Şimdi Ara

Tüm zamanların en iyi 25 korku oyunu (Pc) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
3
Favori
180.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korku oyunu denince benim aklıma korkutucu, ürpertici unsurların bol olduğu bir oyun gelir. Ancak listetedeki oyunların çoğuna bakarsak sadece türü korku yazdığı için bu türdeki en iyi oyunlar seçilmiş. Bu arada thief'in türü korku muydu ya? Resident Evil 4'ten sonrasına bakarsanız korku demesine rağmen hiçbir korku faktörü yok oyunda.. Çoğu oyunda artık böyle..
  • 1. tam isabetli olmuş ama where slender?
  • 1. oyunu hiç oynamadım. simdi cidden merak ettim. mamunda başladı bile.
  • iyide hani silent hill serileri son oyunlardan bahsetmiyorum ama ilk 4 oyun fevkaladeydi diken üstünde tutuyordu insanı ... Alone in the dark ve ya resident evil serileri"ilk 4 oyun" nerde onlarda yok. Llistedeki bir cok oyun korku oyunu bile degil.Birçogu reflexe dayalı korku oyunu hatta bir kısmıda rpg oyunu katagorisinde. Bana göre asıl korku yada gerilim bilinmezliktir listede 2 yada 3 oyun dısında gerisi fos hayır bide Thief 3 koymuşlar ne alakaysa ozman splinter serilerinide bu listeye katmak lazım liste biraz sallama olmuş kusura kalmayın sadece kendi fikrim bu...:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magicans -- 27 Aralık 2012; 19:31:05 >
  • Siz bunlara korku oyunu diyosaniz o zaman 12 yasinda filansiniz heralde dead space 1'2' bide 3 cikti simdi oynayin ondan sonra göriyim sizi bunlarda ne grafik nede konu var be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyQ7 -- 12 Ocak 2013; 22:32:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok saçma bir sıralama olmuş , gerilim türünde olmayan oyunlar tüm zamanların en iyi korku oyunu sayılmış , fatal frame yok silent hill yok forbidden siren yok ki bunlar bu konudaki en iyi oyunlardır.Çok korkunç olmasa da resident evil 1 den 4 e kadarki seri bile girmeliydi bu listeye.
  • bu korku oyunlarında karakter ne kadar güçsüz olursa, oyunun korku seviyesi yükseliyor, dead space 1 iyiydi bu konuda ama 2. oyunda terminatör olunca korkudan çok yaratıkları parçalama olayları önplandaydı 1 mermi için bile
    şimdi 3. oyuna bakıyorum yaratıklarla alay eden yav... yav... konuşan bi ana karakter var, karakter bile korkmuyor oyuncu neden korksun
  • Amnesia
  • -Amnesia:korkulu rüyam
  • condemned blood shot 2 oyunuda çok korkunçtu listeye girmemiş ama bu oyunu oynamayan varsa oynasın ne demek istediğimi anlar zifiri karanlık yerlerde geçiyor hep allahın kulu yok müzikler cenennem müziği gibi amnesia ile aynı gerginlik diyebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cutrera -- 13 Ocak 2013; 2:52:34 >
  • nosferatu yok!
  • liste harbiden komik yani korku oyunu olmayanları dizmişler. bi kere fallout'un nesi korkunç. ayrıca listede nosferatu, cry of fear, jericho yok bu nası saçma listedir bi de yeni çıkan slenderman'i de listeye koymaları lazımdı. 1. ye lafım yok. ondan bende harbi harbi korktum valla.
  • NOSFERATU NEREDEEE?
  • bioshock korku oyunumuymuş
    ilkini bir süre oynadım ama pek sarmadığı için bırakmıştım şimdi listede görünce aklmıa geldi
    tekrar kurayım bari ..
  • Listede ki 3. oyunu oynayan var mı arkadaşlar? Duymamıştım o oyunun ismini merak ettim.
  • Bu listeyi kim yaptıysa Allah rızası için bir daha liste yapmasın.
  • Amnesia cuk oturmuş
  • Korku mu komedi mi karar veremedim hahaha .

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.