiganadan nefret etmemin temem sebeplerindendir biridir)

Bizim tümeri kötü değerlendirme sebebimiz ise Türkiyede Beşiktaştan başka klüpte top oynamayacağım deyip transferini yerli bir klüple noktalandırması..Ve buna ilave olarakta verdiği beyanatlar..Beşiktaştan bahsederken "o" takım diye bahsetmesi..

ama bu başlıkta tümer şöyle veya böyle diye bir laf etmedimki bu transferden sonra hiç etmedim..

Dediğim gibi Ölülerin arkasından konuşulmaz..ve o bende öleli çok oldu, toprağı bol olsun tekrar..
    quote:

hatırlatma gereği duydum..yoksa yanar dönerler var başlığınamı eklseydim yanlış yeremi yazıyorum

• buda yeni moda ilker..Böyle bir avuntu bulmuşlar kendilerine, neymiş alexe yedek almışlar tümeri..
    blah blah blah...fazla çizgifilm izlemek adamı fazla fantastik yapar..

quote:

quote:

tümer alexin yedeği olacağını biliyordu..bunu kayserinin kalecisiyle gol krallığında kıran kırana yarışan mert!nobre için söyleseydin belki inanabilirdim..
    quote:

yaw bizde niye acı olacak.
    elinde patlayan sizsiniz alooo

güldürme beni.
    tümeri ale=in oynadığı mevkiye düşünülerek alındığınımı zannediyordun sen şimdiye kadar?
    orta sahanın solu sorununuza çözüm olur diye aldınız ama olmadı işte.kabul et olmadı aşı tutmadı.
    tümer yedek kalacağını bile bile gelirmiydi sanıyorsun?
    ayrıca Nobre ile alakasını çözemedim bu topiğin neden böyle bir soru sordunki bana?

• Darkingfb

Ben o açıklamaları, o orta saha oyuncusunun, düzgün bir insan olduğunu düşünüp yapmıştım. Yani o zaman tv deki, "Ben BJK'den ayrılmam, ölene kadar BJK'liyim,yok kesinlikle böyle bir şey söz konusu olamaz " gibi açıklamalardan haberim bile yoktu.

O yüzden araştırman için teşekkür ederim, çünkü benim ne kadar objektif olduğumu göstermişsin. Bu haberlerden haberim olmadan,işin iç yüzünü bilmeden, normal bir transfer gibi, "bu kadar fazla paraya giderse bir şey diyemem" demişim. Hatta Tümer'de reddetmiş görüştüğünü vs. Ama kazın ayağı öyle değilmiş maalesef, o yüzden her bakımdan layığını buldu dedim. Para, ..... vs .

Yazık ki bu araştırmayı karşıma getiren kişi yani sen, daha GS kulübünün maddi durumuyla , Gs taraftarının maddi durumunun ayrı şeyler olduğunu bile bilmiyorsun. Bunu idrak edemeyen birisi, böyle güzel bir araştırma yapsın. Helal olsun

• külahıma anlat,çevir kazı yanmasın,üç tunç tas has kaysı hoşafı
  • quote:

külahıma anlat,çevir kazı yanmasın,üç tunç tas has kaysı hoşafı

Beni yanıltmadın verdiğin cevapla zaten, nasıl biri olduğunu biliyorum senin
  • burda kişilik testlerine girmeyelim istersen sorunun varsa pmden atarsın..seninde nası biri olduğunu hepimiz biliyoruz diyerekten bu konulara girmek istemediğimi belirtmek isterim..
    quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

quote:

• quote:

burda kişilik testlerine girmeyelim istersen sorunun varsa pmden atarsın..seninde nası biri olduğunu hepimiz biliyoruz diyerekten bu konulara girmek istemediğimi belirtmek isterim..
    quote:

quote:

Biliyoruz demedim ki, biliyorum dedim. Yani ben seni anlıyorum, konuşup konuşup susarsın ya da işi cıvıklaştırırsın. Biliyorum derken bunları kastettim.

• darkingfb mübarek günde yormasana insanları, günahtır
  • neyse boşverelim..tümer için kim ne söylemiş,arkadaşlar rica etti benden bende kıramadım kendilerini buldum yapıştırdım buraya..bunda gücenicek birşey yok,yaşanan şok üstüne böyle yorumlarda yapmış olabilirsiniz..ama gördüğün gibi onlar benim uydurmalarım değil..hatta daha birsürü var istersen onlarıda yapıştırayım zaman bulunca:)
    quote:

quote:

burda kişilik testlerine girmeyelim istersen sorunun varsa pmden atarsın..seninde nası biri olduğunu hepimiz biliyoruz diyerekten bu konulara girmek istemediğimi belirtmek isterim..
    quote:

quote:

Biliyoruz demedim ki, biliyorum dedim. Yani ben seni anlıyorum, konuşup konuşup susarsın ya da işi cıvıklaştırırsın. Biliyorum derken bunları kastettim.

• haklısın dostum mübarek güne gireken kimseyle kırgın olmak istemem doğrusu
    quote:

Orjinalden alıntı: silencer01

darkingfb mübarek günde yormasana insanları, günahtır
  • quote:

neyse boşverelim..tümer için kim ne söylemiş,arkadaşlar rica etti benden bende kıramadım kendilerini buldum yapıştırdım buraya..bunda gücenicek birşey yok,yaşanan şok üstüne böyle yorumlarda yapmış olabilirsiniz..ama gördüğün gibi onlar benim uydurmalarım değil..hatta daha birsürü var istersen onlarıda yapıştırayım zaman bulunca:)
    quote:

quote:

quote:

quote:

Darking işte, konuşur konuşur susar, başka bir şey demeye gerek yok

• gecler bizim yegeni cocuk parkına goturecegim bugun.
    bi yol tarif edebilirmisiniz bana.
  • quote:

gecler bizim yegeni cocuk parkına goturecegim bugun.
    bi yol tarif edebilirmisiniz bana.

ilker abi, nasılsın abim benim yaw sana karşı mahcubuz gelcez dedik gelemedikte. yaw ogün baya yorgundum gözüüm kesmedi. ama döncem ben sana.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.