Bildirim
TÜM OPERATÖRLER 4,5G HIZ TESTİ [ANA KONU] 5G YE DOĞRU ADIM ADIM (75. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

10 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü,
4 Mobil

38 oy
Öne Çıkar

10. Sırada
bugün en iyi #2
Giriş
-
-
-
Bana bu hız yeter 25 lira 5 gb GSMobile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Uyumlu demek ki kullanacagim da sadece merkezin en merkezinde cekiyor.
-
Henüz 4G ya da LTE yazisi cikmadi cihaz G4, konum Sivas Merkez.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar bazı resimlerde speedtest ölcer 50mbps de; bazı resimlerde 300mbps de. Ben paralısını aldım ve ölçer 50mbps de... niye 300mbps göstermiyor ölçerim, bilen var mı? Aklıma takıldı?
Benim 6 Plus telefonumda LTE seçeneği yok 4G var onun yerine bu sorunu nasıl çözebilirim? Hızda bi etkilenme olur mu? -
Arkadaşlar kesin olarak şunu söylemem gerek.
4.5g 3g ye göre daha az şarj harcıyor. Hemen fark ettim. Şebeke daha stabil ve resmen şarj olayı mükemmel.
Lg g4 kullanıyorum.
Vodafone da baya gelişme var telefonun edge oldugu yerde şuan lte full çekiyor vodafone tecrübesini konuşturmuş gerçekten bize 100-300 hız lazım değil menzil ve kota lazım
2016nin pendiginde istanbulun gobeginde 3g de kaldik. Hava alanina gayet yakin bir mevkideyim. Burda 4g olmayacakta nerde olacak?
Avea kullaniyorun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: cmlunrssl
Arkadaşlar bazı resimlerde speedtest ölcer 50mbps de; bazı resimlerde 300mbps de. Ben paralısını aldım ve ölçer 50mbps de... niye 300mbps göstermiyor ölçerim, bilen var mı? Aklıma takıldı?
cihazınızın üst veri hızının 300mbit'i desteklediğinden emin misiniz :)?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eternalsun -- 1 Nisan 2016; 8:41:51 > -
Baz istasyonunun kablolarını ters bağlamışlar -
Turkcell kullananlarda sanırım 4G yazıyor ben tt kullanıyorum lte var ikisi aynı merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: egeboys0
Arkadaşlar kesin olarak şunu söylemem gerek.
4.5g 3g ye göre daha az şarj harcıyor. Hemen fark ettim. Şebeke daha stabil ve resmen şarj olayı mükemmel.
Lg g4 kullanıyorum.
dediğiniz gibiyse çok iyi. batarya tüketimi çok önemli. -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X